Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

Matematiki, dajmo vklopimo svoje stroje. ok.

Xrobe bo sprehodil sebe do Kozmične Inteligence. ok.

Nadvse spoštovani in dragoceni Obiskovalke in Obiskovalci predstavljajte si, da se vsak izmed Nas nahaja v središču vesolja…

…včeraj pekel sem perutničke…oče vse pojedel razen ene, ki je bila za kune…danes muca pospravi še kosti…

Ok.

drug drugega programiramo

(1245,345 * 45876,435 )+(43, 5467/4356, 546) – (543, 878787*32,546) / (545,643:43,56) = ?

Na voljo imate 7, 2 minut da rešitevta enostaven račun, brez kalkulatorja.

(1245,345 * 45876,435 )+(43, 5467/4356, 546) – (543, 878787*32,546) / (545,643:43,56) =
Nadvse spoštovani Matematik, če Vi veste rezultat potem ga tudi jaz moram Vedeti. ok

…vnašam podatke na dva računalnika…eden je v moji sobi, drugi je v dnevni sobi…pijete mogoče kavico…Matematik…

Nahajam se v dnevni sobi kjer pijem kavico.

Sedaj nahajam se v svoji sobi, kjer kadim na balkonu.

Nadvse dragoceni Obiskovalke in Obiskovalci, dopoldan sem se nahajal tudi v Zgornjih Bitnjah v bifeju. S prijateljem sva pila kavico in pokadila tudi kakšno cigareto. Tamkaj mi je ambient nadvse sproščen.

…pijem pravi čaj in sedim v dnevni sobi za računalnikom in razmišljam kje vse se nahajamo…ja res je na nek način smo vse povsod skriti in prekriti…in tisto največje vprašanje je, komu v resnici lahko povsem zaupamo…kdo nas ne bo izigral…in tista največja skrivnost je skrita v lastnem srcu Vsakega izmed Nas…

…se opravičujem vsakega izmed Vas…

…rdeče led diode svetijo v moji sobi kakor lučke na grobovih…

… v večni spomin…

…in res je jedel rdeče sem meso…

…in čarobna beseda…ok.

ok. sedaj pa grem pokaditi en cigaret katere sem kupil dopoldan in to dve škatlici…neka čudna slika je sedaj na škatlici nekaj od nerojenega otroka in podobno…kdo bi vedel kaj je res in kaj ni res…vsekakor zanima nas življenje v večnosti in to povsem pravilno je več kot odlično je vsekakor. ok.

…dokončal sem s polovičko cigareta, ki mi je ostal še od prej. Odlično vem, da je odlično. ok.

Eno izmed teh dveh škatlic sem podaril nekemu Gospodu.

…temu Gospodu zelo rad skuham izredno močno in sladko kavo…

Tudi v tem Gospodu skriva se šaman…

…to odlično vem.

Rdeče led diode svetijo sedaj v dnevni sobi poleg mene…in spominjam se, da ko moja mama je rojena bila Sonce v ovnu se nahajalo…in očetovo Sonce se na meji med rakom in levom je nahajalo ko bil on rojen je. ok

…občestvo Svetega duha…moja zvestoba je brezmejna in neskončna. ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close