Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

Spoštovan in nadvse dragocen Xrobe … idejni vodja programa Skrivnost zdravja in lepote … tudi mi imamo tebe neskončno radi.
Ok.

Iz globine srca se Vam zahvaljujem. Hvala Vam vsem Obiskovalkam in Obiskovalcem.
Vaš Robert iz Bitenj

…res je pijem Indijski pravi čaj, katerega občasno osladim. Nahajam se znotraj dnevnega prostora za računalnikom…čaj ima odličen okus…ob čaju ne kadim…čaj je še kar vroč in razmišljam kaj vse se skriva v globini mojega srca…

Skrivnostni obiskovalec lepota Vaša izvira iz Vašega srca.

Normalni internetni sogovornik ste še vedno z nami ….ok.

….in potem se bomo malo popeljali v svet otroške domišljije, malo zasanjali in nam bo neskončno lepo…v čudovitem pravljičnem svetu…kjer nas čista sreča čaka…vsakega med nami…

…še tri pečene perutničke so za pojesti. ok.

Na balkonu sem spet pokadil cigareto, ampak v resnici bi rad napisal kakšno čudovito pravljico za otroški svet domišljije…recimo o Iskrici Živahni.

Dobesedno na kolenih prosim Univerzalno Kozmično Inteligenco…in jo nadvse ponižno sprašujem, kaj naj storim, da bi ljudje začeli sodelovati ?

Perutničk ni več…muca popapala. ok.

Nadvse spoštovani skrivnostni obiskovalec nadvse ponižno Vas prosim, kaj bi Vi storili Vas sprašujem.

Ok. sedaj pa gremo malo naokoli, da formiramo okroglo sfero in znotraj sfere bo čisto veselje znotraj vesolja…res je mehurčki bodo. ok.

res je, malo preje sem jedel rdeče meso tudi jaz sam sebe pregrešim z neskončnim poželenjem po prašičjem mesu, katero seveda oživi in potem vidimo leteče prašiče. ok.

Univerzalno Kozmično Inteligenco prosim za sodelovanje…čarobna beseda bo “prašič v mehurčku”.ok.

Neskončno se veselite Večniki, ker prihaja fantomski Xrobe spet med Vas spoštovani in neprecenljivo vredni Večniki, nadvse mene zanima Princesa Princess Andromede, bi ona znala urediti moje superfantastične zobe, …saj imaš dobre zobe, pa trda hruška je bila prisotna tudi…Odlično vem, da brskamo po spominih večnega življenja…ona odlično ve kakšno je moje ime…ok.

Poglejte, nadvse spoštovani Xrobe se nahaja v Vaših srcih…zelo sem več kot navdušen da se odlično razumemo, kateri princessi pripadam je neskončno zanimivo vprašanje.

skrivnost človeka bi Vi znali povedati kaj več…odlično. ok. šaman

Na spoštovanega očeta popolnoma pozabil sem in to ni dobro se skladamo sprašujem.

Srčno vabljeni še enkrat na začetek, da se pokorimo…

Po horoskopu sem vodnar.

Ascendent je v škorpionu

Vijolica nate sem pa čisto pozabil, pa me zanima kje si in kako se imaš?

Antares v škorpionu. ok.

Kar svobodno tipkajte brez strahu…

Najprej pri sebi…svobodno piši, kar te zanima…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close