Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

Kaj pa pijače imaš kaj? Kakšen dober rdeč vinček?

…ane kam Smo padli iz lepote in zdravja direkt v alkohol…..ok to ni v redu…

Žalostno kako ljudje samo čakajo, da jim alkohol steče po grlu. Namesto, da bi se trudili za lepoto in zdravje.
Jaz se držim izključno teme, ki jo je odprl in jo uspešno že več dni vodi gospod Robert – Xrobe!
Robert, kaj je zdaj s perutničkami, je vse pod kontolo?
Se mi pa poraja vprašanje ali so perutničke zdrave za zdravje in lepoto?
ok.

ok. Oče je že odnesel tri perutničke, ostale sta še dve perutnički in čakata…

Kdo bi vedel kako je kaj zdravo…če hočem biti pravi šaman lačen nisem. ok.

Torej je vse tako kot mora biti? Ok.
Sporoči mi ko bo kaj novega ali te bo kaj zanimalo. Ti me samo vprašaj.
Iskreno ti pa priznam, da VEM, da nič NE VEM.

Robert, iskreno se ti opravičujem, ker sem te začel kar naenkrat tikati, kljub temu da nisva krave skupaj pasla.ok.

Robert, si opazil kako sem iskren?

ok. še vedno sebe nahajam v prostorih hiše…

A vino moram prinesti seboj?

Jaz moram sebe nahajati v absolutni treznosti.ok

ok, kje pa zdaj sam sebe nahajaš? In kje nahajajo sebe perutničke? In kje se nahaja tvoja svoboda, ok ?

Nadvse spoštovani in dragoceni obiskovalci in obiskovalke pojdimo še enkrat na začetek.

Prepozno, si že tu. Pri 52-tih letih, s cigaretom v ustih, perutničkami v želodcu, posejanim fižolom, pred računalnikom in z zobmi za obnovit…kam na začetek….to je tvoje življenje. To, kar pa se dogaja v virtuali, na forumu ali pa v domišljiji, je iluzija.

Hvala Vam za Vaše komplimente. ok. Ena perutnička bo za kune, ostanejo še tri perutničke. ok

Xrobe, je kaj novega? ok.

Xrobe že 20 minut se nisi oglasil, je vse ok?

Nahajam sebe v svoji sobi, katera je nepospravljena. Vse je v moji sobi, od elektronike do ni da ni. Tudi ta računalnik je v moji sobi. Občasno se je moja soba svetila celo noč od rdeče svetlobe, ker sem imel celo noč vklopljeno kolesarsko svetilko. Rdeče led diode.ok

Malo potrpi te. Imam ženski obisk. Plissss.

Samo da je vse ok, hvala ti, ker si se oglasil.
Veš nas obiskovalce foruma Skrivnost lepote in zdravja skrbi zate in za tvoje zdravje in lepoto…
Ok.

Malo potrpi te. Imam ženski obisk. Plissss.
[/quote]

Zakaj bi moral jaz trpeti?
Ali je ženski obisk več vreden kot obiskovalec foruma Skrivnost lepote in zdravja?
Sem kar malce užaljen.

Ok. Občasno prileti v mojo sobo na obisk moja zaveznica osa. ok.

Kako pa veš, da je osa? Kaj pa če je malo večja čebela? ok.
Pazi, da te ne piči.

Pravi šaman ima vsa živa bitja neskončno rad. ok.

Vse nadvse spoštovane in dragocene osebe, ki pomagajo sestavljati ta “program” imam neskončno rad. Vaš Robert

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close