Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skrivnost zdravja in lepote

Skrivnost zdravja in lepote

…čaka me še delo na vrtu, pospravljanje, kuhanje kosila, vsesorte opravila…zelo rad pijem pravi čaj…

…spet sem za računalnikom, malo preje sem se osebno pogovarjal z dvema gospodoma glede šibkega signala z repetitorja, tako internet na telefonu enega od gospodov enkrat dela, drugič pa ne…ok….

…šamanske sposobnosti so neverjetne…

Robert, dočakal si me …
Torej, povej mi kaj te muči, z veseljem ti bom prisluhnil ….

https://www.tasciences.com/what-is-ta-65/

Krasno, nadvse me veseli, da se z nekom da normalno pogovarjati. Najbolj me zanima kakšne načrte imate v planu, kar se bi vsekakor dalo realizirati?

Če sprašujete mene, nimam nobenih načrtov v planu, ker se prepuščam toku življenja …

Nekaj mi pravi, da vas je pustila žena in si lajšate osamljenost tukaj gor, se mogoče motim?

Iskreno Vam povem, da v resnici nisem poročen, ampak moja zvestoba je neskončna…

…in tudi normalni internetni sogovornik je izginil…

… pripraviti grem kosilo v kuhinjo seveda…računalnik je v moji sobi vklopljen…zanima mene kaj se bo dogajalo…ok.

Nikamor nisem izginil … še vedno sem tu.
Torej, dragi Robert zaupajte mi kaj boste danes dobrega kuhali? ok.

Sedaj sem v stiski in počivam v senci. Odgovorim kasneje.

Se iskreno opravičujem, ker sem vas zmotil.
V pričakovanju vašega cenjenega odgovora vas lepo pozdravljam.
Počivajte v miru.

Hvala Vam za Vaše vprašanje. Perutničke se pečejo že v ponvi. Po celi kuhinji že diši…sedaj grem pa spet v kuhinjo…mene zanima kaj se bo dogajalo…

Bi se kar na kosilo povabil?!?
Torej, zdaj ste verjetno v kuhinji … tudi mene zanima kaj se bo dogajalo …
Oglasite se mi prosim čimprej, ker želim biti na tekočem z vsem. ok.

… čakam …

ok.

…pet perutničk je praktično že pečenih, dve perutnički pa čakata surovi…nahajam se za računalnikom v dnevni sobi…

Vidim, da gre vse po načrtu. Ta projekt vam bo očitno uspel. Očitno ste pri koncu uspešnega projekta – kosilo. Sporočite mi, ko bosta še ostali 2 perutnički pečeni.
Jaz se nahajam pod borovcem ob morju s iPadom v roki …

… in se normalno pogovarjam z šamanom foruma Zdravje in lepota gospodom Robertom z vzdevkom Xrobe…

Ok.

ok.

… gospod Robert iskreno se vam opravičujem ker nepravilno uporabljam predloga s in z!
Sta perutnički že pečeni?

Ja še vedno sem doma lepo v Bitnjah prostora za druženje Odličnosti več kot dovolj…

…perutničke se hladijo v ponvi in čakajo…ok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close