Skrivnost zdravja in lepote
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Skrivnost zdravja in lepote
…čaka me še delo na vrtu, pospravljanje, kuhanje kosila, vsesorte opravila…zelo rad pijem pravi čaj…
…spet sem za računalnikom, malo preje sem se osebno pogovarjal z dvema gospodoma glede šibkega signala z repetitorja, tako internet na telefonu enega od gospodov enkrat dela, drugič pa ne…ok….
…šamanske sposobnosti so neverjetne…
Robert, dočakal si me …
Torej, povej mi kaj te muči, z veseljem ti bom prisluhnil ….
Krasno, nadvse me veseli, da se z nekom da normalno pogovarjati. Najbolj me zanima kakšne načrte imate v planu, kar se bi vsekakor dalo realizirati?
Če sprašujete mene, nimam nobenih načrtov v planu, ker se prepuščam toku življenja …
Nekaj mi pravi, da vas je pustila žena in si lajšate osamljenost tukaj gor, se mogoče motim?
Iskreno Vam povem, da v resnici nisem poročen, ampak moja zvestoba je neskončna…
…in tudi normalni internetni sogovornik je izginil…
… pripraviti grem kosilo v kuhinjo seveda…računalnik je v moji sobi vklopljen…zanima mene kaj se bo dogajalo…ok.
Nikamor nisem izginil … še vedno sem tu.
Torej, dragi Robert zaupajte mi kaj boste danes dobrega kuhali? ok.
Sedaj sem v stiski in počivam v senci. Odgovorim kasneje.
Se iskreno opravičujem, ker sem vas zmotil.
V pričakovanju vašega cenjenega odgovora vas lepo pozdravljam.
Počivajte v miru.
Hvala Vam za Vaše vprašanje. Perutničke se pečejo že v ponvi. Po celi kuhinji že diši…sedaj grem pa spet v kuhinjo…mene zanima kaj se bo dogajalo…
Bi se kar na kosilo povabil?!?
Torej, zdaj ste verjetno v kuhinji … tudi mene zanima kaj se bo dogajalo …
Oglasite se mi prosim čimprej, ker želim biti na tekočem z vsem. ok.
… čakam …
ok.
…pet perutničk je praktično že pečenih, dve perutnički pa čakata surovi…nahajam se za računalnikom v dnevni sobi…
Vidim, da gre vse po načrtu. Ta projekt vam bo očitno uspel. Očitno ste pri koncu uspešnega projekta – kosilo. Sporočite mi, ko bosta še ostali 2 perutnički pečeni.
Jaz se nahajam pod borovcem ob morju s iPadom v roki …
… in se normalno pogovarjam z šamanom foruma Zdravje in lepota gospodom Robertom z vzdevkom Xrobe…
Ok.
ok.
… gospod Robert iskreno se vam opravičujem ker nepravilno uporabljam predloga s in z!
Sta perutnički že pečeni?
Ja še vedno sem doma lepo v Bitnjah prostora za druženje Odličnosti več kot dovolj…
…perutničke se hladijo v ponvi in čakajo…ok.
Forum je zaprt za komentiranje.