Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sindikat trgovcev: strošek testiranja in čas se šteje v delovni čas

Sindikat trgovcev: strošek testiranja in čas se šteje v delovni čas

Test

Po pravilu naj necepljene trgovce premestijo na delo, kjer nimajo neposrednih kontaktov s strankami (čiščenje skladišč, priprava in sprejem robe, čiščenje vseh prostorov po zaprtju trgovin, prodaja blaga na stojnici pred trgovino….)

Odgovor na objavo uporabnika
polo lop, 26.07.2021 ob 20:29

Po pravilu naj necepljene trgovce premestijo na delo, kjer nimajo neposrednih kontaktov s strankami (čiščenje skladišč, priprava in sprejem robe, čiščenje vseh prostorov po zaprtju trgovin, prodaja blaga na stojnici pred trgovino….)

Ja in najbolje, da ti še hrano domov prinesejo zastonj in še pripravijo.

Lačni boste, prej ne bo miru.

A kaj praviš tebi se to ne more zgodit.

Lahko se ti že jutri.

Že jutri si lahko rastlina.

Zakaj že, če so tudi cepljeni kužni?

Sindikati so levaki, 26.07.2021 ob 20:12

in samo kontrirajo vladi J.J., ker jo pač vodi J.J.
Pod Serpentinškom ali Lukcem, Fafajonko, Mojškro  bi pa folk naganjali na cepljenje.

Cepljenje je brezplačno in ni čakalnih vrst.

btw: tudi kazen za prometni prekršek na službeni vožnji vsak plača sam !!!

Se pravi, če se bo izkazalo, da imaš posledice po cepljenju, jih boš krila sama? Ker ob cepljenju podpišeš, da sam odgovarjaš. Gre to torej v obe smeri? Ljudi, ki imajo posledice po cepljenju, je nešteto. Krijejo škodo sami, kot pri prometnem prekršku?

ztokšjhe, 26.07.2021 ob 21:06

Se pravi, če se bo izkazalo, da imaš posledice po cepljenju, jih boš krila sama? Ker ob cepljenju podpišeš, da sam odgovarjaš. Gre to torej v obe smeri? Ljudi, ki imajo posledice po cepljenju, je nešteto. Krijejo škodo sami, kot pri prometnem prekršku?

Ma dajte nehat s temi posledicami, cepljena sem bila 40+ leti (aja, to so bila preverjena cepiva – res me zanima na kom, pa da so se tako dobro obnesla – verjetno stara šola zdravnikov, ne pa zdaj ko se šolajo ulala let pa pojma nimajo, kajne) pa ne poznam nikogar ki bi imel posledice. Vsaj fizičnih ne, za mentalne se pa včasih res vprašam).

Ali mi lahko kdo iz prve roke pove ali resnično podpišeš izjavo, da si sam prostovoljno pristopil h cepljenju. Torej moraš podpisat nekaj kar se bojijo, da bi odgovarjali in zakaj, če je cepivo varno, brez tega podpisa ne gre?

To je absurd.

Kajti potem ni dvoma, da ima kdorkoli pravico se vtikovat v moje osebne odločitve o mojem zdravju. Prav nihče.

Nisem vedela, da podpišete, to je sramota.

Meni mora država jamcit in podpisat jamstvo, da je cepivo varno in da odgovarja zame.

Kaj takega podpisat morate.
    No do danes tega nisem vedela. Katastrofa.

Pozdrav soncu, 26.07.2021 ob 21:16

Ali mi lahko kdo iz prve roke pove ali resnično podpišeš izjavo, da si sam prostovoljno pristopil h cepljenju. Torej moraš podpisat nekaj kar se bojijo, da bi odgovarjali in zakaj, če je cepivo varno, brez tega podpisa ne gre?

To je absurd.

Kajti potem ni dvoma, da ima kdorkoli pravico se vtikovat v moje osebne odločitve o mojem zdravju. Prav nihče.

Nisem vedela, da podpišete, to je sramota.

Meni mora država jamcit in podpisat jamstvo, da je cepivo varno in da odgovarja zame.

Kaj takega podpisat morate.
    No do danes tega nisem vedela. Katastrofa.

Tega pa ta mafijska država, oziroma mafijska oblast ne bo naredila. Saj cepljenje ni obvezno.

Če se pa narod pusti izsiljevati in raje vzame bonbončke, pa je to le dokaz njihove neodgovornosti. Imajo pa vsaj lažno predstavo o tem, kako so postali odgovorni, če so postali poskusne podgane.

ahahahahaha, 26.07.2021 ob 16:08

Se pravi bom sedaj jaz, ki sem stara in cepljena,  3x na teden delala zatojn za dva, ker se bo mlada necepljena frklja šla na račun firme testirat, pol bo pa rekla, da ni mogla prit nazaj delat, ker je 3 ure čakala v vrsti?????

Na koncu pa se bo celi vikend vlačla po gostilnah pa partijih, jaz pa pri 60+ crkavala do ponedeljka, da bom lahko v ponedeljek spet delala namesto nje???

A plačane pa bova obe enako?

Če Jo pošiljaš, ja.

Vprašam, 27.07.2021 ob 06:30

Če Jo pošiljaš, ja.

Če Si delodajalka.

robi445, 27.07.2021 ob 06:21

Tega pa ta mafijska država, oziroma mafijska oblast ne bo naredila. Saj cepljenje ni obvezno.

Če se pa narod pusti izsiljevati in raje vzame bonbončke, pa je to le dokaz njihove neodgovornosti. Imajo pa vsaj lažno predstavo o tem, kako so postali odgovorni, če so postali poskusne podgane.

V To₩, ali si cepljena, kot osebni podatek₩, nima obveze Izjave. Če ta nastane₩, mora biti podprta.

To je po ZDR, mislim jelka ?

Sicer pa ta post govori o tem, koliko nestrpnosti je. In kak avtorica, če pa od tebe nabaše? Jao žlehtnoba.

Toliko slabega še nisem doživela. Ne zato, ker sem cepljena, zato ker se ljudem kisa s škodoželjnostjo.

Avtorica pazi na vročino ?, da to žlehnoba ne zakuha ?

Kaj Podpišeš no, drekaš

Vprašam, 27.07.2021 ob 06:47

Kaj Podpišeš no, drekaš

Nobene Izj0ave ne podpišeš pri cepljenju. Pa folk no vam se kisa z delom doma. Je bolj škodljivo

Folk se je cepil, da gre lahko na dopust. Folk se je cepil, da se ni treba testirat. Koliko se vas je zares cepilo, ker vas skrbi za zdravje? Dobro so vas oprali.

Zaradi virusa so se cepili v glavnem le starejši ljudje. Pa še to le zato, ker so postali žrtve vsakodnevnega medijskega ustrahovanja in lažnih številk.

Vedno bolj in bolj se zapleta a svojimi nesmiselnimi ukrepi. Z “mehko” prisilo nas hoče pocepiti, a ta mehka prisila je na inteligencnostni stopnji nore24. Po drugi strani pa vsak mesec prihajajo nova poročila o hudih stranskih učinkih cepiv, v javnost kapljajo info o str učinkih, ki jih zdravniki na primarni ravni nočejo povezati s cepivi (kot da je to v njihovi pristojnosti) in jih sploh ne javijo naprej. Vsak teden iz tujine prihajajo novice o tem, da je cepivo se 10% manj učinkovito zoper okužbo, hospitalizacijo, smrt, kot teden poprej…

Vlada pa s svojimi ukrepi najbolj škodi gospodarstvu, ker se pred uvedbo ukrepov ne pozanima pri strokovnjakih o pravni ureditvi delovnih razmerij pri nas. Misli, da bo zategnil zanko okoli vratu delavcem, jo pa delodajalcem.

…. in nisem k****, zato mene nihče ne more kupiti z bonbončki …

kaj ona dela med vikendi izven službenega časa , je to čist NJENA stvar! a si ji fouš ker si stara pa priklopljena na družino? Eni ste res za luno.

alieliuli, 27.07.2021 ob 07:05

Folk se je cepil, da gre lahko na dopust. Folk se je cepil, da se ni treba testirat. Koliko se vas je zares cepilo, ker vas skrbi za zdravje? Dobro so vas oprali.

Noben. saj to je fora. zdaj so pa vsi ti cepljeni cepci ljubosumni na necepljene

Seveda podpišeš, da si seznanjen s stranskimi učinki in poznaš posledice svoje odločitve za cepljenje. Torej prevzemaš izključno odgovornost.

Jaz ne verjamem, da bo tako, kot pišeš.  Do zdaj so zaobšli vso zakonodajo, od delovnega časa do dodatkov in nadur…  in tudi tega bodo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close