Sindikat trgovcev: strošek testiranja in čas se šteje v delovni čas
Se pravi bom sedaj jaz, ki sem stara in cepljena, 3x na teden delala zatojn za dva, ker se bo mlada necepljena frklja šla na račun firme testirat, pol bo pa rekla, da ni mogla prit nazaj delat, ker je 3 ure čakala v vrsti?????
Na koncu pa se bo celi vikend vlačla po gostilnah pa partijih, jaz pa pri 60+ crkavala do ponedeljka, da bom lahko v ponedeljek spet delala namesto nje???
A plačane pa bova obe enako?
ahahahahaha, 26.07.2021 ob 16:08
Se pravi bom sedaj jaz, ki sem stara in cepljena, 3x na teden delala zatojn za dva, ker se bo mlada necepljena frklja šla na račun firme testirat, pol bo pa rekla, da ni mogla prit nazaj delat, ker je 3 ure čakala v vrsti?????
Na koncu pa se bo celi vikend vlačla po gostilnah pa partijih, jaz pa pri 60+ crkavala do ponedeljka, da bom lahko v ponedeljek spet delala namesto nje???
A plačane pa bova obe enako?
nekako tko ja – sam to bodi zagotovljeno, da nekatere živilske trgovine ne bodo tko lepo uredile kot si opisala pa bo morda še slabše – pripravi se
Ti namesto nje ne boš delala, to je ja jasno.
Ti boš oddelala svoje ure, koliko jih moraš na mesec in če se ti bo nabralo preveč ur zaradi testa sodelavke, boš šla, drugi dan toliko prej domov.
A ene kure res nimate pojma, o delovni in časovni organizaciji v vašem delovnem okolju.
Če pa ti pustiš, da si peto kulo v firmi in ne upaš pisnit je pa tvoja zelo velika težava in ne izgovarjaj se na testiranje.
Ne razumem. Ta vlada je vse take, kot si ti, poslala v penzijo. Zakaj odžiraš mesto mlajšim?
No, takole ima pa palica dva konca. Absurd z absurdom. Da se cepljenje šteje v delovni čas, ne pomeni, da se cepiš med delovnim časom, butara, ampak da je čas, ko se je treba testirat, plačan. Tako stara, pa ta nobene modrosti in pameti.
Čeprav se mi zdi, da so na delu vladni plačanci. Saj ni mogoče, da je toliko norih ljudi v naši državi, ki dan za dnem pišejo te bedarije sem.
Anonimno 6603, 26.07.2021 ob 18:02
Mi smo se hodili testirat v svojem prostem casu, zdaj smo ravno zaradi tega cepljeni, tudi trgovina.
Cepiš se izključno po svoji volji in ne zaradi tega.
Kdo te je silil v cepljenje ali pogojeval cepljenje?
Dillara, 26.07.2021 ob 18:34
Trgovcev je se prevec. Vsakega, ki trmari in se noce cepit, bi bilo treba zamenjat. Zakaj bi mu placevali teste, ker butast ? Upam, da bo cepljenje kaj kmalu obvezno.
tebi učinek ceplenja že seka vn. Če si si ti podpisala smrtno obsodbo, zakaj bi si jo ostali. Oglasi se čez leto, dve pa boš povedala, koliko zdravstvenih težav te pesti
takole je, 26.07.2021 ob 17:58
Delodajalec ji naj plača samo za čas testiranja (10 minut). Če pa je koza čakala dve uri v vrsti je pa to njen problem. Da bo pa delodajalec tako brez veze plačeval take cvetke,je pa boljše, da na novo zaposluje samo cepljene!!
Ker seveda čakajo v vrsti, da delajo za minimalca. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.