Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sindikat trgovcev: strošek testiranja in čas se šteje v delovni čas

Sindikat trgovcev: strošek testiranja in čas se šteje v delovni čas

Se pravi bom sedaj jaz, ki sem stara in cepljena,  3x na teden delala zatojn za dva, ker se bo mlada necepljena frklja šla na račun firme testirat, pol bo pa rekla, da ni mogla prit nazaj delat, ker je 3 ure čakala v vrsti?????

Na koncu pa se bo celi vikend vlačla po gostilnah pa partijih, jaz pa pri 60+ crkavala do ponedeljka, da bom lahko v ponedeljek spet delala namesto nje???

A plačane pa bova obe enako?

Odgovor na objavo uporabnika
ahahahahaha, 26.07.2021 ob 16:08

Se pravi bom sedaj jaz, ki sem stara in cepljena,  3x na teden delala zatojn za dva, ker se bo mlada necepljena frklja šla na račun firme testirat, pol bo pa rekla, da ni mogla prit nazaj delat, ker je 3 ure čakala v vrsti?????

Na koncu pa se bo celi vikend vlačla po gostilnah pa partijih, jaz pa pri 60+ crkavala do ponedeljka, da bom lahko v ponedeljek spet delala namesto nje???

A plačane pa bova obe enako?

nekako tko ja – sam to bodi zagotovljeno, da nekatere živilske trgovine ne bodo tko lepo uredile kot si opisala pa bo morda še slabše – pripravi se

A si ji fouš ker ni cepljena ovca?? ja pač boš delala, zastonj že ne boš. Sicer pa ko se je hodilo testirat, ja tudi jaz sem  uro pa pol, do dve čakala v vrsti, da sem lahko prišla delat. Ampak cepla se pa ne bom. ker mi življenje več pomeni, kot pa podrediti se sistemu in smrdljivim politikom

Zahvali se vladi, ker sploh uvaja teste za zdrave ljudi.

Lahko pa se vec ne cepis in se hodis se ti testirat, ce se ti zdi boljse.

zakaj si se pa cepila, zdaj pa imaš, pa ne misli da je s cepljenjem konec, ta cepiva so narejena tako, da se moraš vsakih 6-7 mesecev cepit

Ti namesto nje ne boš delala, to je ja jasno.

Ti boš oddelala svoje ure, koliko jih moraš na mesec in če se ti bo nabralo preveč ur zaradi testa sodelavke, boš šla, drugi dan toliko  prej domov.

A ene kure res nimate pojma, o delovni in časovni organizaciji v vašem delovnem okolju.

Če pa ti pustiš, da si peto kulo v firmi in ne upaš pisnit je pa tvoja zelo velika težava in ne izgovarjaj se na testiranje.

Ne razumem. Ta vlada je vse take, kot si ti, poslala v penzijo. Zakaj odžiraš mesto mlajšim?

No, takole ima pa palica dva konca. Absurd z absurdom. Da se cepljenje šteje v delovni čas, ne pomeni, da se cepiš med delovnim časom, butara, ampak da je čas, ko se je treba testirat, plačan. Tako stara, pa ta nobene modrosti in pameti.

Čeprav se mi zdi, da so na delu vladni plačanci. Saj ni mogoče, da je toliko norih ljudi v naši državi, ki dan za dnem pišejo te bedarije sem.

Najprej podpiraš fašizem, potem pa se pritožuješ na fašizmom.

Cepite se res samo debili. Vsak dan je več dokazov.

Delodajalec ji naj plača samo za čas testiranja (10 minut). Če pa je koza čakala dve uri v vrsti je pa to njen problem. Da bo pa delodajalec tako brez veze plačeval take cvetke,je pa boljše, da na novo zaposluje samo cepljene!!

Celoten članek kako se je sindikat trgovce zavzel/ z obrazložitvijo zakona/ za trgovce, si lahko preberete v Primorskih novicah  26.7,tudi na spketu.

Folk, cepite se že vsi + vseeno se pazite + ne hodite v rdeče države

PA BO KONČNO KONEC KORONE !

Mi smo se hodili testirat v svojem prostem casu, zdaj smo ravno zaradi tega cepljeni, tudi trgovina.

Anonimno 6603, 26.07.2021 ob 18:02

Mi smo se hodili testirat v svojem prostem casu, zdaj smo ravno zaradi tega cepljeni, tudi trgovina.

Kako misliš ravno zaradi tega cepljeni?

Cepiš se izključno po svoji volji in ne zaradi tega.

Kdo te je silil v cepljenje ali pogojeval cepljenje?

Ja, cepite se vsi! Ker od vsake doze cepiva v ZD Ljubljana potem dobim 10%, de.

Pri moji frizerki jih je 6, skupaj z lastnico, testirat jih pridejo v salon.

Ce si ona to lahko privosci, kako si ne bi mogla tega privoscit ena trgovska veriga?

Druga opcija je, da delodajalec naroci vec vas naenkrat na testiranje in ste testirani na uro, nobene vrste, nobenega cakanja.

Trgovcev je se prevec. Vsakega, ki trmari in se noce cepit, bi bilo treba zamenjat. Zakaj bi mu placevali teste, ker butast ?   Upam, da bo cepljenje kaj kmalu obvezno.

Dillara, 26.07.2021 ob 18:34

Trgovcev je se prevec. Vsakega, ki trmari in se noce cepit, bi bilo treba zamenjat. Zakaj bi mu placevali teste, ker butast ?   Upam, da bo cepljenje kaj kmalu obvezno.

tebi učinek ceplenja že seka vn. Če si si ti podpisala smrtno obsodbo, zakaj bi si jo ostali. Oglasi se čez leto, dve pa boš povedala, koliko zdravstvenih težav te pesti

Cepi se naj vsak, ki želi sam!!!!!!!

Kaj nekateri res ne razumete tega. Ce je NE, je NE. Konec debate!

takole je, 26.07.2021 ob 17:58

Delodajalec ji naj plača samo za čas testiranja (10 minut). Če pa je koza čakala dve uri v vrsti je pa to njen problem. Da bo pa delodajalec tako brez veze plačeval take cvetke,je pa boljše, da na novo zaposluje samo cepljene!!

Ker seveda čakajo v vrsti, da delajo za minimalca. 🙂

Cepljenje proti kre.tenizmu za take kot si ti bi moralo biti obvezno…

Para Bellum, 26.07.2021 ob 19:41

Cepljenje proti kre.tenizmu za take kot si ti bi moralo biti obvezno…

Namenjeno možganskemu maloposestniku “Dillara”.

34 let.živilska.se mi je predlani ponudila možnost v proizvodnji.pon-pet po 8 ur.me je pa prej motilo ko je prišla smrklja delat,seveda čičat na blagajno,slajdat po fonu.pred in po malici 3-4 krat na wc.seveda jo je treba menjati,popravljt njene napake na koncu pa obe oz vsi 700 plače.

in samo kontrirajo vladi J.J., ker jo pač vodi J.J.
Pod Serpentinškom ali Lukcem, Fafajonko, Mojškro  bi pa folk naganjali na cepljenje.

Cepljenje je brezplačno in ni čakalnih vrst.

btw: tudi kazen za prometni prekršek na službeni vožnji vsak plača sam !!!

Pa ne zato, ker si stara in uboga, ampak ker si trapasta, ker si se šla cepit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close