Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sindikalne demonstracije

Sindikalne demonstracije

Ja hvala bogu, da pride trojka čimprej bolje bo.

Se pa strinjam mafijska država pod vodstvom komunističnih princev in desničarskih orožarskih mafijcev :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj nas jebe:

– preobširen in neučinkovit javni sektor
– neučinkovito gospodarstvo
– previsoki davki na izplačane plače
– previsoka pričakovanja državljanov glede “socialne države”

Slovenija crkuje, počasi, na obroke, pravega konsezna glede reform ni. vstajniki namreč mislijo, da so rešitev še višji davki in še več sociale.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

vsaga je kri Semolič, ko je izpogajal 500€ minimalca — še truditi se mu nebi bilo veliko za še eno 0 ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Stari sindikalistični prdec (Semolić) vedno spravlja ljudi na cesto, ko se na da nič narediti!
Priklonil se je vsem sistemom in vladam!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mislim, da nas bol jebe to, da nihče ne podpre nobene dobre rešitve, če ni od “naših”. Podpre se pa vsaka od katere kaj kapne v “naš/moj” žep….
Govorim o tistih, ki imajo škarje in platno (ki ga zmanjkuje…)

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Blokirati bi bilo potrebno mafijsko oblast.
Vse ostalo je le mešanje dreka.

In potem?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

In potem?[/quote]
In potem dati priložnost poštenejšim. Če pa ne bodo pošteni, pa jih obesiti na trgu, tako, kot bi bilo treba trenutno mafijsko oblast.

In potem?[/quote]
In potem dati priložnost poštenejšim. Če pa ne bodo pošteni, pa jih obesiti na trgu, tako, kot bi bilo treba trenutno mafijsko oblast.[/quote]

Problem je tudi mentaliteta ljudi. Pri naših sosedih ne bo vsak samo čakal, da bo tebe (davkoplačevalce) oz. državo ogoljufal. Tudi če se nekomu ponudi potencialna možnost, da krade/goljufa/okorišča na račun drugih, kejr je 100% prepričan, da jih bo odnesel nekaznovano, tega enostavno ne bo storil. Kaj pa pri nas??? Seveda so v vsakem žitu žižki, ampak pri nas jih je nedvomno več – in to se iz generacije v generacijo prenaša. Pred letom 1918, smo bili Slovenci nedvomno bolj pošteni, ker smo kulturno gravitirali na sever, zdaj po 100 letih pa…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In potem dati priložnost poštenejšim. Če pa ne bodo pošteni, pa jih obesiti na trgu, tako, kot bi bilo treba trenutno mafijsko oblast.[/quote]

Problem je tudi mentaliteta ljudi. Pri naših sosedih ne bo vsak samo čakal, da bo tebe (davkoplačevalce) oz. državo ogoljufal. Tudi če se nekomu ponudi potencialna možnost, da krade/goljufa/okorišča na račun drugih, kejr je 100% prepričan, da jih bo odnesel nekaznovano, tega enostavno ne bo storil. Kaj pa pri nas??? Seveda so v vsakem žitu žižki, ampak pri nas jih je nedvomno več – in to se iz generacije v generacijo prenaša. Pred letom 1918, smo bili Slovenci nedvomno bolj pošteni, ker smo kulturno gravitirali na sever, zdaj po 100 letih pa…[/quote]

…pri naših SEVERNIH sosedih….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

eh … če bi šlo samo za (ne)poštenje … tako pa gre za korupcijo-zlizanost, nevednost – nepoznavanje, pa še trapavost in slepo zaupanje v saj bo šlo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mislim ne vem kaj si misli ta Semolič, da bo zjebal celo državo še bolj kot je? Da bo blokiral vse reforme?

Čeprav nekaj mu dam pa prav tajkune je treba pozapret in hudo kaznovat.

pst: “njegovi” so bili pri tajkunizacijah do ramen v “marmeladi” … celo nadzorniki ☺

Ja vem ja 🙂

To je glavni problem.

To je glavni problem.[/quote]
emm … potem je pa vse OK … večina je izvolila kar imamo in same “naše” – nobenega tujca ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close