Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Simptomi po cepljenju

Simptomi po cepljenju

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 12:44

citirala takole je

Nekateri ne razumete da je težava v bolnicah. Ni kadra, ni postelj. Večina ukrepov je zaradi tega. Je to res težko razumet?

takole je, 27.09.2021 ob 12:53

Nekateri ne razumete da je težava v bolnicah. Ni kadra, ni postelj. Večina ukrepov je zaradi tega. Je to res težko razumet?

Kakšen debil. 🙂

Ne, ukrepi niso zaradi tega. Uničene bolnice so zaradi ukrepov, ker med ukrepe prav tako spadajo uničene bolnice.

Miranda52, 27.09.2021 ob 12:13

nesr, 27.09.2021 ob 12:09

takole je, 27.09.2021 ob 12:04

so pa niso, 27.09.2021 ob 07:43

Nekateri čisto nič, niti roka ne boli. Mogoče so imeli placebo. Tega je kar nekaj, baje. Klasika je boleča roka, dva dni vročine. Kar je pa več, so pa že hujši stranski učinki. Da ne govorimo o kapi, srčnem popuščanju ipd. Je pa teh zadnjih res malo- a vseeno preveč.

Tiste s hudimi stranskimi učinki samo nekdo nekje pozna. Te z blažjmi pa sami pišemo lastne izkušnje in ni nas malo.

Večina zahodnih držav je pocepljenih in živijo že skoraj normalno. Res to ni dovolj dober pokazatelj o učinkovitosti cepiv? Tisti, ki še tuhtajo o cepljenju, naj razmišljajo v tej smeri.

nehaj no s takimi nekdo nekje pozna – mi smo imeli smrt v družini, na pogrebu sem bila. Strdek – amputacija, po operaciji še kap in potem smrt – ki žal v takem stanju je bila odrešitev. Pa kdo o tem poroča – nene ane, ni v skladu z agendo… zato uni vladni kupljeni režiser naj kar utihne.

Mitja Okorn je take, ki so imeli težave po cepljenju iskal pa nikogar našel, nobenega ni bilo za pred kamero. Tudi nobenih svojcev.  Zdaj tukaj pa ste glasni. Kje ste biki takrat, ko se je snemal film?

zato ker mene ni nihče vprašal… mene ni poklical in vprašal… pa to ni edini primer za katerega vem – dosti jih je bilo tudi v samih medijih – pa tudi tistih oseb ni poklical – zakaj ni poklical moža od umrle slovene v bruslju – dokazano umrla zaradi cepiva, zakaj ni poklical gospe, ki se je tudi oglasila,da ima pljučno embolijo po cepljenju

ti si pa res naivno, da ne rečem še kaj drugega, če misliš,da so te njegove izjave resnične … kar nekaj napleta prazno – a ti je dokazal koga je kje pozval zares in kdo ga je zavrnil – al so to sam njegove besede brez dokazov? Na njegovem twitter računu je prilepljenih nekaj postov z dokazi – tudi film mnogih zgodb po svetu…  a o zem kaj javno govori – ne ane, ker ne sodi v vladno agendo, za katero je plačan – in torej dela tisto za kar je plačan ker tisto mu nosi finančno korist – ne bo delal nasprotno

samo dejstvo poglej – kaj ti misliš,da je on prebolevnike skupaj nabral iz čistega altruizma in dobrote in z njimi posnel film… NOPE – to je naredil KER MU JE VLADA ZA TO PLAČALA … FILM JE NAREDIL PO NAROČILU VLADE, TAKEGA KOT GA JE VLADA NAROČILA KAJ NAJ VKLJUČUJE… IN TO JE NAREDIL ZA DENAR…

in druge strani ne bo kazal – za ta denar, ker to ne sodi v naročilo kot ga je zahtevala in plačala vlada – zastonj pa tudi ne bo naredil, ker dela po naročilu za denar…

daj zbrihtaj se že enkrat – njemu je to biznis… ta film je njemu prinesel cvenke v žep, zato ga je naredil in zato ga za plačilo tudi zagovarja takšnega kakršnega je – ne bo govoril proti njemu in antipropagando tistemu kar mu je naročila vlada – zato pa se tako izgovarja

kot rečeno na tt računu ima dosti dokazov da lahko začne delat film o nevarnosti in škodljivosti cepiv in tudi stranskih učinkih – pa očitno nima te volje ane… tako izgleda očitno,da je nima… raje laže,da mu ni nihče nič povedal

Kje pa jih je Okorn iskal? Kje konkretno? V mrtvašnicah, na pokopališčih? Verjetno tam kjer jih ni. Vemo kako to gre. Iskal jih je kje? Doma pod posteljo, tepihom, mizo, pri plačniku video spota? Nismo nikjer po televiziji videli ali slišali po radiu, da Okorn išče in poziva  ljudi, ki so imeli hude težave po cepljenju, da naj se javijo taki primeri ali njihovi svojci na kontaktno številko ali e-mail naslov. Če bi imel interes, da jih najde bi jih našel. Važno, da se piše, da jih ni našel. Vse to spada v agendo, pod rubriko: denar ne smrdi.

takole je, 27.09.2021 ob 12:28

Okorn je iskal take primere, zakaj se mu niste javili in predstavili svoje plati? Je lepo povedal da je slišal za primere, ampak ko jih je povabil k sodelovanju, jih ni bilo več na spregled. Mogoče pa ravno zato ker se ne izpostavite zgleda, kot da je takih primerov res minimalno in nihče nikogar ne pozna, samo govori se o nekom, ki se mu je to zgodilo.

Kje je iskal primere? Jaz nisem nič slišala. Če bi res želel, bi me lahko našel na JAZMP, kjer sem stranske učinke cepiva prijavila z imenom, priimkom in e-pošto.

torej še bolj butasto če se cepite zaradi nekih bajt.

Težava z bolnicami ni naš problem, ampak tistih, ki so vplačani denar porabljali v napačne smeri.

Dve leti je skoraj naokoli pa niso nič naredili da težavo rešijo-samo vsilili so cepljenje.

zaradi bajte se jaz že ne bom cepila.

za svoje zdravje pa tega cepiva ne rabim.

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 13:23

torej še bolj butasto če se cepite zaradi nekih bajt.

Težava z bolnicami ni naš problem, ampak tistih, ki so vplačani denar porabljali v napačne smeri.

Dve leti je skoraj naokoli pa niso nič naredili da težavo rešijo-samo vsilili so cepljenje.

zaradi bajte se jaz že ne bom cepila.

za svoje zdravje pa tega cepiva ne rabim.

Sej ponavadi je tako, dokler ljudje ne rabijo pomoči so pametni 🙂

Jonc nepr, 27.09.2021 ob 13:21

Kje je iskal primere? Jaz nisem nič slišala. Če bi res želel, bi me lahko našel na JAZMP, kjer sem stranske učinke cepiva prijavila z imenom, priimkom in e-pošto.

To pa ne vem, lahko vprašaš njega. Pravi da mu ljudje še vedno na mail pišejo svoje izkušnje in  vsakemu odgovori.

Robi567, 27.09.2021 ob 12:16

Če koga zanimajo posledice strupenega zvarka.

(https://mcmaravic.wordpress.com/2021/09/27/lastnik-diagnosticnega-laboratorija-poroca-o-20-kratnem-povecanju-raka-pri-bolnikih-cepljenih-proti-covid-19/)

Tega si že večrat prilepil, pa vsakič na novo pišemo, da je take dohtar politik, ki govori populistično samo zato, da prileze kam. No, mu je tudi uspelo. Samo dokazati tistih svoji trditev – to pa še vedno ne. Celo še več – sklicuje se na nekaj, kar sploh ne potrjuje njegovih trditev. Grdo, grdo.

Idaho Doctor Makes Baseless Claims About Safety of COVID-19 Vaccines

takole je, 27.09.2021 ob 13:28

Sej ponavadi je tako, dokler ljudje ne rabijo pomoči so pametni 🙂

In kaj hočeš rečt s svojo grožnjo? Nimaš ti nobene pristojnosti komurkoli odvzet njegovo pravico do zdravljenja.

da nekdo ki plačuje vsa zavarovanja ne sme v bolnišnico? Hahahaha.. a ko sem se poškodovala tudi nisem smela v bolnišnico? A boš ti tudi doma ostal, če te avto zbije na prehodu za pešče pri tvoji zeleni luči? Ajde da te vidimo kak dasi si!

Resno-kok vas plačajo, da širite take nebuloze?

Si pa res naivna, če misliš, da mu je bilo v interesu najti žrtve cepljenja, če je snemal film za promocijo cepljenja po naročilu vlade? Se hecaš, a ne? Ne gre za objektiven dokumentarec, temveč za propagandni material.

Veronika celjska, 27.09.2021 ob 07:15

OS si koncal? Ce bi jo bi lahko vedel, da smo si ljudje razlicni. Predlagam ti da gres pasti krave na Veliko planino.

krave past, kam naj se oglasim. Sedaj je konec sezone, na pomlad bi začel. Resno.

jaz bi šel, 27.09.2021 ob 15:45

krave past, kam naj se oglasim. Sedaj je konec sezone, na pomlad bi začel. Resno.

A MAŠ PCT?

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 14:32

In kaj hočeš rečt s svojo grožnjo? Nimaš ti nobene pristojnosti komurkoli odvzet njegovo pravico do zdravljenja.

da nekdo ki plačuje vsa zavarovanja ne sme v bolnišnico? Hahahaha.. a ko sem se poškodovala tudi nisem smela v bolnišnico? A boš ti tudi doma ostal, če te avto zbije na prehodu za pešče pri tvoji zeleni luči? Ajde da te vidimo kak dasi si!

Resno-kok vas plačajo, da širite take nebuloze?

Ne vem kje vidiš grožnje. Dejstvo pa je če ni postelje, ne moreš v bolnico. Če postelje zasedajo kovidni bolniki, za druge zmanjka.

Sej za čakalne dobe si že slišala ane? Vse in še več imaš lahko plačano, pa vseeno lahko mesece čakaš v vrsti in upaš da ne bo prepozno.  Zato pa pravim, ko rabiš zdravnika šele vidiš kako sistem (ne)deluje.

Pa ne govorim o urgentnih stanjih. Za te paciente se poskrbi, normalno. Res mi je zanimivo kako ste polnih ust svojih pravic do zdravstvenih uslug. Na drugi strani pa ne vidite, da je ljudi, ki  delajo v zdravstvu, vedno manj.

Včeraj na POPu je mama punčke z rakom lepo povedala, da nima druge izbire kot verjeti v znanost. Ko si enkrat pred tako dilemo, razumeš, si ponižen in upaš, da je nekje nekdo, ki ti lahko pomaga. Mogoče boste tudi vi kdaj prišli do tega, da boste razumeli.

takole je, 27.09.2021 ob 16:31

Ne vem kje vidiš grožnje. Dejstvo pa je če ni postelje, ne moreš v bolnico. Če postelje zasedajo kovidni bolniki, za druge zmanjka.

Sej za čakalne dobe si že slišala ane? Vse in še več imaš lahko plačano, pa vseeno lahko mesece čakaš v vrsti in upaš da ne bo prepozno.  Zato pa pravim, ko rabiš zdravnika šele vidiš kako sistem (ne)deluje.

Pa ne govorim o urgentnih stanjih. Za te paciente se poskrbi, normalno. Res mi je zanimivo kako ste polnih ust svojih pravic do zdravstvenih uslug. Na drugi strani pa ne vidite, da je ljudi, ki  delajo v zdravstvu, vedno manj.

Včeraj na POPu je mama punčke z rakom lepo povedala, da nima druge izbire kot verjeti v znanost. Ko si enkrat pred tako dilemo, razumeš, si ponižen in upaš, da je nekje nekdo, ki ti lahko pomaga. Mogoče boste tudi vi kdaj prišli do tega, da boste razumeli.

ma že od samega začetka se tule gor pojavljajo te zagovedne-če ne nosiš mask, če se ne testiraš, če se ne cepiš-nimaš kaj it na zdravljenje v bolnico. To ni nič drugega kot grožnja, kajti nihče od teh, ki tole klati ni pristojen to rečt. Nihče!

Pa ta mantra-ni postelj. Kdo je temu kriv? Človek ki se ni cepil ali človek ki je denar tlačil v žepe in nič naredil za reorganizacijo bolnišnic? Nove zgradil? namenil le kovidu, če je bajage toliko smrtnih žrtev? lani marca so kako hitro na začetnem mestu zgodbe zgradili kovid bolnišnico? Aha!

Pri nas pa zaprli oddelke, pa ne da so not nastanili kovidne bolnike, ker so oddelki bili prazni, zdravniki pa od doma prejemali kovidne dodatke.

Kdo je kriv za čakalne vrste? Ljudje, ki zbolijo ali tisti, ki imajo niti v rokah? denarja je dosti, le namenjen ni bil zdravju in izboljševanju razmer v zdravstvu.

Ljubljanska urgenca prazna! le dva sva bila tam.

ZD moste-prazen.

Zd Polje prazen.

Zd šiška prazen.

Metelkova otroška urgentna v soboto-prazna.

Toliko o kovidnih oddelkih in da ni postelj za druge paciente. Ni ukc edina bolnišnica v lj ane. pa še ta je verjetno prazna hehehe…

Skoraj dve leti že traja kovid. V razviti evropski državi z 2 Mio prebivalstva Sloveniji, ki je imela za časa rajnke Juge vrhunske zdravnike (Dolenc, Arnež…), odlično organizirano brezplačno javno zdravstvo, odlično opremljen sodoben UKC, je v 21. stoletju problem 150 postelj in pripadajoče opreme ter kadrov. In to v deželi, ki je imela nekoč skoraj v osrčju nemškega rajha kar nekaj partizanskih bolnic, kjer so na hitro priučene bolničarke in študentje medicine, prav tako na hitro vrženi v vodo, pod vodstvom nekaj zdravnikov bili sposobni zorganizirati zdravstveno mrežo. Danes pa ob vsem denarju, ki se steka v zdravstvo, in silno usposobljene strokovnem kadru (za kar se imajo) niso sposobni porihtati teh nekaj nesrečnežev. In taki politstroki naj verjamemo, kar nam propagira?

tist k so se cepl so že davn pocrkal. ostal so pa sm še velestručnjaški forumaši k se pričkajo za oslovosko senco. he he

Zartrose izven profila, 27.09.2021 ob 16:47

ma že od samega začetka se tule gor pojavljajo te zagovedne-če ne nosiš mask, če se ne testiraš, če se ne cepiš-nimaš kaj it na zdravljenje v bolnico. To ni nič drugega kot grožnja, kajti nihče od teh, ki tole klati ni pristojen to rečt. Nihče!

Pa ta mantra-ni postelj. Kdo je temu kriv? Človek ki se ni cepil ali človek ki je denar tlačil v žepe in nič naredil za reorganizacijo bolnišnic? Nove zgradil? namenil le kovidu, če je bajage toliko smrtnih žrtev? lani marca so kako hitro na začetnem mestu zgodbe zgradili kovid bolnišnico? Aha!

Pri nas pa zaprli oddelke, pa ne da so not nastanili kovidne bolnike, ker so oddelki bili prazni, zdravniki pa od doma prejemali kovidne dodatke.

Kdo je kriv za čakalne vrste? Ljudje, ki zbolijo ali tisti, ki imajo niti v rokah? denarja je dosti, le namenjen ni bil zdravju in izboljševanju razmer v zdravstvu.

Ljubljanska urgenca prazna! le dva sva bila tam.

ZD moste-prazen.

Zd Polje prazen.

Zd šiška prazen.

Metelkova otroška urgentna v soboto-prazna.

Toliko o kovidnih oddelkih in da ni postelj za druge paciente. Ni ukc edina bolnišnica v lj ane. pa še ta je verjetno prazna hehehe…

Res je da za čakalne dobe niti slučajno ni kriv kovid, pa da bi denar, ki so ga namenili (in si nekateri zelo lepo napolnili žepe z njim) v protikoronskim ukrepom lahko porabili za izgradnjo nove bolnišnice in tam namestili kovidne bolnike, naše življenje pa bi teklo naprej. In marsikaj drugega je tudi res, med drugim tudi to, da zdravnikov in medicinskih sester hudo primanjkuje. In kaj ti bodo postelje in zidovi, če ni nikogar ki bi bolnike zdravil?

Ko zdaj pogledaš nazaj se vidi kup rešitev, ki jih takrat ni bilo, ker se ni vedelo kaj nas je doletelo. Ampak kljub vsemu temu mi še vedno ni jasno zakaj se tako zelo upirate osnovnim higienskim ukrepom in cepljenju? To res težko razumem. Ob tem da vidimo kako precepljene države lepo živijo po starem, kot v predkovidnem obdobju, pri nas pa ..

Tisti, ki se ne cepijo zaradi trenutnega stanja v politiki so pa sploh poglavje zase. Saj ne škodijo politiki. Škodijo sebi in sodržavljanom. Če bi se lepo vsi precepili, bi fino zaprli usta trenutni oblasti, ker ne bi več imela vzvodov za tako avtoritaren način vladanja. Ljudje se ne bi več delili na 2 tabora. Res ne vidite da vladi tako stanje najbolj ustreza in da je morda celo vlada tista, ki podpihuje ene in druge da ima sama mir?

no jaja, 27.09.2021 ob 06:23

en teden po cepljenju nisi še izven. Najhujši stranski učinki cepiva so ravno teden do dva tedna po cepljenju: epileptični napadi, hud napad virusa simplex v ustih  in žrelu, možganska kap (kot pri tisti ženi slovenskega diplomata), srčna kap, popuščanje srčne mišice, pareza…. vse opisano med stranskimi učinki cepiv…še malo počakaj.

Zato pa se sama raje vzela AstroZeneco. Prepricana, da nr bo ravno mene med 15.000 piknjenimi od strdka zadela kap! Pa ker sem o Pfizerju slisala prevec slabih zgodb. Vceraj pa mi je en gospod povedal, da gre za svetovni farmacevtski eksperiment in da 1/3 ljudi spkoh ne dobi cepiva ampak placebo. Tu je razlog, zakaj nekateri nimajonstranskih ucinkov, deugi pa smo 2 dni trpeli.

takole je, 28.09.2021 ob 08:54

Res je da za čakalne dobe niti slučajno ni kriv kovid, pa da bi denar, ki so ga namenili (in si nekateri zelo lepo napolnili žepe z njim) v protikoronskim ukrepom lahko porabili za izgradnjo nove bolnišnice in tam namestili kovidne bolnike, naše življenje pa bi teklo naprej. In marsikaj drugega je tudi res, med drugim tudi to, da zdravnikov in medicinskih sester hudo primanjkuje. In kaj ti bodo postelje in zidovi, če ni nikogar ki bi bolnike zdravil?

Ko zdaj pogledaš nazaj se vidi kup rešitev, ki jih takrat ni bilo, ker se ni vedelo kaj nas je doletelo. Ampak kljub vsemu temu mi še vedno ni jasno zakaj se tako zelo upirate osnovnim higienskim ukrepom in cepljenju? To res težko razumem. Ob tem da vidimo kako precepljene države lepo živijo po starem, kot v predkovidnem obdobju, pri nas pa ..

Tisti, ki se ne cepijo zaradi trenutnega stanja v politiki so pa sploh poglavje zase. Saj ne škodijo politiki. Škodijo sebi in sodržavljanom. Če bi se lepo vsi precepili, bi fino zaprli usta trenutni oblasti, ker ne bi več imela vzvodov za tako avtoritaren način vladanja. Ljudje se ne bi več delili na 2 tabora. Res ne vidite da vladi tako stanje najbolj ustreza in da je morda celo vlada tista, ki podpihuje ene in druge da ima sama mir?

Če ne bi bilo vas debilov, bi že zdavnaj zaprli fašistično oblast.

Robi nep., 28.09.2021 ob 11:45

Če ne bi bilo vas debilov, bi že zdavnaj zaprli fašistično oblast.

In kaj bi bilo potem drugače? Daj razloži prosim, pa brez žaljenja, tudi jaz ne žalim tebe in tvojih somišljenikov. Razloži argumentirano in razumljivo, da vidimo, mogoče imaš pa prav.

Mogoče zato, ker so tisti, ki se javno izpostavijo, deležni gnojnice in zanikanja? Tistih, ki jih ni več med nami, žal težko pridejo na set, njihovi svojci so verjetno v fazi žalovanja in ne vidijo razloga, da bi se izpostavljali (beri prvi stavek).

Za razliko seveda od prebolelih, ki so zdaj heroji. Nič ne rečem, saj so. Še večji pa so tisti, ki bodo s posledicami cepljenja živeli in bili bitko do konca svojega življenja.

Zapleti po cepljenju? Mlajša ženska v smrtni nevarnosti – 24ur.com

izvolite, 28.09.2021 ob 20:21

Zapleti po cepljenju? Mlajša ženska v smrtni nevarnosti – 24ur.com

Seveda zadnji stavek žrtvi in njenim bližnjim predstavlja veliko tolažbo…

Moja težava po cepljenju s pfizer, menstruacija zamuja 5 dni, test nosečnosti negativen. Prej do dneva natančni cikli. Še kateri?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close