Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Simptomi po cepljenju

Simptomi po cepljenju

Sem se cepil pred 10. dnevi pa zaenkrat nimam nobenih stranskih učinkov. Pa vsi jamrajo kak jih boli glava, noge, vročina. Zdaj pa res ne vem, ali lažejo, ali pa so meni namesto cepiva dali vodo. Z johnsonom so me.

Zaman čakaš. Nič ne bo.

Res zanimivo, da pri enih so problemi pri drugih ne.

Brihtni ravno niste preveč. Od kdaj pa vsak organizem ali imunski sistem enako reagira? Od kdaj?

V soboto sem bila drugič cepljena. Vročina, slabost, vse me boli. Isto kot pri gripi.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena kura, 27.09.2021 ob 02:36

V soboto sem bila drugič cepljena. Vročina, slabost, vse me boli. Isto kot pri gripi.

Še to povej, da si po cepljenju krampala po vrtu.

Če bi počivala dva dni in gledala TV, ne bi bilo nič.

Se je potrebno takrat pač malo pazit.

en teden po cepljenju nisi še izven. Najhujši stranski učinki cepiva so ravno teden do dva tedna po cepljenju: epileptični napadi, hud napad virusa simplex v ustih  in žrelu, možganska kap (kot pri tisti ženi slovenskega diplomata), srčna kap, popuščanje srčne mišice, pareza…. vse opisano med stranskimi učinki cepiv…še malo počakaj.

no jaja, 27.09.2021 ob 06:23

en teden po cepljenju nisi še izven. Najhujši stranski učinki cepiva so ravno teden do dva tedna po cepljenju: epileptični napadi, hud napad virusa simplex v ustih  in žrelu, možganska kap (kot pri tisti ženi slovenskega diplomata), srčna kap, popuščanje srčne mišice, pareza…. vse opisano med stranskimi učinki cepiv…še malo počakaj.

No, jaz sem že 3 mesece po cepljenju, pa se nič od tega ni zgodilo.

Bolečina v roki prva dva dni in malo utrujenosti, to pa je tudi vse.

Gdjdn, 27.09.2021 ob 06:25

No, jaz sem že 3 mesece po cepljenju, pa se nič od tega ni zgodilo.

Bolečina v roki prva dva dni in malo utrujenosti, to pa je tudi vse.

Saj je pri večini tako, kot pri tebi. Ampak enega od 1000 pa trefi pareza obraza, napad herpesa simplex ali zoster, enega od 10.000 popuščanje srčne mišice z otekanjem nog, enega na 100.000 kap ali možganska ali srčna, epileptični napadi… začuda so ti stranski učinki veliko bolj pogosti pri mladi populaciji med 20 do 45 let kot pri starejši. Saj dokler si med večino, ki ima samo par dni vročino po cepljenju, je okej, ne? BTW tudi jaz sem cepljen bil pred 3 mes, sem pač med srečno večino, moj sin pa ni bil. Pareza obraznih živcev nekaj dni po cepljenju.

no jaja, 27.09.2021 ob 06:32

Saj je pri večini tako, kot pri tebi. Ampak enega od 1000 pa trefi pareza obraza, napad herpesa simplex ali zoster, enega od 10.000 popuščanje srčne mišice z otekanjem nog, enega na 100.000 kap ali možganska ali srčna, epileptični napadi… začuda so ti stranski učinki veliko bolj pogosti pri mladi populaciji med 20 do 45 let kot pri starejši. Saj dokler si med večino, ki ima samo par dni vročino po cepljenju, je okej, ne? BTW tudi jaz sem cepljen bil pred 3 mes, sem pač med srečno večino, moj sin pa ni bil. Pareza obraznih živcev nekaj dni po cepljenju.

Tudi od prijateljice hči se je hotela cepiti zato da ne bo imela omejitev… stara 18 let … imela levo stran obraza cist potegnjeno oko ustnico in lice.

Starejsi ki jih poznam nic stranskih ucinkov razen boleca roka in malce glavobola.

OS si koncal? Ce bi jo bi lahko vedel, da smo si ljudje razlicni. Predlagam ti da gres pasti krave na Veliko planino.

Nekateri čisto nič, niti roka ne boli. Mogoče so imeli placebo. Tega je kar nekaj, baje. Klasika je boleča roka, dva dni vročine. Kar je pa več, so pa že hujši stranski učinki. Da ne govorimo o kapi, srčnem popuščanju ipd. Je pa teh zadnjih res malo- a vseeno preveč.

Mucamaca857, 26.09.2021 ob 22:51

Res zanimivo, da pri enih so problemi pri drugih ne.

Enako zanimivo kot to, da 38% covid preboli ne da bi sploh vedeli za to (asimptomatsko), približno 50% v obliki prehlada ali gripe, 10 % jih pa mora v bolnico. Kaj misliš, da tistih 10% simulira? Je to cepilska zarota ali so hipohondri?

Ne kvasi neumnosti. Ljudje smo različni.

vrtogalvica, vročina 4 dni in glavobol za unret. Cepljen z Janssen julija. Potem pa kot bi odrezal, 5 dan zjutraj brez težav od takrat dalje.

so pa niso, 27.09.2021 ob 07:43

Nekateri čisto nič, niti roka ne boli. Mogoče so imeli placebo. Tega je kar nekaj, baje. Klasika je boleča roka, dva dni vročine. Kar je pa več, so pa že hujši stranski učinki. Da ne govorimo o kapi, srčnem popuščanju ipd. Je pa teh zadnjih res malo- a vseeno preveč.

Tiste s hudimi stranskimi učinki samo nekdo nekje pozna. Te z blažjmi pa sami pišemo lastne izkušnje in ni nas malo.

Večina zahodnih držav je pocepljenih in živijo že skoraj normalno. Res to ni dovolj dober pokazatelj o učinkovitosti cepiv? Tisti, ki še tuhtajo o cepljenju, naj razmišljajo v tej smeri.

takole je, 27.09.2021 ob 12:04

Tiste s hudimi stranskimi učinki samo nekdo nekje pozna. Te z blažjmi pa sami pišemo lastne izkušnje in ni nas malo.

Večina zahodnih držav je pocepljenih in živijo že skoraj normalno. Res to ni dovolj dober pokazatelj o učinkovitosti cepiv? Tisti, ki še tuhtajo o cepljenju, naj razmišljajo v tej smeri.

nehaj no s takimi nekdo nekje pozna – mi smo imeli smrt v družini, na pogrebu sem bila. Strdek – amputacija, po operaciji še kap in potem smrt – ki žal v takem stanju je bila odrešitev. Pa kdo o tem poroča – nene ane, ni v skladu z agendo… zato uni vladni kupljeni režiser naj kar utihne.

nesr, 27.09.2021 ob 12:09

nehaj no s takimi nekdo nekje pozna – mi smo imeli smrt v družini, na pogrebu sem bila. Strdek – amputacija, po operaciji še kap in potem smrt – ki žal v takem stanju je bila odrešitev. Pa kdo o tem poroča – nene ane, ni v skladu z agendo… zato uni vladni kupljeni režiser naj kar utihne.

Mitja Okorn je take, ki so imeli težave po cepljenju iskal pa nikogar našel, nobenega ni bilo za pred kamero. Tudi nobenih svojcev.  Zdaj tukaj pa ste glasni. Kje ste biki takrat, ko se je snemal film?

Če koga zanimajo posledice strupenega zvarka.

(https://mcmaravic.wordpress.com/2021/09/27/lastnik-diagnosticnega-laboratorija-poroca-o-20-kratnem-povecanju-raka-pri-bolnikih-cepljenih-proti-covid-19/)

Okorn je iskal take primere, zakaj se mu niste javili in predstavili svoje plati? Je lepo povedal da je slišal za primere, ampak ko jih je povabil k sodelovanju, jih ni bilo več na spregled. Mogoče pa ravno zato ker se ne izpostavite zgleda, kot da je takih primerov res minimalno in nihče nikogar ne pozna, samo govori se o nekom, ki se mu je to zgodilo.

ogovor za nesr

Se strinjam, ta strupen zvarek je treba takoj uničiti.

(https://pravda.si/post/604706/svetovni-konzorcij-za-zdravje-in-velnes-ukazal-unicenje-covid-cepiv?fbclid=IwAR1cOIu68FSEBrKkMV0m1pk1BMJrwb51-bsn1qTbrjRVJboSxCy2EdKOrEc)

A ni zanimivo, da tudi pri sami bolezni je večinoma blažji potek, ali malo močnejši prehlad ali pa si bolan brez znakov (kaka čudna bolezen res) Folk pa pretirava zaradi tisto malo težjih primerov in smrti. 100 od dveh milijonov umre, mi pa odsekani od lajfa, ki nam pripada brez teh omejitev ki so nam vsilili. uf ker strahec vam gatke trese!

citirala takole je

ne poznam bolezni ki poteka brez znakov.

Kovid pa je ta magična bolezen in vas prestraši tist procent umrljivosti pa se greste cepit za bolezen ki poteka brez znakov. Ma ste pesimisti ejjj ?

Aja-pa imam tipične znake kovida in sem morala na pcr. Negativen! Skoz sem negativna ne glede na tipične znake. In pol naj se grem cepit? za koji k že? za bolezen ki je kot prehlad, ki je brez znakov in ki pokaže negativen test pri tipičnih znakih? A bejžte no..

čakam na vudu, da vidim ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close