Simpatija iz mladosti mi meša glavo
Od nekdaj mi je bila všeč, poznam jo 15 let, včasih smo veliko žurali skupaj, vendar ji nikoli nisem pokazal tega. Bila je zasedena tedaj, zato nisem drezal. Po nekem naključju se 2x letno srečava pri skupni prijateljici, oba imava družino. Ne ve nič, nikoli ji nisem pokazal, ampak po zadnje srečanju mislim nanjo non stop. Ne bom rekel, da ona nič ne kaže. Mogoče se to lahko samo čuti, tisti, ki je to doživel, ve o čem govorim. Niso besede, niso pogledi, je nekaj….
SKratka pred kratkim smo se srečali pri tej skupni prijateljci, včeraj pa se je mimo mene peljala v avtu in od takrat sem ko zadet. Vem,da to ni zrelo, vem da je vse nemogoče, sploh v teh časih in v bistvu nepredstavljivo, ampak na trenutke me ima, da bi ji napisal kaj, še raje bi jo videl..niti ne vem kaj. Saj vem, zdaj razmišljam že grešno. Ne želim obsojanj, kakšen sem…želel bi si kakšen nasvet moških, tudi žensk, kako to pozabiti. Še sreča, da so taki časi:)
Te razumem. Daj to ven iz sebe, da ji vedet, ne glede na izid. To ni nič grešnega. Ljudje na smrtni postelji obžalujejo kakšnih dejanj, ki jih niso naredili. Saj ni treba bit z njo, samo povej ji z nasmehom na ustih, kako krasna je v tvojih očeh. To je lahko nekomu tudi krasno darilo, polepšaš mu dan. 🙂
Te razumem. Daj to ven iz sebe, da ji vedet, ne glede na izid. To ni nič grešnega. Ljudje na smrtni postelji obžalujejo kakšnih dejanj, ki jih niso naredili. Saj ni treba bit z njo, samo povej ji z nasmehom na ustih, kako krasna je v tvojih očeh. To je lahko nekomu tudi krasno darilo, polepšaš mu dan. 🙂
[/quote]
Pecanje poročenega tipa je po novem krasno darilo s katerim človeku polepšaš dan?????
Jaz bi rekla, ne se hecat. Ti imaš družino, ona ima družino. Na kocko boš dal to, da se razve, če kaj rečeš, potem pa boš imel celo dramo doma, ki se lahko ne konča dobro.
To je zagledanost. Pa tudi če je kaj več, zdaj ni realno, da bi s tem karkoli delal. Kako si jo spraviti iz misli? 1. Dati času čas, 2. Se stalno opominjat, da ni “popolna”, 3. Se spominjat, kaj vse imaš doma, 4. Se aktivno posvečati svoji ženi in otrokom.
Ne ga srat!
Prespočit dec si s premalo odgovornosti do lastnih otrok. Ukvarjaj se z njimi in fizično kaj naredi doma. Zaposli se. Popravi stvari, mulce pelji ven in sedi z njimi ob nalogah ter razlagaj, skuhaj, pucaj kopalnico, pomij okna,… Dela je koker hočeš, le videti moraš. Pa za ženo poskrbi, ne zgolj 3 do 5 minut.
Mene je pa bivši na vsake toliko ko sem ga videla mešal glavo. Taki metuljčki občasno. Ko sem ga srečala. Ampak me je minilo po nekaj letih vseeno 😉 Zdaj teh metuljčkov ni več čutit če ga vidim kdaj 🙂 bila ljubezen iz šolskih dni, mala srednješolska ljubav pa je mi več 😉 Vse mine nekoč pravijo…čas celi rane 😉
To da si želiš njene bližine ne pomeni da jo moraš zaradi tega tudi varat. Ljudje prevec obsojajo. Jaz bi ti rekla da bos pozabil, s casom bo se pomirilo. Ko pa si v blizini in se pocutis zaljubljen se zavedaj da imam zeno in otroke in da seveda je lep obcutek zaljubljenosti ampak da si jo tudi imel pri svoji zeni.
Sem ženska in te popolnoma razumem. Pred parimi leti, ko sem bila s sedanjim partnerjem že vsaj 10 let, mi je poročen sosed poslal sporočilo, da mu sploh ne grem iz glave, odkar me je nazadnje srečal. Da sem mu že od nekdaj oh in sploh, da imam nekaj v sebi, kar mu ne da miru. Povabil me je tudi k sebi. Da bi si dal duška. Zanimivo. Pozna mene in mojega partnerja. No, za komplimente sem se mu lepo zahvalila in mu svetovala, naj vso to energijo porabi za svojo ženo. Mene ni mikalo, ker nisem te sorte in ne podpiram skokov čez plot. Malo sva se še pošalila na ta račun in zaključila zgodbo.
Ampak vseeno svetujem, naj ti te stvari ostanejo le v mislih…Fino jih predelaj, verjetno bo trajalo par dni, nato se pa raje posveti svoji ženi.
Zavedaj se, da je vse samo v tvoji glavi. S to zensko nikoli nista bila v zvezi, torej je s te plati sploh ne poznas in si si o njej ustvaril fantazijo, ki seveda zivi v samo tvoji glavi. Tudi to, da cutis da je med vama nekaj, je samo v tvoji glavi. Tudi sama imam obcasno taksne in drugacne prebliske o sodelavcu, ampak se zavedam, da me samo daje domislija. Svetujem ti, da se cimbolj zaposlis in aktivno preusmeris misli stran od nje pa bo. Malo si preberi o pojmu, ki se mu po anglesko rece “limerence”, mogoce ti pomaga.
jaz pa mislim, da ne gre za provokacijo. Take reči se kar pogosto dogajajo. Tista ženska te spomni na mladost, na čase, ko še nisi imel obveznosti, v tvojih očeh si si oblikoval popolno podobo, ker njenih slabih lastnosti seveda ne poznaš. V bistvu nič hudega, dokler samo sanjariš in se zavedaš, da so to samo sanje. Najboljši nasvet je tisti, da se zaposli, nekaj delaj, predvsem fizično. Še bolje bo, če se posvetiš družini, naredi kaj za otroke, kar si že dolgo želijo (leseno hišico na vrtu, kakšno igralo, igralni šotor v sobi), za ženo pa pripravi kaj novega (zmenek samo vidva brez otrok, piknik na tleh v dnevni ob sveči, ko gredo otroci spat, pripravi dišečo kopel v dvoje, kupi kakšno seksi igračko…). Če se boš zamotil, boš manj sanjaril in tudi pozabil.
Vsekakor pa ne upoštevaj tistega nasveta, da je treba povedat, kar nas muči. To bi lahko v najslabšem primeru uničilo dve družini. Lahko tista ženska ne bi sprejela mirno in se zahvalila za kompliment, ampak bi jo razburilo. Lahko se te bo začela izogibat in ne bo več hodila tja, kjer bo vedela, da si ti. Lahko bo povedala možu, on pa tvoji ženi. Stvari, ki nam ležijo na duši, nikoli ne povemo takrat, ko to lahko prizadene druge ljudi, še posebej tiste, ki jih imamo radi.
Forum je zaprt za komentiranje.