Simpatija iz mladosti mi meša glavo
Kakšno pretiravanje. Jaz sem povedala nekomu, da mi je bil in mi bo vedno všeč, da pa ne vem zakaj. Imam družino in mi nič ne manjka, razen izkušnja z njim. Lepo je sprejel, ni se zgodila nobena tragedija! Moža imam rada, a manjka tisti nekaj kar z možem ne morem nadomestit. Pika.
[/quote]
Zakaj neki se potem poročate, če vam na partnerju manjka tisto nekaj, potem pa fantazirate in se slinite po drugih osebah, ker tistega nekaj na partnerju nimate in mislite, da nekdo xy to ima???
Jezus Nazarećan, 21.11.2021 ob 15:28
Sem imel isti problem. Resil sem ga tako da sem spal s prijateljico in ugotovil da je v postelji slabsa kot moja zena in me je vse skupaj minilo.
Lp
Kdor obtožuje drugega, da je slabši je samo sam slab. Nobena ženska ni slaba v rokah pravega moškega.
Kar si pa naredil ženi je pod vsakim nivojem. Tista ljubica bi te morala izdati, kot maščevanje in bi ostal brez obeh. To bi bilo edino pravično za take gnjuse.
eh, zagledan, zaljubljen v idealno nostalgično podobo neke ženske iz preteklosti, v kateri si bil brez cel kup obveznosti, ki jih imaš sicer zdaj …. če prav razumem, iščeš nasvet, kako pozabiti na to … posveti se ženi, otrokom, ne samo malo, ampak kakovostno preživljanje časa z njimi, tako da si v danem trenutku res z njimi ne samo fizično, ampak tudi psihično. Dost je takih ljudi (moških in žensk), ki se zagledajo v koga drugega, a se zavedajo, da gre za fantazije, sanjarjenje, in če bi kaj naredili, da bi se uresničilo, bi bil to velikokrat beg iz resničnega sedanjega življenja v neko preteklost, kjer ni bilo toliko obveznosti v življenju, ker so bili še mladi, ali pa beg v prihodnost, za katero si želijo spet, da bi bila s čim manj obveznosti in z več prostega časa …. in tako prihodnost si lahko ustvarita tudi z ženo, stvar gledanja pač na svet, partnerstvo, zakon, družino … kjer lahko gledaš na to, da “moraš” npr. z ženo in otroki na izlet kot na obveznost ali pa kot na fajn privilegij, ki ga nekateri drugi nimajo.
Forum je zaprt za komentiranje.