Najdi forum

Sicilija

Ja za Grčijo, notranje, in med Turčijo in Grčijo, sam žal nisem potem nič shranil, sem hotel ene štiri, pet otokov med Pirejem in recimo Izmirjem obiskat, pa se mi je kar rolal od višine stroškov.

Tudi mi se bomo držali bolj celine, no morda samo en otok, sej že karta iz benetk, povratna s trajektom je bila čez 500 eur, brez kabine, temveč spanje na palubi. Če pa greš po cesti pa te nič manj ne stane, pa še veliko časa izgubiš. Drugače pa so bili letos naši prijatelji s camperjem v Grčiji in so kampi ceneje kot pa na Siciliji. Trajekti med grškimi otoki pa , kot je že rekel Vojc ,so resnično hudo dragi.

Se bom vmešal še z enim vprašanjem.

Ali vi, ki potujete z avtodomi, potujete z lastnimi oziroma se ta zadeva renta? In če, me lahko kdo usmeri po spletu, da vidim ponudbe in cene?

lp

Mi potujemo kar s svojim in ti žal ne bi vedela podati informacije o najemu.

Hojla,

s kolegico v začetku oktobra odhajava na Sicilijo in nameravava spati v kampih. Zanima me kakšni so kampi (oprema), koliko so v povprečju oddaljeni od bližnjega mesta oz. ali vozi bus med mestom in kempom. Seznam kampov, kjer ste prenocevali ali kakšna dobra spletna stran bi bil bila vec kot dobrodosla…

Za vse tiste, ki se še odpravljate na Sicilijo pa spletna stran, kjer lahko pridete do poceni letalske karte: http://www.alpieagels.com. Za svojo let. karto sem s taksami vred plačala 25.000 sit.

Hvala za odgovore in lp!

zelva –

Mi smo imeli ADAC-ov vodič po kampih in se je obnesel. Spali smo vedno nekoliko ven iz mesta, ampak smo imeli svoj avto, tako da s tem ni bilo težav.

Daj mi na privat pošlji tvoj naslov ti bom skopirala del od sicilije in ti ga poslala po pošti.

Kampi so na splošno lepo urejeni, senčni, v večini so imeli tudi pralni stroj (nam je 2x prišel prav), topla voda je nekje na žetone, nekje pa free…

Kaj pa varianta da bi rentali avto?

lp

http://accf.dialogmediencenter.de/acfwebcd/servlet/DataServlet

Tukile je pa link 🙂 ampak dela mal počasi…

A še obstajajo tako prijazni ljudje, ki so pripravljeni narediti kaj takega? 😉 Ful hvala!
Lej, dejva se slišat preko privat maila… če lahko, mi prosim piši na jana_dominko@hotmail.com pa se od tam naprej dogovoriva kako pa kaj…

Hvala še enkrat pa se slišiva…

Sončen pozdrav!

P.S. Zaenkrat nimam ravno nekega briljantnega dostopa do neta tako da včasih traja nekaj časa preden odgovorim…

Ojla,

jaz sem bila lani na Siciliji s prijateljicama. Ne vem sicer, kako bosta vidve potovali po siciliji, ampak stopanje vama odsvetujem. Me smo uporabljale javni prevoz. Cene vlakov in avtobusov so bile priblizno enake. Kar se pa stopanja tice, smo imele dve neprijetni situacuji. Bilo pa je enkratno!
lp Andreja:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close