Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sex v službi

sex v službi

Odgovor na objavo uporabnika
Sam vprašam, 26.07.2024 ob 00:46

Kako bi se ti počutil, če bi tvojo njen sodelavec kresnil.

Prijateljica se mi je pohvalila, da je v službi v enem dnevu ustregla 11 pohotnežem. Začelo se je skromno, potem pa: “Njemu je dala, meni pa ne,…” in tako se je številka povečala.

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

noro472

to je lepa pravlca za lahko nočko, za njo.   ker to piše ona.  ženska se nikoli ne bo pofukala v službi, če res ni razloga.  razlog pa je napredovanje, boljša pozicija, več denarja,  tekma med samicami kot na banki mb kera se bo pofukala prej z višjim.  in mogoče,mogoče če ej sodelavec res ful hud.  to imamo opcije na mizi.  torej nisi njen nadrjen. da nisi res hud, vidimo iz napisanega. da ti je bilo to nova izkušnja. za moškega, ki ej re dober tip, ima teh izkušenj veliko in ne rabi pisat o tem.  kako še vem da si ženska.  ja ker noben moški dan danes, sploh v sloveniji in tudi nemčiji in ameriki, ne bo svoje službe raskiral zaradi pohcane pizde.  noben ni tko fukjen. moji prijatelji iz tujine, ki so na pozicijah, imajosvoje sdlužbene žene, pa so poročeni, torej jebačice po domače. oficielne jebačice. ampak te ženske so vedno zraven, ko je kakršen koli kontakt med njim in neko zaposleno.  torej ima dokaz, daje prišla prasica probat z pizdico nek izsilit.  ja?  in tako ko nima poleg te sodelavke, ima sodelavca, ima gsm in kamero vklopljeno.   zakaj bi tvoja sodelavka, dala tebi pizdo?  nis hud tip, nisi zkušen, nisi na položju da ji kaj zrihtaš.  torej si si fse lepo izmisila. in tuje dokaz, da ženske LAŽETE SKOZ.  ves čas.  zato, moški, ne želimo, nič več od nobene. točno zato. ker smo lahko v sekundi brez službe v tej feminsitični, marxistilni pofukani ugabni sloveniji.  drugič laži bolj prepričljvo.

Imam eno tako kurbo doma, 25.07.2024 ob 22:19

wyoming, 18.07.2023 ob 22:24

Prav si naredil. Babe so zato, da se jih fuka.

Tudi mojo sedajo prasico ali bolje rečeno kurbo so moji predhodniki ki jih ni bilo malo fukali kjer koli….

Ko mi je to povedala sem bil šokiran ker sem se poročil z kurbo ki ji ni para…

Izkoristi situacijo sebi v prid… veliko sexajta, naj ti uresniči tvoje sexualne fantazije, dopusti ji, da je tvoja prasička (ker to očitno je)…

Če ti življenje da limone, si naredi limonado in jo z užitkom posrkaj do dna 🙂

Kje pa delate skupi in kaksna je bejba ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close