Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sex v službi

sex v službi

Z sodelavko se že dolgo spogledujeva in kuriva z sms.Sedaj so pa dopusti in je v službi bolj malo dela,zato se zadnjč nisva mogla zadržat in sva se kr v službi posexala.Bilo je noro.Ona ima sicer družino,in sedaj obžaluje,kar se je zgodilo.Ni pa zadovoljna z sedanjim partnerjem in je dostikrat omenila,da ji primanjkuje nežnosti.Nisem še doživel takšnega sexa.Ona res obvlada.

Prasec

Odgovor na objavo uporabnika
noro472, 17.07.2023 ob 17:11

Z sodelavko se že dolgo spogledujeva in kuriva z sms.Sedaj so pa dopusti in je v službi bolj malo dela,zato se zadnjč nisva mogla zadržat in sva se kr v službi posexala.Bilo je noro.Ona ima sicer družino,in sedaj obžaluje,kar se je zgodilo.Ni pa zadovoljna z sedanjim partnerjem in je dostikrat omenila,da ji primanjkuje nežnosti.Nisem še doživel takšnega sexa.Ona res obvlada.

“Ona res obvlada.”

Kaj to pomeni “res obvlada”, je prostato s prstom zmasirala, moško špago nardila in se zavrtela?

Ko bo igro v sexu prevzela ženska in bo ona glavna in te bo ona posexala ,boš vedel ,kaj pomeni obvlada

Ja ko te bo njen mož lovil po šihtu upam da ti tudi kaj obvladaš, vsaj brzinsko laufanje. Take pohotne motence bi vas vse po kolenih …. Babe in dece

Naj gresta narazen in te bo lahko obvladala vsak dan. Saj ne živimo v srednjem veku, da se rabita v štali skrivat.

Ona res obvlada.??

Samo vprašanje kaj…..

Boga sta oba…res prov smilita se mi …

In kaj nam sedaj hočeš povedat??? A veš, da je nam vseeno kaj se pri tebi v službi dogaja….

Anonimno 6503, 17.07.2023 ob 17:41

Prasec

Ona je pa čist nedolžna, a ne?

Pri takih temah točno vidiš kako nizki plehki in kmetavzarski so nekateri uporabniki ki to odpirajo in se še hvalijo s tem

Prav si naredil. Babe so zato, da se jih fuka.

wyoming, 18.07.2023 ob 22:24

Prav si naredil. Babe so zato, da se jih fuka.

Legenda

In s katerimi dejanji te je obnorela???

Jaz sem med 40 in 50 letom seksala več v službi kot doma ?

Štajerska1972, 21.07.2023 ob 14:29

Jaz sem med 40 in 50 letom seksala več v službi kot doma ?

je treba potešit željo ?

Kaj pa med 30 in 40? Si v službi držala noge kaj bolj skupaj?

Do 40 me je še mož uspeval zadovoljevati ?

Štajerska1972, 21.07.2023 ob 15:02

Do 40 me je še mož uspeval zadovoljevati ?

IN po 50tem

Vedno slabše mu gre????

Štajerska1972, 21.07.2023 ob 15:07

Vedno slabše mu gre????

ajoj slabše ?

V službi? Nikoli. Vedno dela čez vrh glave, pa po pravici povedano tudi sodelavci bolj beta varianta.

najboljši sex je v službi.Pa še plačan je

Čestitam, tiho pred ostalimi bit on čim večkrat ponovit z njo. Veliko nadaljnjega uspeha.

Upravna Krka?

TI si prava štajerka????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close