severni ciper
Jaz potujem v ta hotel 30.07.2012.
Ali mi lahko poveš, če so za moške pri večerji obvezne dolge hlače. V enem od katalogov sem prebral, da jih v hotelih višje kategorije pričakujejo.
Kako pa je kaj z napitninami. Ali glede teh veljajo kaka nenapisana pravila.
Na nekem tujem forumu sem tudi prebral, da je razlika med blokom 2 in blokom 3. Koliko je na tem resnice? V katerem delu si bil ti? Ali je možno sobe kaj izbirati?
Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Ali mi lahko poveš, če so za moške pri večerji obvezne dolge hlače. V enem od katalogov sem prebral, da jih v hotelih višje kategorije pričakujejo.- Ne. Gostje so v restavracijo hodili večinoma v kratkih hlačah ( govorim za oba spola), morda je bila razlika v garderobi le pri večerji, a naj bo tvoj strah glede tega popolnoma odveč. Obleči se po svojih željah. Sicer pa lahko ješ v ali zunaj restavracije.
Kako pa je kaj z napitninami. Ali glede teh veljajo kaka nenapisana pravila.– Napitnin ni dajal nihče. Mi smo zadnji dan pustili drobiž sobarici.
Na nekem tujem forumu sem tudi prebral, da je razlika med blokom 2 in blokom 3. Koliko je na tem resnice? V katerem delu si bil ti? Ali je možno sobe kaj izbirati? – Na to vprašanje ti ne znam odgovorit. Mi smo bili v matičnem hotelu. Kolikor smo slišali od drugih, ni razlike v sobah, le par korakov več imaš do restavracije.
Želim vam prijetno bivanje, pripravite se na vročino:), ki pa se veliko lažje prenaša kot tukaj.
Na Ciper se zagotovo še vrnem- prav v ta hotel, kjer imaš SLO predstavnico ( Matejo) vedno na voljo.
Mene pa zanima če so tudi komu od vas na agenciji priredili aranžma tako, da na konco iz 7x all inclusive dobiš le 6x all inclusive. Nama so namreč tako priredili na agenciji Relax preko Oasisa. Prihod v hotel je okoli 22.00 – 22.30 zvečer, odhod letala zadnji dan pa že ob 14.30, s tem da je ura v primerjavi z našo eno uro naprej ??
Tako zgubiva cel dan!
Hvala za odogovre.
Midva s fantom sva bila prejšni teden v Famagusti -bungalovi LONG BEACH.Razočarana do konca,to sploh ni to kar ti ponujajo.Sobo sva imela med samim grmičevjem podobnim bambusom,kotno omaro manj kot en meter brez polic ,tako da sva imela cel teden obleke v kufru,pogleda na vrt ali bazen ni bilo,kopalnih brisač ni bilo kot je navedeno,izleti zasoljeni ,ni kaj videt ,tako da se bolj splača najet avto .Tudi pritožila sva se zaradi sobe ,vendar brez uspeha.Vedno isti odgovor ,mogoče bo jutri kaj ,zasedenost pa manj kot polovica.Bar ob bazenu zapuščen po moji oceni že nekaj let ,ker že razpada, štirje dežniki ob bazenu ,ob morju slamnati in še ti vsi polomljeni .Prava katastrofa. Ne vem kako lahko agencije tako zavajajo goste,očitno se nobeden od njih ni prepričal v kakšnem stanju je hotel.Tukaj ni nobenega ugodnega razmerja med ceno in kvaliteto kot jo dajejo agencije .Če koga še kaj zanima bom rade volje odgovorila.
lp
Midva z možem sva bila tudi v hotelu Acapulco in moram povedat, da je super. Lep hotel, midva sva bila nastanjena v depandansi. Je zelo lepo obnovljena. Hrana je dobra in zelo veliko izbire. Plaža zraven hotela, je mivka, dovolj ležalnikov in senčnikov. Morje je čisto. Skratka vse ok, brez pripomb.Sposojajo avtomobile in skuterje, vendar domačini vozijo kot norci in moraš biti pazljiv. Midva sva šla na dva izleta organizirano in to v Famagusto in polotok Karpas. Smo veliko videli, hrana je bila dobra, tako da se splača it. Sama sva pla v Kyrenio, ker vozi mini bus od hotela. Stane 1eu. Sama sva šla dudi v Nikozijo z dolmušem. Cena 2,5 eu iz Kyrenie. Za prečkanje meje rabiš potni list in ni nobenega problema. Če greš pa z avtom preko, so pa problemi, ker tam ne velja zavarovanje, tako da so odsvetovali. Uživajte na dopustu in LP
Bili v Famagusti (Salamis) lani poleti. Hotel soliden, hrana tudi in tudi dosti je je. Kar se izletov tiče, mi smo bili tam 14 dni, tako, da smo šli prvi teden na vse tri izlete (Famagusta, Nikosia in Karpaz) Vsak je po svoje zanimiv, ampak če si tam samo en teden, pol ti bolj malo ostane za izležavanje. Izlet na Karpaz vodička sicer najbolj favorizira, je pa dolga vožnja do tja, med potjo vidiš par oslov, tam na rtu je pa sicer čudovita plaža, te pa pri 40 stopinjah brez grama sence hitro mine. Tam si uro in pol, pol pa spet dolga vožnja nazaj.
Cene niso prav pomembne, ker je hotel čisto na samem, tako, da se okrog hotela ne dogaja nič. Za večerno šetanje po tržnicah se moraš odpeljat v mesto z taksijem, kar pa ni prav poceni, ker tudi mesto ni prav blizu. Tako ali tako pa imaš all inclusive.
Plaža pri hotelu je super, večerne animacije v hotelu pa tudi.
Komarjev in mrčesa pa ni, jim je prevroče.
Je pa fino ker ni Rusov, je pa veliko arabcev, ki pa niso moteči.
S klubom navijačev slovenske nogometne reprezentance nas več kot 100 odpotuje 9. septembra na Ciper preko agencije in nameščeni smo ravno v hotelu VUNI PALACE. Lepo je slišat vse te informacije in komaj čakam na ta dopust.
Če še koga zanima se lahko za Ciper pozanima preko info@slo-support.si , 10.9. je namreč tekma SLOVENIJA – CIPER in termin je idealen, če želite zraven še malce stiskat pesti za naše.
http://www.facebook.com/events/553324151347323/
Mi smo za oba otroka odšteli samo 250 eur, za naju z možem pa 599 eur, ki jih moram plačat šele do 1 avgusta. Z navijači smo potovali že na Severno Irsko in Norveško in je enkratna družba, od družin do študentov.
Pozdravljeni, tudi mene mika Ciper. Zaradi službe konec julija, začetek avgusta. Kako je takrat z vročino? Se da prenašati ali je neznosna (edino ležanje v senci)? V kateri del je pametneje iti (južni ali severni)? Zgoraj sem videla, da omenjate izlete? Koliko pa stanejo ti izleti? Saj me ne zanima točna cena, pač približna. Kako je pa štirikolesniki oz. skuterji? Se z njimi da raziskati otok? Ali je potrebno najeti avto? Koliko (približno) stane to?
Hvala vam za vsako koristno informacijo.
Forum je zaprt za komentiranje.