Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sem prostitut?

Sem prostitut?

Kakšno bejbo neki? O_o
Nobene bejbe ni omenjal je samo napisal: na vsakem žuru z drugo seksam…. kar bi po moje pomenilo, da po/na žuru enkrar z levo drugič z desno in potem ima leve in desne žure….

Eh NM ti spet ne znaš prebrat navodil in si nekaj po svoje razlagaš? :)))[/quote]
kaj, ko bi se ti naučil brati??
tipkanje na temo je jasno oddeljeno od tipkanja komentarja o posilstvu!!
btw: sem v tipkanju komentarja natipkal, da spola ni omenil!!
skratka: natipkal si za sebe ☺ (aka samougriz v lastna jajca)[/quote]Ja zakaj mi pa ti zdej odgovarjaš?
Slabo bereš pa še razumeš ne!… 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

kaj, ko bi se ti naučil brati??
tipkanje na temo je jasno oddeljeno od tipkanja komentarja o posilstvu!!
btw: sem v tipkanju komentarja natipkal, da spola ni omenil!!
skratka: natipkal si za sebe ☺ (aka samougriz v lastna jajca)[/quote]Ja zakaj mi pa ti zdej odgovarjaš?
Slabo bereš pa še razumeš ne!… 😀 :D[/quote]

kaj ko bi ti oceno logike, razumevanja … prepusti drugim ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kam smo to prišli s tem uvozom….. da ženska rata negrda se mora ornk potrudit, hehe

Ja zakaj mi pa ti zdej odgovarjaš?
Slabo bereš pa še razumeš ne!… 😀 :D[/quote]

kaj ko bi ti oceno logike, razumevanja … prepusti drugim ☺[/quote] in ti pisanje navodil za druge… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

wauuu še mene je impresioniral… kaj šele pohotne potrebne MONovke :)[/quote]Ti se mu kar javi….. danes to ni več tak tabu….. 😀 :D[/quote]

eh, to je bil samo trenutek slabosti 🙂

Ti se mu kar javi….. danes to ni več tak tabu….. 😀 :D[/quote]eh, to je bil samo trenutek slabosti :)[/quote]No pol pa prihodnjič bolj pazi, Matjazko bi ga lahko izkoristil in se ti priklopil v takem trenutku…. 😀
Je z vsemi žavbami namazan….. 😀

eh, to je bil samo trenutek slabosti :)[/quote]No pol pa prihodnjič bolj pazi, Matjazko bi ga lahko izkoristil in se ti priklopil v takem trenutku…. 😀
Je z vsemi žavbami namazan….. :D[/quote]
ja dela se nedolžnega plidnega fantka… pol pa za hrbtom… bum

Kaj pa moške nateguješ?

Sam sem za akcijo in ti jo ponudim.

Dobro utemeljeno. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close