Sem prostitut?
da ni serijski posiljevalec??[/quote]
Hehehe … iz pisanja sicer ni razvidno, da bi bil … je pa vse možno, saj danes hodijo razno razni okrog in se izdajajo za “prostovoljce”, v resnici pa … :)[/quote]
kako da ni razvidno. Jasno je opredelil zakaj hodi na žure ☺ S poudarkom celo, da si privošči!!
Hehehe … iz pisanja sicer ni razvidno, da bi bil … je pa vse možno, saj danes hodijo razno razni okrog in se izdajajo za “prostovoljce”, v resnici pa … :)[/quote]
kako da ni razvidno. Jasno je opredelil zakaj hodi na žure ☺ S poudarkom celo, da si privošči!![/quote]
To že, da je napisal, zakaj hodi na žure … ampak to, kar si privošči je na prostovoljni bazi (kakor sem jaz razumela) :))) nekako tako: daš …. dam :))))
kako da ni razvidno. Jasno je opredelil zakaj hodi na žure ☺ S poudarkom celo, da si privošči!![/quote]
To že, da je napisal, zakaj hodi na žure … ampak to, kar si privošči je na prostovoljni bazi (kakor sem jaz razumela) :))) nekako tako: daš …. dam :))))[/quote]
si privoščim -> 1. oseba ednine!! — kaj si druge osebe (spola ni omenjal) ob tem mislijo je povsem nepomembno, ker si Privošči!! seks. Kot npr. da si privoščiš požirek, cigareto, … izlet ☺
skratka: če si tip “privošči” bejbo, to pač ni “posilstvo”??? ☺
je skoraj “humano” dejanje, ker je seks privoščil tudi njej ☺
To že, da je napisal, zakaj hodi na žure … ampak to, kar si privošči je na prostovoljni bazi (kakor sem jaz razumela) :))) nekako tako: daš …. dam :))))[/quote]
Bolj se mi zdi, da si privošči takšno ki je že izven zavestnega … na pol omamljeno
To pa meni že diši na NEprostovoljstvo…
Najprej boš moral sam pokazati svoje atribute, potem boš pa videl, če bo kakšen odziv. :)[/quote]
Saj se je. To je bilo to. :))
si privoščim -> 1. oseba ednine!! — kaj si druge osebe (spola ni omenjal) ob tem mislijo je povsem nepomembno, ker si Privošči!! seks. Kot npr. da si privoščiš požirek, cigareto, … izlet ☺
je skoraj “humano” dejanje, ker je seks privoščil tudi njej ☺[/quote]Kakšno bejbo neki? O_o
Nobene bejbe ni omenjal je samo napisal: na vsakem žuru z drugo seksam…. kar bi po moje pomenilo, da po/na žuru enkrar z levo drugič z desno in potem ima leve in desne žure….
Eh NM ti spet ne znaš prebrat navodil in si nekaj po svoje razlagaš? :)))
je skoraj “humano” dejanje, ker je seks privoščil tudi njej ☺[/quote]Kakšno bejbo neki? O_o
Nobene bejbe ni omenjal je samo napisal: na vsakem žuru z drugo seksam…. kar bi po moje pomenilo, da po/na žuru enkrar z levo drugič z desno in potem ima leve in desne žure….
Eh NM ti spet ne znaš prebrat navodil in si nekaj po svoje razlagaš? :)))[/quote]
kaj, ko bi se ti naučil brati??
tipkanje na temo je jasno oddeljeno od tipkanja komentarja o posilstvu!!
btw: sem v tipkanju komentarja natipkal, da spola ni omenil!!
skratka: natipkal si za sebe ☺ (aka samougriz v lastna jajca)
Forum je zaprt za komentiranje.