Sem osamljen moški, ki iščem družbo razposajene ženske, ki bi mi nudila bližino in spolnost
Sem izjemno osamljen in bi si želel bližine, občutka ljubljenosti, želel bi si spolnosti, sreče.
Prosim, da mi pišete na gmail: marko.zup89@gmail.com
Nimam, sem zmeren , urejen človek, eno , po eno.😁 Ti si se pa tako ustrašila.😁
[/quote]
Ja, ja, ja…kdo ti verjame…ha ha. Eno po eno na uro :))))) Dan je pa dolg, noč pa prekratka.
A se ne ustrašiš bolezni in marsikateri riziko ob tem s temi babami? Da te kakšna ne fenta, če se ji odpelje?
Dober si da se ti to ne upira, meni bi se…
Ja, ja, ja…kdo ti verjame…ha ha. Eno po eno na uro :))))) Dan je pa dolg, noč pa prekratka.
A se ne ustrašiš bolezni in marsikateri riziko ob tem s temi babami? Da te kakšna ne fenta, če se ji odpelje?
Dober si da se ti to ne upira, meni bi se…
[/quote]
Nič na uro. Glej tako je, ta ima prijateljico, ki ji je samo do seksa, una ima spet kako prijateljico, ki samo to išče…. Še ne dolgo nazaj se nisem spuščal na ta nivo, pa so me prepričale, da je življenje res kratko, za koga bi se pa kdo šparal, bodisi moški ali ženska, otroc pa tud nismo več, že dolgo ne.😁
Nič na uro. Glej tako je, ta ima prijateljico, ki ji je samo do seksa, una ima spet kako prijateljico, ki samo to išče…. Še ne dolgo nazaj se nisem spuščal na ta nivo, pa so me prepričale, da je življenje res kratko, za koga bi se pa kdo šparal, bodisi moški ali ženska, otroc pa tud nismo več, že dolgo ne.😁
[/quote]
Čudi me, da lahko tako pameten človek pade na tak nivo…in zniža kriterije do prostitutk/cip.
Riziko bolezni in ostalega, pa da ti kaka podtakne otroka, ali snema?
Ti voljno,… to je samo moj komentar… brez zamere 🙂
Čudi me, da lahko tako pameten človek pade na tak nivo…in zniža kriterije do prostitutk/cip.
Riziko bolezni in ostalega, pa da ti kaka podtakne otroka, ali snema?
Ti voljno,… to je samo moj komentar… brez zamere 🙂
[/quote]
Saj niso prostitutke, to so ločenke tako kot jaz, podtaknit otroka težko, riziko bolezni, minimalen, snema pa kar naj, jaz tudi rad snemam.😁 Ne mislit, da pa zdaj kar vse počez, sem še vedno frdamano izbirčen.😁
Saj niso prostitutke, to so ločenke tako kot jaz, podtaknit otroka težko, riziko bolezni, minimalen, snema pa kar naj, jaz tudi rad snemam.😁 Ne mislit, da pa zdaj kar vse počez, sem še vedno frdamano izbirčen.😁
[/quote]
Torej izbirčno napadaš ločenke? :))
Ja, teh je vedno več, ti jih ne bo zmanjkalo :))
A pol te posnetke tako čisto slučajno po pomoti pošlješ še njenemu bivšemu, da ga malo kot sršen dražiš?? :)))
A pol te posnetke tako čisto slučajno po pomoti pošlješ še njenemu bivšemu, da ga malo kot sršen dražiš?? :)))
[/quote]
Šnelca, daj se ti kresni z viharnim in bomo imeli mir, če se hočeta rajcat pa pojdita na zasebca.
In kaj dobim v zameno? Sem živahna, razposajena, vedno za akcijo…. samo ti zveniš dolgoročen, nedružaben (če si osamljen), pa spolno neizkušen.
Glej s svojo družabnostjo in veselostjo si hitro najdem neosamljenega in razpisajenega tipa v fitnesu jutri. Torej kaj imam od nenaseksanega osamljenca? Govorim o odnosu daješ, dam.
[/quote]
Jah, glej, za pofukat ločenko ne rabim spoštovat njenih početij, glavno da je urejena in da izgleda fizično po mojih merilih in da je za stvar, tudi če vem , da je v betici čisti šus in s mislim svoje.😁
Jah, glej, za pofukat ločenko ne rabim spoštovat njenih početij, glavno da je urejena in da izgleda fizično po mojih merilih in da je za stvar, tudi če vem , da je v betici čisti šus in s mislim svoje.😁
[/quote]
(samo še to, da ne motim avtorjevo temo…)
A če ti ločenka ne bi “dala”, potem pa ne bi bila babji šus, ampak genij?
[youtube] https://youtu.be/5ZoZPB7Ksiw [/youtube]
Zdaj pa priznaj, da si se vrnil v sončno otroštvo, ko ni bilo še nobene zagate s kiklami.
(samo še to, da ne motim avtorjevo temo…)
A če ti ločenka ne bi “dala”, potem pa ne bi bila babji šus, ampak genij?
[/quote]
Čudno in povsem narobe si to razumela, namreč še nisem niti slišal za ločenko, da bi je bilo kaj prida, kaj šele da bi jo poznal,😁 ne glede na to ali bi mi dala ali ne ali bi sloh pokazal zanimanje zanjo ali ne.
Forum je zaprt za komentiranje.