Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sem osamljen moški, ki iščem družbo razposajene ženske, ki bi mi nudila bližino in spolnost

Sem osamljen moški, ki iščem družbo razposajene ženske, ki bi mi nudila bližino in spolnost

Kok se men graužate taki tipi. Totalno nesposobni. Niti tok nisi, da bi kaj povedal o sebi, kaj nudiš!! Kaj imaš? A kar z lufta bo priletela bejba, ti ga fafala zastonj, za tvojo srečo in ……… da se potem takoj spelje domov.?! Kaj bi taki tipi sploh radi, razen da mu ena sprehodi tiča???

Kok se men graužate taki tipi. Totalno nesposobni. Niti tok nisi, da bi kaj povedal o sebi, kaj nudiš!! Kaj imaš? A kar z lufta bo priletela bejba, ti ga fafala zastonj, za tvojo srečo in ……… da se potem takoj spelje domov.?! Kaj bi taki tipi sploh radi, razen da mu ena sprehodi tiča???
[/quote]

Pa kaj se ti sekiras?ti se za obdukcijo nisi primeren material kamoli za f.uk

F.ak…
Takle oglas lahko privabi zgolj 89 letno babico z eno nogo v grobu.
[/quote]
Kaj je le tvojo bivso privabilo na novega tica?verjetno se ni spotaknila in pristala na novemu k.urcu

Kaj je le tvojo bivso privabilo na novega tica?verjetno se ni spotaknila in pristala na novemu k.urcu
[/quote]

Sem preveč dolgočasen…

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Mislim, kaj me takoj obsojate ravno tisti, ki imaste največ masla na vaši glavi.

Živi in pusti živeti, kaj vas briga, kako imam jaz, katera bo zainteresirana, me bo že kontaktirala, ostali mi ne rabite modrovat, ker imate tudi sami milijon napak, če mi nobena ne piše pa tudi ne bom razočaran, nisem tako obupan in se tudi sam prav dobro znajdem, se pa seveda ne bi branil ženske družbe.

Koliko si star, locen, debel, suh, športnik
kadilec…

Daj, no, stari, mislim taka jokica stokica si, da te nobena razposajena samozavestna ženska ne bo hotela, ker nima kaj početi z jamračem!

Najprej se spravi v red, naredi iz sebe pravega dedca, pa boš imel dovolj žensk in seksa!

Nesamozavestni moški žensk ne privlačijo. Potrebno je, da moški da nekaj nase. Potem je žensko takoj lažje osvojiti.

Sem ti pisala na mail zakaj ne odgovoris?

Primitiven komentar!  Ksko lahko sidiš človeka če ga be poznaš ! Vidim imaš patrirhalni pogled na svet.ženska naj bi rabila bullija sli pošast, ki naj bi jo varoval (torej naj bo podrejena gospodarju s tičem)

The information from you shared is vast knowledge and everyone should read to be more open-minded. I am very grateful for that. fireboy and watergirl

Your article is very good, I have read a lot of articles but I am really impressed with your article. Thank you, I will look into this article. To know about me, try talking to me. time calculator

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close