Sem osamljen moški, ki iščem družbo razposajene ženske, ki bi mi nudila bližino in spolnost
Kok se men graužate taki tipi. Totalno nesposobni. Niti tok nisi, da bi kaj povedal o sebi, kaj nudiš!! Kaj imaš? A kar z lufta bo priletela bejba, ti ga fafala zastonj, za tvojo srečo in ……… da se potem takoj spelje domov.?! Kaj bi taki tipi sploh radi, razen da mu ena sprehodi tiča???
[/quote]
Pa kaj se ti sekiras?ti se za obdukcijo nisi primeren material kamoli za f.uk
Mislim, kaj me takoj obsojate ravno tisti, ki imaste največ masla na vaši glavi.
Živi in pusti živeti, kaj vas briga, kako imam jaz, katera bo zainteresirana, me bo že kontaktirala, ostali mi ne rabite modrovat, ker imate tudi sami milijon napak, če mi nobena ne piše pa tudi ne bom razočaran, nisem tako obupan in se tudi sam prav dobro znajdem, se pa seveda ne bi branil ženske družbe.
The information from you shared is vast knowledge and everyone should read to be more open-minded. I am very grateful for that. fireboy and watergirl
Your article is very good, I have read a lot of articles but I am really impressed with your article. Thank you, I will look into this article. To know about me, try talking to me. time calculator
Forum je zaprt za komentiranje.