seksulja
Komentira lahko vsak vretenčar ali nevretenčar….
Drugače je pa podana razlaga za višje razvite sesalce 😉 si ti tudi zraven/z nami? 😉 :)))[/quote]
Bi morala namesto ”;” uporabiti ”kot”… Preveč dobesedno si vzel ‘vretenčarje’ :)))).
Ne vem, misliš, da spadam med višje razvite sesalce? Mogoče Philips, Bosch? 😉
Komentira lahko vsak vretenčar ali nevretenčar….
Drugače je pa podana razlaga za višje razvite sesalce 😉 si ti tudi zraven/z nami? 😉 :)))[/quote]
Bi morala namesto ”;” uporabiti ”kot”… Preveč dobesedno si vzel ‘vretenčarje’ :)))).
Ne vem, misliš, da spadam med višje razvite sesalce? Mogoče Philips, Bosch? ;)[/quote]Ok, ok, samo da ne voziš stare sirkove oz brezove metle….
Za druge ne vem, zase pa zagotovo, da so mi privlačni moški, ki jim ni dovolj ženska neumnost… :)[/quote]
Saj tiste, ki jih moški imajo za neumne, se ne zavedajo svoje neumnosti. 😉
Ne vem, misliš, da spadam med višje razvite sesalce? Mogoče Philips, Bosch? ;)[/quote]Ok, ok, samo da ne voziš stare sirkove oz brezove metle….[/quote]
Zakaj ne?!? Kaj pa tisto ”vrnimo se k naravi” in podobne zadeve?! :))))))))
Za druge ne vem, zase pa zagotovo, da so mi privlačni moški, ki jim ni dovolj ženska neumnost… :)[/quote]
Saj tiste, ki jih moški imajo za neumne, se ne zavedajo svoje neumnosti. ;)[/quote]
Alejuja Marko, se popolnoma strinjam s tabo. 🙂
Ok, ok, samo da ne voziš stare sirkove oz brezove metle….[/quote]
Zakaj ne?!? Kaj pa tisto ”vrnimo se k naravi” in podobne zadeve?! :))))))))[/quote]Meni so take “vrnjene k naravi” bolj pri srcu, samo če si želela bit bolj moderna, “in” potem bo nekaj od sodobnih znamk boljša izbira…. Odvisno kaj želiš posesat oz pomest 😉 😀
Saj tiste, ki jih moški imajo za neumne, se ne zavedajo svoje neumnosti. ;)[/quote]Mogoče pa ravno zato izbirajo take, da jim lahko parirajo …vsaj mislijo, da bodo….he,he,he…
Zakaj ne?!? Kaj pa tisto ”vrnimo se k naravi” in podobne zadeve?! :))))))))[/quote]Meni so take “vrnjene k naravi” bolj pri srcu, samo če si želela bit bolj moderna, “in” potem bo nekaj od sodobnih znamk boljša izbira…. Odvisno kaj želiš posesat oz pomest 😉 :D[/quote]
Veš kaj… pri pomembnih zadevah človek vedno ostane sam… brez sodobne tehnologije… in takrat se vidi ali je kaj ‘dragulja’ v tebi. 😉
Saj tiste, ki jih moški imajo za neumne, se ne zavedajo svoje neumnosti. ;)[/quote]Mogoče pa ravno zato izbirajo take, da jim lahko parirajo …vsaj mislijo, da bodo….he,he,he…[/quote]
Jp, zato pa jaz pravim, da se morata najti dva kompatibilna in ne verjamem v larifari, da se nasprotja privlačijo. Šprint je pač kratka proga… pa lahko obračaš gor in dol, tja in nazaj…
Če bi pozorno brala, bi videla, da sem napisal, da je LAHKO razvrednotena, se pravi, da se oseba LAHKO tako počuti. Kot vidiš, jih je tudi kar nekaj komentiralo to oznako kot žaljivko. Razvrednoteno lahko pomeni tudi drug izraz za manjvredno ali pa nevredno kaj več kot za objekt v tem primeru.[/quote]Privlačnost (erotična) je ravno tako osebnostna lastnost, in ni samo telesna, ampak so tu še druge komponente; dotični izraz se prilično ceneno če ne že vulgarno sliši in se nanaša skoraj izključno na fiziko, torej na nek način zminimalizira ostalo.[/quote]
Resnično postajam razočaran nad tvojo strokovnostjo, ker nikakor ne uvidiš, da fizika brez kemije ni dovolj. To je približno tako kot če bi trdila, da je pojav kemične reakcije odvisen od oblike epruvete :-)))
Privlačnost je lahko le posledica neke lastnosti. Na primer: privlači me njeno odgovorno ravnanje, razmišljanje.
Privlačnost je lahko le posledica neke lastnosti. Na primer: privlači me njeno odgovorno ravnanje, razmišljanje.[/quote]
Pardon… a mislim, da ta primer težko izvabi ‘kompliment’ kot je naslov te temem. :)))
Privlačnost je lahko le posledica neke lastnosti. Na primer: privlači me njeno odgovorno ravnanje, razmišljanje.[/quote]
Pardon… a mislim, da ta primer težko izvabi ‘kompliment’ kot je naslov te temem. :)))[/quote]
Potem pač uporabiš izraz seksulja, če bi rada izvabila to, kar izvabi naslov teme. 😉
Pardon… a mislim, da ta primer težko izvabi ‘kompliment’ kot je naslov te temem. :)))[/quote]
Potem pač uporabiš izraz seksulja, če bi rada izvabila to, kar izvabi naslov teme. ;)[/quote]
Ti lahko prevedem; če moškega privlači njeno odgovorno ravnanje in razmišljanje, ji bo zelo malo verjetno rekel ‘ti si prava seksulja’. Ali pač? Ti povej, saj si moški. Predvsem je pa samo Spider dal komentar kaj moškim pomeni ta izraz. 🙂
Japkica, res nisem najbolje razumel, kaj si najprej mislila povedat. Hvala za prevod. 🙂
Res je zelo malo verjetno, da bi moški, ki mu je pomembna osebnost, ženski rekel, da je seksulja, vsaj s točno tem izrazom. Zato pa pravim, da je to izraz, ki lahko nekoga na nek način osebnostno razvrednoti oziroma vsaj dobi občutek, da osebi, ki to izreče, pri drugi ni pomembno kaj več, kot zunanjost. Spet pa to ni vedno pogoj. Zato oseba, ki se zaveda svoje osebnosti in je v tem stabilna, je tudi tak izraz ne bo užalil, ampak se bo lahko odločila, ali si želi izvedet o tem (moškem) še kaj več, ali pa ga že takoj obsodi na to, da daje poudarek le na zunanjost.
A smo natančni. To je kvalitativna osebnostna lastnost, ki je seveda subjektivna oz releativna. Si ti ekstrovertirana? Jaz te tako dojemam, ker si bolj od mene. Sem jaz introvertirana? Večina me tako dojema, ker sem bolj od večine. Samo sebe dojemam seveda kot normalno in bp. Na drugi strani imaš kvantitativne osebnostne lastnosti, na primer barva oči, ki jo lahko opredelimo s kromatičnostjo in valovno dolžino; telesno višino, ki jo lahko zabeležimo v cm oz v čevljih in palcih,…
Nekatere kvalitativne osebnostne lastnosti so prilično (karkoli že to pomeni) objektivne, verjetno glede na to, kaj to pomeni večini, torej simpatičnost, ekstravertiranost, prijaznost, inteligentnost, sočutnost,… to so vse lastnosti in so kot take subjektivno dojemanje nekoga, v bistvu opredeljive ravno z “vzporednim vzorcem”.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Privlačnost (erotična) je ravno tako osebnostna lastnost, in ni samo telesna, ampak so tu še druge komponente; dotični izraz se prilično ceneno če ne že vulgarno sliši in se nanaša skoraj izključno na fiziko, torej na nek način zminimalizira ostalo.[/quote]
Resnično postajam razočaran nad tvojo strokovnostjo, ker nikakor ne uvidiš, da fizika brez kemije ni dovolj. To je približno tako kot če bi trdila, da je pojav kemične reakcije odvisen od oblike epruvete :-)))[/quote]Fizika brez kemije ni dovolj, niti ni dovolj brez psihologije in n adrugi strani brez komunikologije, kulturologije, po možnosti še mednarodnih odnosov, aja da ne pustim ob strani ekonomije…še obramboslovja mogoče :))))
Epruvete so večinoma podobnih oblik, razlike so v velikosti. Boom, prijatelj :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ja res je enostavno po moško napisal, da je seksulja=dobra baba.
Diplomatsko, ni kaj. 🙂
In vse, ki so/ste žele bit “dobre babe” so/ste oddale svoj glas (lahko da katera tudi ni 😉 samo kaj to njemu pomeni pa nobena (točno) ne ve oz si to predstavljate vsaka po svoje in ste celo vesele za ta “laskavi” naslov.
V bistvo pa vam je le vzbudil (prijetne) občutke v vas, oz ste jih sam zgenerirale.
Treba mu je priznati, da vas je lepo obrnil, kar mu lahko kot moškemu štejemo v plus.
Drugače pa nam je (moškim) bog dal dve glavi in le toliko krvi, da lahko hkrati funkcionira le ena… ;).
In ko “proradi” tista glava moški ponavadi govorimo “neumnosti”, ki so (včasih) na srečo všeč tudi ženskam, vidimo le zunanjo podobo lepe babe kamor sodi tudi opis seksulja.
Jaz sem ne bi prištel, v ta opis, kake karakterne lastnosti, bolj ščepec prvobitnih (ženskih) nagonov po samoohranitvi vrste…… 😉 🙂
Ja res je enostavno po moško napisal, da je seksulja=dobra baba.
Diplomatsko, ni kaj. 🙂
In vse, ki so/ste žele bit “dobre babe” so/ste oddale svoj glas (lahko da katera tudi ni 😉 samo kaj to njemu pomeni pa nobena (točno) ne ve oz si to predstavljate vsaka po svoje in ste celo vesele za ta “laskavi” naslov.
V bistvo pa vam je le vzbudil (prijetne) občutke v vas, oz ste jih sam zgenerirale.
Treba mu je priznati, da vas je lepo obrnil, kar mu lahko kot moškemu štejemo v plus.
Drugače pa nam je (moškim) bog dal dve glavi in le toliko krvi, da lahko hkrati funkcionira le ena… ;).
In ko “proradi” tista glava moški ponavadi govorimo “neumnosti”, ki so (včasih) na srečo všeč tudi ženskam, vidimo le zunanjo podobo lepe babe kamor sodi tudi opis seksulja.
Jaz sem ne bi prištel, v ta opis, kake karakterne lastnosti, bolj ščepec prvobitnih (ženskih) nagonov po samoohranitvi vrste…… 😉 :)[/quote]
Hvala On_e tudi tebi. Sicer mi je jasno, da težko rečeš bobu bob… sem pa povzela in upam da, tudi razumela tvojo razlago. :)))
ps; ti vedno in pri vsaki stvari tako kompliciraš? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.