SEGREVANJE OZRAČJA HAHAHAHAHAHA
Nisem dejal, da je sonce težava. Povedal sem, da se spremembe v sončnem delovanju odražajo v spremembah na našem planetu in na ostalih planetih v našem osončju (ob drugih dejavnikih na katere človeštvo nima vpliva) ter sem dejal, da je globalistična pravljica izprijenih marksistično-luciferijanskih ideologov, nekdaj imenovana ”global warming” ali po incidentih in lažeh IPCC-ja preimenovana v ”climate change”, le izmišljotina za povečevanje nadzora nad ljudmi saj trdijo, da smo za ”climate change” odgovorni navadni ljudje z našim načinom življenja.
Vem za nekatere projekte t.i. ”črnega budžeta” za manipulacijo z vremenom, veliko teh projektov je dejansko prosto dostopnih na straneh CIE, NSA ter FBI in sploh niso klasificirani kot tajni. Dosti raziskovalcev se ukvarja s tem.
Elita pa sama javno govori, da za nas ni prostora v prihodnosti na tej zemlji, ker smo po njihovo ”useless eaters” in se nas želijo znebiti.
Mravljicam res ni možno pomagati, ker si same ne želijo pomagati, kajti njim je bolj udobno živeti v prijetni laži kot biti soočen z resnico. Zato tudi tako trmoglavo kolaborirajo z globalisti in napadajo tiste, ki vedo nekaj več od njih ter poizkušajo spremeniti tok dogodkov. Jaz brezumne zombificirane NPC mravljice razumem. Ni prepričati mravljice cilj, ampak je cilj spodbuditi tistih 15-25% ljudi s hrbtenico k reševanju tistega kar se še rešiti da.
Globalisti so z nezavednim sodelovanjem praznoglavih spropagandiziranih NPC zombijev naredili tako enormno škodo, da je na nas mladih, da poizkusimo preživeti naslednjih 20 let in ohraniti delčke nekdanje belske civilizacije, ki je trenutno v nezadržnem kolapsu. Z. Evropa, obali USA, Cuck-nada, Aus-jail-ia, NZ so izgubljeni. Najbrž tudi Texas, New Mexico in Arizona. Vse kar nam trenutno ostaja kot prostor preživetja je srednja Evropa, deli balkana in V. Evropa ter notranjost USA. Čer nam to uspe in če preživimo napad ASI, ki ga bo nad nas sprovedla elita imamo možnost skozi čas obnoviti našo civilizacijo. Če nas bo elita s pomočjo ASI premagala nas bodo preprosto iztrebili in bo to naš konec, svet pa bodo zase dobili sprijeni bolestni sociopati. Žal tako pač je.
Če bi politikom in korporativcem, bančnikom in drugim z njimi zlizanim gnusobam začeli “glave sekati” v javnosti, ko ne bi uredili problema zaradi katerega so kao najeti bi problemi hitro začeli kopneti in kar nenkrat bi probleme skoraj morali iskati in ne da jih ni pa jih označijo, kot problem ali jih sami “ustvarijo”.
Ampak zabita čreda raje sledi debilizmu in si med seboj “glave seka”, ter se strelja.
Darko536, 03.08.2025 ob 19:58
Če bi politikom in korporativcem, bančnikom in drugim z njimi zlizanim gnusobam začeli “glave sekati” v javnosti, ko ne bi uredili problema zaradi katerega so kao najeti bi problemi hitro začeli kopneti in kar nenkrat bi probleme skoraj morali iskati in ne da jih ni pa jih označijo, kot problem ali jih sami “ustvarijo”.
Ampak zabita čreda raje sledi debilizmu in si med seboj “glave seka”, ter se strelja.
Ker zabita čreda ne more brez svojih pastirjev.
Zato zabita čreda ščiti svoje pastirje.
Ker zabita čreda lahko mirno živi brez teoretikov zarot, ne more pa preživeti brez svoje oblasti.
monovka, 03.08.2025 ob 16:06
direktno povem, 03.08.2025 ob 15:27
a veš, da sem prestara za medijske pravljice. Mene so še učili gledati s svojimi očmi in razmišljati s svojo glavo.
Sicer so me učili tudi prilagajanja in razumevanja, a mi še zdaj težko pade razumeti tiste, ki pogledate na telefon, kakšno je vreme pred oknom. Še bolj težko pa razumem modrijane, ki znajo anonimnim neznancem brati misli in vedeti, koga ali kaj poslušajo.
Zakaj raje direktno ne poveš, da ti grem na živce? Saj ti ne bom nič naredila
Nic ni bilo treba ugibati. Besedo za besedo si citirala MMC. Tudi jaz jih berem, ampak kaksne stvari tudi preverim pri uradnih virih. Presenetljivo, kolikokrat se uradni podatki ali kasnejsi dodatne informacije ne ujemajo z medijskimi.
Daj mi najprej pojasni MMC, da bom vedela, kaj mi podtikaš.
V mojem otroštvu so bile zasnežene zime s pol metra snega, ki je obležal od novembra do marca, nočne temperature okoli minus petnajst, februarske do minus 25, imeli smo štiri letne čase brez orkanskih vetrov, nekaj avgustovskih vročinskih neviht in temperature med 25 in 30, dolga leta je bila najvišja poletna temperatura 33 stopinj in takih vročih dni je bilo morda pet, pa ne v eni rundi. Nobenih tropskih noči nismo poznali in morje ne cvetenja.
Tole iz spomina, ne iz medijev, veš. Smilite se mi odvisneži od medijev.
Točno to! Mi starejši to vemo, tukaj pa nam 30-letni mulci trosijo bedarije, kako je čisto isto kot je vedno bilo in ni nobenega segrevanja ozračja nikjer. Pa zaboga, saj so meritve, povprečna svetovna temperatura se že 100 let ves čas zvišuje.
Un kekec gor je pa dal zemljevid s temperaturami ob devetih zvečer. Dajte temu še plus deset ob dveh popoldan, pa pridete na realo.
Anonimno 6628, 03.08.2025 ob 19:54
…
Zabita čreda marsičesa ne sme videti in ne gledati.
Cenzura je vsepovsod, od medijev, do interneta….
Na primer, večine člankov o zeleni agendi Google ne pokaže. Čisto druga zgodba je DuckDuck go iskalnik.
Navajo,
Globalna mafija izkoristi dobesedno VSE informacije da deluje slabo nad vse živo..
Tudi dejstva kot so da se vse spreminja ves čas, vključno z sonce, jim je izgovor da delajo projekte ki dobesedno imajo za cilj uničiti vse kaj obstaja. Tolk so bolni da bodo šli do konca. Edino na ta način se bodo (vsaj v svojih glavah) uveljavili nad stvarstvo, nad Vseved, naravo, kreacijo, Boga.
Ker edino če postavijo vse na novo, sintetično, avtomatično, zamenjali vse kaj obstaja in ki ni odvisno od njih ali nas in nad čim nimajo vpliv, lahko vladajo.
Lahko uničujejo, ne morejo pa ustvariti. Tako pa se bodo na bolan način uveljavili za stvariteljev tega (novega) sveta.
Bolano da ne more biti bolj…
Navadni ljudje pa jim pomagajo in gradijo ta ‘novi vrli svet.’
Črne projekte so financirani od nas, navadne ljudi, delajo le po navodilih glob.mafije, in imajo svoje maskote, kot tisti E.Musk. Tisti ki ima patente je dejanski lastnik.
…’cilj spodbuditi tistih 15-25% ljudi s hrbtenico k reševanju tistega kar se še rešiti da.’…
…………..
Navajo,
Ta ‘voz’ je že odpeljal…in ga ne bo več….
Če res raziskuješ različne patente, projekte, potem veš kako delujejo nova visoko tehnološka orožja. Ker dejansko to so. Vse kaj ima spredaj ‘smart’…in tisto kaj imajo na različnih lokacijah…
Nimamo šans…in to zlo so naredili množice nevedoč ljudi ki so razvijali, izdelali, transportirali, postavili, to orožje vse povsod.
Če slediš novicam ki povedo dosti več kaj si mislimo, samo moraš imeti to pravo znanje, potem veš kako ‘gredo’ določene osebe kot po tekočem traku…zavedno…. So pa iz določenih poklicih ki bi lahko obrnili zadeve za 360′. Če me razumeš …
Lahko si optimist, ampak realist je pesimist.
T.i. ”denarja” oni od nas več ne potrebujejo že dolgo časa. Na svetu so ustvarili preko 1.500 trilijonov CDS-ov preko katerih lahko financirajo vse kar želijo in so straomodni modeli ”črnih budžetov” (npr. švercanje kokaina v zda za financiranje CIE že daljna preteklost). Preko CDS-ov lahko sedaj grozijo, da bodo kolapsirali/bankrotirali celoten svet. Samo v ZDA je preko 700 trilijonov CDS-ov.
Drug vir financiranja je preko algoritemskega trgovanja izredno naprednih trading botov na shadow stock marketu, ki je večji od odprtega stock marketa. Vsak dan algoritmi sami ustvarjajo milijarde čistega profita.
Pač so se t.i. elite odločile po ukazu ”demonov” ali bitij iz drugih dimenzij, katere kontaktirajo preko določenih naprav in invokacij, da bodo zemljo spremenili iz ”carbon based life forms” v ”sillica based life forms”. No vsaj tako pravijo nekateri, ki verjamejo, da smo mi (ljudje in ostala živa bitja) biološko slepo črevo in je prihodnost v tej dimenziji pač namenjena ASI, skozi katero naj bi elita dosegla nivo Boga.
Kot je meni znano, pač tako zlo naj ne bi moglo ”zmagati”, saj naj bi bil nek ekvalibrij. Je pa zanimiva ta demonska narava elite in želja po preseganju Boga skozi ASI.
Navajo, 03.08.2025 ob 22:32
T.i. ”denarja” oni od nas več ne potrebujejo že dolgo časa. Na svetu so ustvarili preko 1.500 trilijonov CDS-ov preko katerih lahko financirajo vse kar želijo in so straomodni modeli ”črnih budžetov” (npr. švercanje kokaina v zda za financiranje CIE že daljna preteklost). Preko CDS-ov lahko sedaj grozijo, da bodo kolapsirali/bankrotirali celoten svet. Samo v ZDA je preko 700 trilijonov CDS-ov.
Drug vir financiranja je preko algoritemskega trgovanja izredno naprednih trading botov na shadow stock marketu, ki je večji od odprtega stock marketa. Vsak dan algoritmi sami ustvarjajo milijarde čistega profita.
Pač so se t.i. elite odločile po ukazu ”demonov” ali bitij iz drugih dimenzij, katere kontaktirajo preko določenih naprav in invokacij, da bodo zemljo spremenili iz ”carbon based life forms” v ”sillica based life forms”. No vsaj tako pravijo nekateri, ki verjamejo, da smo mi (ljudje in ostala živa bitja) biološko slepo črevo in je prihodnost v tej dimenziji pač namenjena ASI, skozi katero naj bi elita dosegla nivo Boga.
Kot je meni znano, pač tako zlo naj ne bi moglo ”zmagati”, saj naj bi bil nek ekvalibrij. Je pa zanimiva ta demonska narava elite in želja po preseganju Boga skozi ASI.
https://forum.roerich.info/archive/index.php/t-13707.html
Navajo, si mislil na tega?
modrivrag, 03.08.2025 ob 16:42
šššš000, 03.08.2025 ob 16:38
30 let nazaj so imeli na tisoče vremenskih postaj, kjer so med drugim merili tudi temperaturo. Te vremenske postaje so bile razporejene lepo povsod, malo po mewstih, malo na deželi. Potem se je mafija, ki jo omenjate katera nam pere možgane in vsako leto nabija nove davke, tako tudi davel na izpust CO2, ki prinaša milijardne dobičke- komu že? no ti prasci od prascov so se spomnili finte in zahtevali od posameznih držav, da ima planet novi na strokovni podlagi podprt sistem merjenja temperature in to je, da ukinejo- zaprejo večino vremenskih postaj na deželi. Če bi zaprli vse bremenske postaje na deželi bi se povprečna temperatura merjena po novem povišala za 3st. C.. v mestih je sam beton in akumulacija sončne toplote je zelo velika, zato se tam tudi ponoči ne shladi in zato dragi moji bo naročilu stroke iz DAVOSA bo vedno več merjanja temperatur v mestih, tako bodo umetno višali temperature. Ljudje smo pa ovce samo ko nam rečejo da je zunaj 40 in ko vidimo vse rdeče zemljevide, se mi avtomatično zakuhamo- prešvicamo- psiha deluje na ovce zdaj bodo počasi ukinjali še druge na deželi, tako da nam bodo lahko vsakih 5 let tumbali kako prav ima stroka. stoka da se povprečna temperatura povišuje in da nsa je preveč, da je preveč avtomobilov, da je preveč karv ki prdijo in potem ki jih pojemo prdimo še mi in da to ni za nikamor več, zato so dali na trg cepiva COVID19 da nas vsak nekaj pobijejo, zato delajo vojne da jih tam pobijejo, zato izvajajo genocid, zato dražijo hrano in nižajo plače. zato uvajajo zeleno agendo da bi čim manj hrane pridelali da bi se ta lahko dražila…. zato….zato…zato….. ODRPITE OČI, tristokosmatihmedvedov.
Glej, če nimaš toliko spomina, da bi opazilo, da je vreme res drugačno kot pred desetletji, potem si tele. Nič drugega kot zabito fuknjeno tele, s katerim nima smisla sploh debatirat. Pika.
Še celo jaz to opazim.
Ko sem bil majhen so me poslali v šolo, ko ne bil sneg skoraj višji od mene. Ko sem se prekopal do šole, so mi povedali, da je šola zaprta. Mislil sem si, kakšni nesposobneži so drugi otroci, da niso uspeli priti do šole.
Vreme se bo vedno spreminjalo, planet je živ, enkrat ga pa tudi ne no več oz bo neprimeren.
Zato namesto brezogljičme družbe začnite izdelovati vesoljske ladje za kolonizacijo drugih planetov, vlagati v znanost…..
To je edina rešitev
V vmesnem času pa reciklirajte, kar proizvedemo ali prepovejmo izdelavo kar se ne da reciklirat, in zaščitimo vodne vire, polja uporabimo za hrano, ne pa za lakirnice, in omejimo rast populacije v Afriki, Aziji, z kontracepcijo in osveščanjem, da bo resursev zmanjkalo, če se bodo samo plodili in nič delali!
To je en del večje slike. Težava je, da ima t.i. demonska elita od konca 19. stoletja v rokah vse institucije ”izobraževanja”, financ, medijev, podjetij… Po WWII so testirali dva sistema kontrole (marksizem in demon-kracijo) in so v 70ih prišli do ugotovitve, da je najlažje skozi propagando (šolstvo in mediji) prepričati ljudi, da sami verjamejo, da delajo dobro (demon-kracija) kot pa planski sistem centralnega nadzora (marksizem). Zakaj bi oni nadzorovali vsak aspekt (marksizem), če lahko ljudi zmanipulirajo v samonadzor (demon-kracija).
Vedo, da je potrebno ljudi nenehno poniževati, ker jim tako jemljejo energijo (voljo) in jim zato nudijo najbolj deviantne in šibke predstavnike skupine kot njihove vodje (politične, poslovne…).
Korozivno delovanje elit najlažje prepoznamo po treh karakteristikah. Vedno je resnica invertirana ter se vedno slavi šibkost in deviantnost ter parazitizem.
Inverzija: Angelski investitorji (ko želijo sovražno prevzeti podjetje z dobrimi produkti ali poslovnimi idejami), Department of Defense (napada in pobija milijone ljudi), Svetovna zdravstvena organizacija (uničuje zdravje milijard ljudi), ”cepivo” je varno in učinkovito (strup, ki pohablja in ubija), Build back better (uničiti vsa mala družinska podjetja in omogočiti korporacijam popoln nadzor trga), transgenderism (inverzija biološke realnosti), propagacija LGBT+ agende v cerkvah (pljuvanje po Bogu in spreobračanje ljudi v Satanizem) itn itn itn.
Šibkost in deviantnost: toksična moškost (uničiti moške lastnosti kreativnosti), feminizem (odvzem pravic moškim in dodeljevanje nadzora ženskam), brezplačno dostopna por*ografija na internetu, odprte meje (preplaviti in uničiti belo kulturo in narode), mešanje belk z ostalimi (nižanje IQ-ja in uničevanje korenin – ustvarjanje mešančkov brez identitete), kemično zastrupljanje okolja, vode, hrane, oblek (nižanje IQ-ja in spodbujanje kroničnih bolezni), ustvarjanje zasvojlivih algoritmov, ki propagirajo žensko razuzdanost (uničevanje ženske čistosti in morale), LGBT+ vrtci (napad na otroško nedolžnost in čistost duše) itn itn itn.
Parazitizem: vedno so polna usta lepih besed prav tistih, ki ne ustvarjajo nič in počnejo ljudem le škodo. Parazit mora svojega gostitelja zavajati na način, da gostitelj ne prepozna škode, ki mu jo parazit povzroča ali na način, da gostitelj verjame, da je parazit nujno potreben. To dinamiko lahko opazujemo pri vseh institucijak, ki dejansko lahko obstajajo le če propagirajo težave v družbi (politika, odvetniki, NGO-ji itn itn itn.
Global warming scam je idealna, ker ljudi obtoži, da ubijajo mater Gajo s tem, ko dihajo in živijo. To je sramotilna taktika, gaslighting in guilt tripping v enem, ker poženščeno belsko družbo prisiliš v strinjanje z deindustrializacijo in uničenjem življenskega standarda v zameno za čustveno olajšanje. Podobno kot sramotenje belcev z belsko krivdo in s tem prepričanje poženščene družbe v samouničenje. Resda so te taktike površne in prozorne vendar so Luciferjani z zastrupljanjem in propagando od otroštva naprej poneumili večino ljudi do te mere, da sami aktivno sodelujejo v samouničenju in histerično napadajo tiste, ki jim kažejo očitna dejstva.
Poleg tega je Luciferjanska elita v povojni generaciji (boomerčki) preko taktik kot je npr. feminizem dosegla ekstremno negativno selekcijo, kjer se najbolj ubogljivim retardom brez kančka sposobnosti samostojnega razmišljanja podeljuje diplome in pomembna delovna mesta v ”upravljalski klasi” i.e. državnih ustanovah in podjetjih ter korporacijah.
Nixon je že davno govoril kako so v Bohemian Groveu (fejk elita aka plačanci, ki zaradi nazivov/družbenega statusa in denarja pomagajo pravi eliti ustvarjati demonske cilje) le popolni retardi in feg*ti: .https://www.youtube.com/watch?v=JN2GS3b8cyU
Posnetki STS misij NASE, ki snemajo entitete okoli zemlje: .https://www.youtube.com/watch?v=dlIF0P9j0cM
Ni nobenih demonov ali entitet iz drugih dimenzij. Cloveska narava je taka, da ko ima kdo vec kot drugi, dobi vec moci, kar mu stopi v glavo in se ima za boga. Saj ste ja ze kdaj srecali kaksnega napihnjenega petelina, ki je vprasal, “A veste, kdo sem jaz” in tako posredno grozil ali koga, ki z velikim in dragim avtom izsiljuje na cesti, ali vplivne starse, ki v soli izsiljujejo za boljse ocene svojih otrok, in vsi ste ze bili prica nepotizmu. To, kar se dogaja, je isti smorn, le na toliko visjem nivoju, ker so dolocene skupine in posamezniki nagrabili toliko vec milijard in s tem postopno pridobili vpliv na mednarodne in drzavne institucije in si jih takorekoc kupili, tudi s pomocjo skorumpiranih politikov in administratorjev. In tako se svetovna oblast koncentrira v dolocenih privatnih rokah. Katere so te roke, ni skrivnost, le treba je malo pobrskati, s kom vse sodelujejo, recimo razne EU institucije in bo na evropski ravni vse jasno, kaksne so naveze in kdo vlece nitke. In vec se jim bo dovolilo, vec si bodo upali. In ne pozabimo, ko si poln sam sebe, ti je hitro dolgcas in isces adrenalin v vse sorte cudnih aktivnostih in za zabavo pocnes marsikaj, kar je za navadno rajo druzbeno nesprejemljivo. Vse skupaj se bo samo se stopnjevalo, dokler en dan ne bo pocilo, ali pa bo konec cloveske civilizacije. Zgodovina pravi, da je vecja verjetnost, da bo pocilo. Do takrat bodo vsaj se nekaj generacij siskali za vrat.
Glede vremena so vsi glavni casopisi in televizijske postaje porocali, da je Kitajska spremenila vreme v Pekingu za Olimpijske igre leta 2008. To nalogo je izvedel Pekinski urad za modifikacijo vremena, ki deluje v okviru Pekinske meteoroloske sluzbe. Ta je pristojna za Peking, Hebei sevrno od Pekinga in za Notranjo Mongolijo. Ze pred Olimpijado so uporablali srebrni jodid za preprecevanje toce, za ustvarjanje dezja ob velikih pozarih in pescenih viharjih na severu drzave, za nizanje temperatur poleti z namenom, da se zmanjsa porabo elektrike. Za novo leto 1997 so Pekingu poslali sneg. Kitajci se vremensko modifikacijo ukvarjajo ze desetletja, nekateri bi pa verjeli, da Zahod tega ni zmozen.
komiki, 04.08.2025 ob 16:24
Ni nobenih demonov ali entitet iz drugih dimenzij. Cloveska narava je taka, da ko ima kdo vec kot drugi, dobi vec moci, kar mu stopi v glavo in se ima za boga. Saj ste ja ze kdaj srecali kaksnega napihnjenega petelina, ki je vprasal, “A veste, kdo sem jaz” in tako posredno grozil ali koga, ki z velikim in dragim avtom izsiljuje na cesti, ali vplivne starse, ki v soli izsiljujejo za boljse ocene svojih otrok, in vsi ste ze bili prica nepotizmu. To, kar se dogaja, je isti smorn, le na toliko visjem nivoju, ker so dolocene skupine in posamezniki nagrabili toliko vec milijard in s tem postopno pridobili vpliv na mednarodne in drzavne institucije in si jih takorekoc kupili, tudi s pomocjo skorumpiranih politikov in administratorjev. In tako se svetovna oblast koncentrira v dolocenih privatnih rokah. Katere so te roke, ni skrivnost, le treba je malo pobrskati, s kom vse sodelujejo, recimo razne EU institucije in bo na evropski ravni vse jasno, kaksne so naveze in kdo vlece nitke. In vec se jim bo dovolilo, vec si bodo upali. In ne pozabimo, ko si poln sam sebe, ti je hitro dolgcas in isces adrenalin v vse sorte cudnih aktivnostih in za zabavo pocnes marsikaj, kar je za navadno rajo druzbeno nesprejemljivo. Vse skupaj se bo samo se stopnjevalo, dokler en dan ne bo pocilo, ali pa bo konec cloveske civilizacije. Zgodovina pravi, da je vecja verjetnost, da bo pocilo. Do takrat bodo vsaj se nekaj generacij siskali za vrat.
Glede vremena so vsi glavni casopisi in televizijske postaje porocali, da je Kitajska spremenila vreme v Pekingu za Olimpijske igre leta 2008. To nalogo je izvedel Pekinski urad za modifikacijo vremena, ki deluje v okviru Pekinske meteoroloske sluzbe. Ta je pristojna za Peking, Hebei sevrno od Pekinga in za Notranjo Mongolijo. Ze pred Olimpijado so uporablali srebrni jodid za preprecevanje toce, za ustvarjanje dezja ob velikih pozarih in pescenih viharjih na severu drzave, za nizanje temperatur poleti z namenom, da se zmanjsa porabo elektrike. Za novo leto 1997 so Pekingu poslali sneg. Kitajci se vremensko modifikacijo ukvarjajo ze desetletja, nekateri bi pa verjeli, da Zahod tega ni zmozen.
Forum je zaprt za komentiranje.