Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se zaradi več spolnih odnosov poleti mojemu mehurju zmeša?

Se zaradi več spolnih odnosov poleti mojemu mehurju zmeša?

Zakaj tečnarite s to temo na vrhu?

A dej kurba koga briga tvoja spolna aktivnost. Mislim fuknjen babji šus.

Odgovor na objavo uporabnika
Mehurčica, 23.06.2021 ob 13:50

Vsako leto poleti me doleti vnetje mehurja, ne glede na to, da si preoblačim kopalke in dovolj pijem. Res pogosto hodim na lulanje, velikokrat pa to kar v morju opravim. Prijateljica mi pravi, da je vnetje mehurja povezano tudi z v več spolnimi odnosi. Baje smo poleti na tem področju bolj aktivni. No, midva s partnerjem sva definitivno. Kar slišim kako nama hormoni cvrčijo, posebej, ko sva na morju. Skratka, zaradi vnetega mehurja se pa že ne bom odpovedala posteljnim užitkom.

Kakšen dober nasvet kaj lahko naredim, da do neljubih vnetij ne bo prihajalo? Ali pa priporočilo, katero zdravilo naj vzamem s seboj, da ne bi jemala po nepotrebnem antibiotikov.

Kur…iina iz soseščine  (štirje otroci z različnimi očeti) ima podobne težave. Atki pa še kar prihajajo……

Vsakoletno dolgoletno težavo je odpravila šele terapija pol leta s primotren tabletami, predpisal urolog. Dokončno pa, ko sva nehala seksat. In še za butla viharnega, ne, nobeno umivanje ne pomaga. Če bi bolj opletal s curakom kot s kljunom, bi to morda celo vedel. Tako pa verjamem, da od goflanja tvoja ni skasirala še nobenega vnetja, prej kakšno modrico.

Vidis jaz npr. se pa vsako poletje prehladim.

Mehurcica, pazi da se ti p…a ne znuca.

Odgovor na objavo uporabnika
MEni pa ne, 23.06.2021 ob 14:28

Zanimivo, pri meni je ravno obratno. Poleti se mi sploh ne da seksat, ker mi je tako vroče. Nobenemu se ne da posebej res..

Pa jaz ne bi rekla, da je to povezano s posteljnimi užitki no. Kako je to sploh mogoče?

vnetje mehurja je večinoma povezano s spolnimi odnosi

temu so včasih rekli bolezen medenih tednov

Ja Ne vem, ginekolog, osebni zdravnik, ki te pošlje k urologu ali pa več seksa

Vi kar seksajte te v slani vodi. Za ves ph. S plastiko, odpadki ki plavajo.

No, za užitek pa le pozdravi preužitek potem ne bo takih vprašanj o vnetju česarkoli

V lekarni kupi demanozo, več proizvajalcev obstaja. Gre za naraven sladkor, ki prepreči bakterijam, da se prilepijo na mehur. Paketek stopiš v vodi in popiješ na prazen mehur, vsak dan. Zelo pomaga, je naravno… Po odnosih pa moraš obvezno sprati bakterije z uriniranjem. Lep dopust?

Čistoča in spet čistoča pred in po vsakem odnosu umivat pa tudi če to ista partnerja počneta večkrat zaporedoma. Pa ne bo belega toka in unetja mehurja,pa še užitek je veliko večji za oba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close