Se zaradi več spolnih odnosov poleti mojemu mehurju zmeša?
Vsako leto poleti me doleti vnetje mehurja, ne glede na to, da si preoblačim kopalke in dovolj pijem. Res pogosto hodim na lulanje, velikokrat pa to kar v morju opravim. Prijateljica mi pravi, da je vnetje mehurja povezano tudi z v več spolnimi odnosi. Baje smo poleti na tem področju bolj aktivni. No, midva s partnerjem sva definitivno. Kar slišim kako nama hormoni cvrčijo, posebej, ko sva na morju. Skratka, zaradi vnetega mehurja se pa že ne bom odpovedala posteljnim užitkom.
Kakšen dober nasvet kaj lahko naredim, da do neljubih vnetij ne bo prihajalo? Ali pa priporočilo, katero zdravilo naj vzamem s seboj, da ne bi jemala po nepotrebnem antibiotikov.
Hči imela pogosta vnetja…je pediatrinja rekla, da glavna napaka, da v morju lula. Naj se počepne in tik nad vodo, pač kamuflira…ne pa direkt v vodi. Ali pa se potopi v vodo in stopi ven iz nje, ko se voda še kar cedi iz kopalk in naj zraven lula, ko konča, pa se potem spet počepne v vodo ali drugače zmoči, da se spet sperejo stegna in kopalke. skratka, je treba kamuflirat in malo igrat.
Ker se po končanju lulanja naredi kot nek vakum, skratka pozauga ti umazano vod nazaj not..in potem se tam bakterije dalje veselo množijo in delajo zgago. abosultno se v morju ne lula v vodi, ampak nad vodo
Femidoc uro infekt, vrečke, ne rabim vec antibiotikov. Meni se tudi poleti pojavi vnetje pa skoz pazim, da se ne prehladim, pri so tud, pa vseeno zapeče takrat ko grem na dopust. Te vrečke imam skoz s sabo in takoj ko začutim, da me zapeče, spijem ta prasek. In se ne razvije v vnetje. Probaj, bos vidla.
Viharni jezdec, 25.06.2021 ob 05:39
Brez vsaj tečaja, če že ne faksa, kako it pravilno scat, kako vzdrževat higieno pizde, pač več ne bo šlo. Ste toliko napredovale na “višji nivo”, da brez dodatne izobrazbe to več nikakor ni možno.
Pravjo, da urejaš nov forum. Kako ti gre
1. Ne lulaj v vodo. Kot je že zgoraj nekdo razložil, ob koncu lulanja ti v sečnico povleče umazano vodo in vnetje je tu (očitno si občutljiva).
2. Po seksu pojdi lulat, še bolje pa je, če si kar umiješ intimne predele.
3. Preventivno pij kaj za mehur, recimo D-manozo. Imaš jo v obliki praška (Now, Sanolabor).
Imela enak problem, 23.06.2021 ob 23:59
Glavna pomoč pri enakem problemu, po navodilu urologinje, da greš lulat pred in po odnosu. Prej da se ti poln mehur in sečnica ne “drgneta” potem pa da se ti sperejo bakterije. Ni nujno ravno naslednjo minuto, ne pa to čez eno uro…
Kako naj pa lulam po dveh minutah?
Mehurčica, 23.06.2021 ob 13:50
Vsako leto poleti me doleti vnetje mehurja, ne glede na to, da si preoblačim kopalke in dovolj pijem. Res pogosto hodim na lulanje, velikokrat pa to kar v morju opravim. Prijateljica mi pravi, da je vnetje mehurja povezano tudi z v več spolnimi odnosi. Baje smo poleti na tem področju bolj aktivni. No, midva s partnerjem sva definitivno. Kar slišim kako nama hormoni cvrčijo, posebej, ko sva na morju. Skratka, zaradi vnetega mehurja se pa že ne bom odpovedala posteljnim užitkom.
Kakšen dober nasvet kaj lahko naredim, da do neljubih vnetij ne bo prihajalo? Ali pa priporočilo, katero zdravilo naj vzamem s seboj, da ne bi jemala po nepotrebnem antibiotikov.
Pred odnosom se oba stuširajta in umijta. Uporabi 2x tedensko multi-gyn šumečke v tisti ‘prhi’.
Forum je zaprt za komentiranje.