Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Se spomnete, kaj ste nosili oblečeni na prvem zmenku?

Se spomnete, kaj ste nosili oblečeni na prvem zmenku?

Prvi uraden randi se celo spomnim, ker sem kolebala med dvema variantama: prva je bilo plise krilo peščene barve in bela bluza, druga pa bele kavbojke in čisto drobno črtane bele in modre črte. Pol sem se odločila za kavbojke.

Še zdaj jih imam, čeprav so abšlesane.

Aja, pa temno modre semiš sandale ?

Odgovor na objavo uporabnika
Somebody1107, 17.01.2022 ob 10:07

Ne sej nism biu jst.

Nisam ja na jami oz dercevi….

Dober vsak, ki tebe kaj razume.

Anonimno 2361, 17.01.2022 ob 19:30

Dober vsak, ki tebe kaj razume.

??

Somebody1107, 17.01.2022 ob 19:33

??

Ti veš kaj si pisal v to temo, katero drugo? Ne bo šlo ne…

Jeans, allstarke,t-shirt,kapo na šilt, rolko pod pazduho…. Šla sva ena sčadit,hitro sem se je navelču,vseeno vztrajal mučnih osem let. Ostajam samski.

Po 47 letih je spomin zelo okrnel. Prepričana sem, da mlada sva bila:).

Anonimno 2361, 17.01.2022 ob 19:38

Ti veš kaj si pisal v to temo, katero drugo? Ne bo šlo ne…

Seveda vem. Pa kaj te moti? Kaj si se zdej vtaknil\a vame?

Seveda vem, pa je že kar nekaj od takrat. Belo srajčko, jopico s črtami in kavbojke. Zanj ne vem, sem si zapomnila druge reči. Poljub je bil tudi. Dva. Waw

Poletni večer, kopanje ob jezeru. Imela sem rdeč bikini. Mož je kadil, to sva kasneje popravila. Moje poglede je pritegnil s svojim junačenjem ob skoku v vodo iz brvi. Uf kako postaven je bil. Načrtno sem hodila na enako kopališče, da sem prejela povabilo. Najin zmenek se je prevesil v noč in bilo je čudovito, ko mi je razlagal o ozvezdjih. Spomnim se njegove pripombe, da je najčudovitejša zvezdica pristala na zemlji.

Prišla je v rdeči kratki majčki, črnem svetlečem dolgem trikoju in teniskah. Kasneje sem opazil da pod trikojem ni bilo hlačk……….še po 10 letih se spomnim kot da bi včeraj bilo

Veliko detajlov s prvega zmenka s sedanjim, dolgoletnim parnerjem se spomnim. Vem, kaj sem imela oblečeno. In zelo dobro vem, v katerem trenutku in zakaj sem si rekla, da če bo pa ta moški še kdaj hotel na zmenek z mano, bom pa takoj za.

Je hotel. 🙂

ja, kavbojke,pa spodaj dobre škornje s peto( ne špičaste ipd), belo bluzo,pa belo kao usnjeno jakno. Pa seveda frišno oprane lase in čist tako, nevidno šminko, za katero sem rabila eno uro :):)

Je pa funkcioniralo:):):)

Ne hodim na zmenke

ker ne obstajaš.

Peljal sem jo v restavracijo z pretezno mesno hrano pol mi je dve uri razlagala kako že pet let ne je mesa. Slab začetek dober konec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close