Še nikoli prave ljubezni s strani moškega
Anonimno 42295, 04.02.2024 ob 21:10
Morska kapljica, 03.02.2024 ob 18:21
Samotnik, ti si eden redkih takih moških. Očitno se iz nekega razloga ne najdemo taki skupaj, ki enako razmišljamo. Srečno v ljubezni. Eno boš gotovo osrečil.
?
Se ne najdemo…
Ravno sta se našla…odpri začasen mail…se dobita…če za enkrat podobno razmišljata…morda bo slo v živo…
Ej, vidva pa sta mi pajaca…
Tu sta se našla s podobnim mišljenjem…samo povezita se
Kot bi prosil za denar…pa zraven tebe pade vreča zlata…se izgovarjas….ni mi padla v roke… pa ni denar ampak je zlato…?? noro ej
Danes se na splošno folk slabo oziroma nič ne spoznava.Normalno, da potem tapravi ne najdejo sorodne duše oziroma partnerske podobnega razmišljanja in ostanejo večno samski. Škoda res. Pač današnji svet vidim ni narejen za parčkanje. Vsaka čast tistim kateri imate dobre veze pa da vam funkcionira.
razočarana v ljubezni, 20.01.2024 ob 20:05
Še katera povsem razočarana v ljubezni?
Jaz nisem in ne bom nikoli doživela prave ljubezni. Pri dobrih 40ih do kraja obupala nad moškimi.
Vedno se zaljubim v napačnega. Ali me sploh ne šmirgla. Če sem pa že bila v razmerju, se je pa izakazalo, da so čustva samo z moje strani.
Nazadnje, par let nazaj, sem res mislila, da sem naletala na krasnega moškega pa so bila spet čustva samo z moje strani. Zdaj sem do kraja obupala.
Vedno so me zanimali taki prijazni, topli, razgledani moški. Bahači, gobezdači, žurerji, narcisi… to me ni nikoli privlačilo.
Predelaj kar imas za predelati,prebolis probas se cim vec naucit iz tega vsaj da ne ponavljas istih napak in gres dalje.Da si sama najprej zadovoljna in srevna sama sele potem imas sanse za srecno dvojino.Nisi pa sama na tej poti,nas je kar nekaj ki iscemo nekoga da gre vstric z nami cez zivljenje
razočarana v ljubezni, 20.01.2024 ob 20:50
Montogmery, ja seveda. Pri 20ih, 30ih, 40ih… nisem bila zanimiva za take moške. Verjetno bom pri 70ih čudežno zanimiva postala.
V mojih letih, tudi, če srečam, spoznam kakega fajn moškega, se izkaže, da je oddan. Taki so pač oddani. Če je pa slučajno samski, bo pa slej kot prej našel žensko. Takih moških je malo, ženske se zagrebejo zanje.
Imam 70 a vsi zame primerni iščejo le pomoč in postrežbo. ???
Tribut, 06.02.2024 ob 09:08
Pred dnevi je bila tema, ki jo je napisal moški, ki se je zaljubil v neko zasedeno žensko.
Njemu so moški, ki so se odzvali na post pisali, da se moški tako močno zaljubi, če je dobra muca. Torej kolikor sem razumela moškega nameša čutna in nežna, taka da jo lahko moški vodi.
Najbolj se zacopaš v tako, ob kateri se počutiš moški v najbol žlahtnem pomenu besede, ki iz tebe potegne najboljše in ob njej zrasteš za 10 cm, ki ti je muza in največja navijačica, dober seks je samo posledica tega, ni fora v velkih joškah ali tesni mufni, ampak v njeni glavi. Za tako greš in osvojiš svet in ji ga prineseš, ne obstaja nobena druga. Ni dvakrat za rečt, da moški ne čutijo ljubezni močneje kot ženske in bolj iskreno.
Samotnik, 05.02.2024 ob 22:47
Zelo verjetno je, da smo neskladni v marsičem drugem, verjetno še najbolj po samih letih, ampak če bi me želela kontaktirati tako, jaz nimam zadržkov za kak pogovor. (slalomskok@gmail.com)
Tudi jaz sem enako razmišljala glede let in prav tako, da je za kaj več, kot za prijetno pogovarjanje, potrebno ujemanje še na marsikaterem področju. Me pa priznam malo firbec mantra, če sem te prav ocenila glede let in sicer koliko si star (ali vsaj približno), da tako razmišljaš?
Samotnik, 06.02.2024 ob 22:49
Ne vem kako si me ocenila morska kapljica, ampak štejem 26. Kar se tiče ostalih zadev pa vse s časom, ker je kar ogromno stvari s katerimi se v običajnem dnevu ukvarjam, še posebej zadnje čase, ko sem se malo odločil zapolnit urnik z raznimi zadevami, ki sem jih vedno želel početi.
25 let, no za 1 leto sem zgrešila. Sicer pa tako je prav, vse ob svojem času. Sprva se mora vsak sam naučiti biti srečen, zadovoljen s seboj, najti in početi stvari, ki ga veselijo, šele nato je lahko srečen v vezi. Super, da si se oglasil in nam ženskam dal malo tistega upanja, da pa vendarle obstajajo tudi moški predstavniki z bolj zrelim razmišljanjem ter da niso vsi isti. Očitno se sredi teme, ki jo srečujemo, najdejo še tiste svetle iskrice. Torej nam ženskam ni še za obupati. Tudi sama trenutno ne iščem zveze. Je pa fajn občasno poklepetati. Vse dobro in srečno naprej.
@snemi rožnata očala ti si legenda. jaz tebe skor moram spoznat. piš na notranjka41@yahoo.com. prebrala sem tvoj prvi post, pa sem skoraj iz stola padla od smeha. pa sem ženska. pa imaš čisto prav. ja sem vezana, ampak itak že cel cajt težim mojmu da vidi samo fuk. ko mu rečem da rabim jaz čustva mi pokaže svoj organ hhahahaha ja tako mamo.
Jaz bom 40 čez 6 mesecev. Tudi sama razočarana. Tega, ki ga imam sedaj že 9 let bom verjetno brcnila v rit v kratkem. Bolj je stari, večji otrok je. Prva leta zveze se je še malo kazal kot pravi moški in se trudil, sedaj pa samo na kavču smrdi, nič sam ne najde, stvari ki že 5 let na enak način delava ga popolnoma presenetijo, še v trgovino ne ve iti in osnovne stvari nakupiti brez da mu dala spisek, pozabi plačati svoje položnice če ga ne posedem pred komp.
Otrok je in jaz imam poln kufer mu biti gospodinja in mama, v službi pa tudi več delam od njega, pol pa naj bi še doma sama za njega skrbela?
Rajši sem sama. Pol pa se še ti moderni dedi sprašujo le zakaj ženske nismo več ženstvene in si ne źelimo spolnosti.
Ja, z otrokom ne gre seksati, ali?
V zatonu, 20.01.2024 ob 20:32
Jaz sem taka, nikoli me noben moški ni imel iskreno rad. Tega se zavedam zadnjih deset let. Pa sem bila poročena, imam otroke. Potem sem padla v roke narcisu, ki je bil všeč le sam sebi. Življenje je šlo mimo, ne da bi kdaj vedela, kaj je to partnerska ljubezen. V tem življenju mi to ni namenjeno.
Tudi jaz. Kot bi svojo zgodbo brala..
Samotnik, 03.02.2024 ob 07:18
Da moški ne znamo ljubit je neumnost, pogosteje je res da veliko žensk ljubi tiste ki jih odtujajo. Verjetno priučeno iz otroštva ob odsotnem očetu. Vznemerljivo se jim zdi da jih moški zavrača, mislijo da je to ljubezen in so potem razočarane, ko po par letih ugotovijo resnico. Obstajamo moški, ki znamo ljubiti, ampak smo za vas potem nezsnimivi, ker se zdi vse preveč direktno, brez nekega rollercoasterja emocij. Kadar ljubim, ljubim iskreno in tudi seksa si želim s to osebo obilo. Ljubezen in seks gresta z roko v roki, ker je to nekaj intimnega, zabavnega in rezerviranega samo za mene in izbranko.
Lepo napisano
V zameno daš pa kaj?, 20.01.2024 ob 20:25
Potem pa med ženskami išči “pravo ljubezen”!
Bitch.
KAj bi ti hotel ,da ti da ženska v zameno???RES ME ZANIMA!!.če je ljubezen prava in obojestranska je že to dosti.Plus tega bi ti verjetno nekoč kuhala pobirala za teboj smrdljive nogavice in gate in prala..in za teboj pospravljala nesnago,ker ste moški ((ne vsi ,so izjeme)) tako navajeni oziroma leni,da mora vse to ženska počet.Niste vredni.Zdaj pa nekaj žališ in ponižuješ.Boljše da si sam in pustiš ženske pri miru,ker izgleda da se imaš za boga.nisi.
Imamo različne navade, okuse, potreba,…itd. Začetno razliko se dobrodušno sprejel, toda ko je zahtevala mojo absolutno spremembo na nižji nivo, da mi bo ona ukazovala, je bil znak, da obrnem v novo smer. In kaj se najde, najprej nič, potem pa restavracije, terme, razkazovanje, še z osnovo me je prevarala. Jaz pa usmerjen v športno aktivnost, glasbo, racionalno življenje, literarno delo, lepa narava, spoštovanje živali,…
Štejem jih +-60…in v življenju resnične ljubezni moškega še nisem spoznala…pa sem mati, bila več kot dve desetletji v vezi z moškim, ki ni razumel mojega sveta in jaz ne njegovega. Tako da je najin razhod bil odrešitev za oba. Pravega pa še vedno nisem srečala in dvomim, da ga kdaj sploh bom. Bilo je nekaj poizkusov, a vsi prinesli le bolečino in razočaranje. Privajam se na to vdajo, da bom ostala sama. Ni razveseljujoče, a drugega mi ne preostane, kot da živim svoje življenje dalje brez nekoga, s katerim medsebojno deliti in brezpogojno ljubiti in biti ljubljena.
Forum je zaprt za komentiranje.