Še nikoli prave ljubezni s strani moškega
Dolga leta sem tudi jaz imela tak vzorec, zaljubljena v moškega, ki ne vrača ljubezni, čeprav sem vedela, da si jo zaslužim. Sem dobra ženska in se tega tudi zavedam, le da se takrat nisem dovolj cenila. Sčasoma sem začela delati na sebi, iskala razloge, zakaj se vedno znova znajdem v takšnem partnerskem odnosu, kjer jaz dajem veliko več, imam bolj rada. Ni bilo enostavno, ker sem odpirala predalčke, s katerimi sem pred leti zaključila, se z njimi nisem želela več soočati … ampak se je splačalo. Danes gledam na zadeve drugače. Pač nisem bila prava za tistega, ki me ni bil zmožen imeti tako rad, kot si zaslužim. Tega se ne da prisiliti, krivda pa tudi ni samo njegova, je ravno toliko tudi moja, ker sem vztrajala v takšnem odnosu.
Ko sem začela spreminjati svoje mišljenje, se zavedati svojih občutkov, svojih dejanj, spremenila določene poglede, sem spoznala sedanjega partnerja. Je najlepše darilo mojega življenja, odnos je popolnoma drugačen, pristen, iskren, globok, obojestranski, predvsem pa zdrav. Tak, ki ga do zdaj nisem poznala.
Morda v razmislek, spodbudo. Poiščite razloge pri sebi, zakaj si tak odnos dovolite, zakaj ste takšnih odnosov vajene. Dokler razloga ne najdete, tudi rešitve ne boste našli. Pa srečno 🙂
Da moški ne znamo ljubit je neumnost, pogosteje je res da veliko žensk ljubi tiste ki jih odtujajo. Verjetno priučeno iz otroštva ob odsotnem očetu. Vznemerljivo se jim zdi da jih moški zavrača, mislijo da je to ljubezen in so potem razočarane, ko po par letih ugotovijo resnico. Obstajamo moški, ki znamo ljubiti, ampak smo za vas potem nezsnimivi, ker se zdi vse preveč direktno, brez nekega rollercoasterja emocij. Kadar ljubim, ljubim iskreno in tudi seksa si želim s to osebo obilo. Ljubezen in seks gresta z roko v roki, ker je to nekaj intimnega, zabavnega in rezerviranega samo za mene in izbranko.
razočarana v ljubezni, 20.01.2024 ob 20:50
Montogmery, ja seveda. Pri 20ih, 30ih, 40ih… nisem bila zanimiva za take moške. Verjetno bom pri 70ih čudežno zanimiva postala.
V mojih letih, tudi, če srečam, spoznam kakega fajn moškega, se izkaže, da je oddan. Taki so pač oddani. Če je pa slučajno samski, bo pa slej kot prej našel žensko. Takih moških je malo, ženske se zagrebejo zanje.
In če bo slej ko prej našel žensko, zakaj nisi ti ta ženska? Ker preveč cincaš, moški pa tudi nimamo toliko časa za metat stran.
Sploh ne, verjamem da jih je veliko oziroma več kakor se zdi. Ampak večina ljudi nima jajc da bi priznala da svojih partnerk nikoli niso ljubili in se podajo v razmerje samo, ker jim družba tako narekuje. Pričakuje se družina in jo zato ustvarijo z eno, ki je ob času prikladna. Ne pravim, da je to nujno narobe, ampak veliko jih potem posledično zanemarja razmerje s partnerko med tem pa za hrbtom lovijo nove. Izjemno redko mora bit, da se dva resnično zaljubita drug v drugega, sploh zato ker je večino razmerij zgolj farsa za ugled v družbi. Med seboj, pa razen seksa ni nobene prave intime, če pa je pa je zgolj laž na laž. Neprestano gledam pare, ki se naravnost ne marajo, kolege, ki neprestano kritizirajo svoje punce in nikoli ne znajo povedat čisto nič lepega o njih, blatijo jih v javnosti itd., če pa jaz kaj rečem, predlagam drugačno razmišljanje, se mi pa samo smejijo, da sem zato samski in brez seksa. Drugače je pa dejstvo da marsikdo nikoii ni sam zase vzel časa, da bi se spoznal in ugotovil pri sebi kdo sploh je, kaj sploh želi. Veliko ljudi samo tava po svetu, popolnoma brezglavo. Se išče na potovanjih, službi, denarju, statusu, razmerjih namesto v svoji lastni glavi.
Samotnik, 03.02.2024 ob 23:28
Sploh ne, verjamem da jih je veliko oziroma več kakor se zdi. Ampak večina ljudi nima jajc da bi priznala da svojih partnerk nikoli niso ljubili in se podajo v razmerje samo, ker jim družba tako narekuje. Pričakuje se družina in jo zato ustvarijo z eno, ki je ob času prikladna. Ne pravim, da je to nujno narobe, ampak veliko jih potem posledično zanemarja razmerje s partnerko med tem pa za hrbtom lovijo nove. Izjemno redko mora bit, da se dva resnično zaljubita drug v drugega, sploh zato ker je večino razmerij zgolj farsa za ugled v družbi. Med seboj, pa razen seksa ni nobene prave intime, če pa je pa je zgolj laž na laž. Neprestano gledam pare, ki se naravnost ne marajo, kolege, ki neprestano kritizirajo svoje punce in nikoli ne znajo povedat čisto nič lepega o njih, blatijo jih v javnosti itd., če pa jaz kaj rečem, predlagam drugačno razmišljanje, se mi pa samo smejijo, da sem zato samski in brez seksa. Drugače je pa dejstvo da marsikdo nikoii ni sam zase vzel časa, da bi se spoznal in ugotovil pri sebi kdo sploh je, kaj sploh želi. Veliko ljudi samo tava po svetu, popolnoma brezglavo. Se išče na potovanjih, službi, denarju, statusu, razmerjih namesto v svoji lastni glavi.
Se vidi, da še nisi seksal in imel z babovjem od blizu opravka.
Ti misliš, da je ljubezen to, da sta oba tako čudovita, da hočeta samo drug z drugim seksat kot dokaz “resnične ljubezni”.
No, Jože, ko boš dobil eno babnico in ti bo vsakič znova jamrala, da “dans ne”, “mam menstrualne krče”, “mam pekočo nožnico”, “me glava boli”, “dans nisem razpoložena” in tako v neskončnost in boš KONČNO ugotovil, da babe nočejo seksat, pač pa se samo “čustveno povezat” – seveda brez razlage, kaj to zanje pomeni, pač pa samo z razlago, kaj pomeni, da moraš TI storiti ZANJO in to pod muß! -, takrat pa pridi spet kaj napisat o tej tvoji čudoviti ljubezni, ki jo tako opevaš (in se nikoli ne vprašaš, zakaj res nihče drug razen tebe ne razume te čudovite ljubezni … pa ne morda zato, ker so vsi drugi spoznali golo resnico tečnega, sitnega, zateženega babovja??)!
Te popolnoma razumem…sem moski in se mi dogaja isto…vedno ista zgodba….pisi na justy24@gmail.com….
@ snemi rožnata očala
Mogoče je čas da si rit umiješ, mogoče pomagaš kaj po hiši, skrbiš za otroke, se naučiš boljše seksat, malo več pozornosti na njo kakor samo 2 min nabijanja… Ženske ravno tako rade seksajo, ampak če ne znaš itak da ne s teboj. Če tebi nebi prišlo 90% cajta, bi želel še več tega? Če pa je res žena takšna, mogoče aseksualna, zakaj vztrajaš v takšnem razmerju? Nimaš jajc da bi ji povedal in čakaš da bo ona prekinila? Ker veliko jih je takšnih. Preveč razkonoteni, hkrati pa partnerke ne marajo. Ne ti meni o rožnatih očalih, bolje sem videl svet kakor ti, za razliko od tebe se mu nisem podredil in ga sprejel kakor edino resnico.
-
Snemi rožnata očala… prosim, pojdi čim dalje od žensk, ne zapletaj se z njimi, niso odnosi zate. Samotnik, tebe pa itak kritizirajo samo moški. Hm. Ženskam se zdi tvoje mišljenje čisto na mestu,še več,si precej zanimiv. V tvojem pisanju je zaznati širše razmišljanje. Ne premore vsak tega. Nekateri pa gledajo zelo ozko, tako kot tvoji kolegi, ki se ti smejijo, ker niso sposobni pogledati z drugega kota,sprejet kakšen pameten nasvet. Ostani svoj, se mi zdi, da ne boš dolgo sam s svojim razmišljanjem. Vse dobro ti želim.
Morska kapljica, 03.02.2024 ob 18:21
Samotnik, ti si eden redkih takih moških. Očitno se iz nekega razloga ne najdemo taki skupaj, ki enako razmišljamo. Srečno v ljubezni. Eno boš gotovo osrečil.
?
Se ne najdemo…
Ravno sta se našla…odpri začasen mail…se dobita…če za enkrat podobno razmišljata…morda bo slo v živo…
Ej, vidva pa sta mi pajaca…
Tu sta se našla s podobnim mišljenjem…samo povezita se
Kot bi prosil za denar…pa zraven tebe pade vreča zlata…se izgovarjas….ni mi padla v roke… pa ni denar ampak je zlato…?? noro ej
Snemi rožnata očala… Še to, kot ženska ti svetujem. Daj spremeni malo pri sebi ta tvoj odnos do žensk. In vprašaj se, kaj je razlog, da ne želijo seksati in iščejo izgovore oz. jih ob tebi res boli glava. Sem ženska in zelo rada seksam, seveda s tistim s katerim sem v zvezi, saj je tudi to povezovanje s partnerjem in moškemu s katerim sem v zvezi še nikoli nisem odklonila seks, vendar bi ob tebi našla neskončno izgovorov, da ne bi nikoli s tabo.
Forum je zaprt za komentiranje.