se je užalila? je zamerila?
Zadeva je sledeča:
hudo sem se zatrapal v neko punco (ok že žensko) ki ima težave s samo seboj . Samozavest je zdaleč pod ničlo in si jo nabija s pritegovanjem pozornosti – ni pomembno, če pozitivno ali negativno. Če je na zunaj huda ženska s trdnim karakterjem in vsem, je nekje v notranjosti izredno ranljiva in občutljiva. Sovraži moške in jih obenem pogreša (bolj malo jih je imela v svojem življenju), jih maltretira, vzbuja pozornost pri njih da bi nekako kompenzirala vso to zadevo. Tudi sam sem bil njena tarča, ker mi je bila všeč in ona je to štekala. Vedno, ko sem se oddaljil od nje, me je vedno ‘pritegnila’ nazaj. In s časom in mojim vztrajanjem se je tipica pričela mehčati, sicer me je dvakrat zavrnila (poljub) itd. Medtem sem našel drugo žensko, ki pa – se zavedam – bila zgolj kompenzacija za tole, o kateri je govora, zato sem prekinil da ne bi šla predaleč (sem ji povedal jasno in natančno kako stojijo zadeve – ne bi bilo fer če bi glumil, bi jo preveč prizadel). Tipica se je pred kakim mesecem pričela mehčati, potem pa sem ga baje polomil jaz. Prejšnji teden naj bi se hotela poljubiti, ampak je bila napeta kot struna in je pač nisem. Užaljeno je odvihrala proč, lovil sem jo po celem mestu in ko sem jo našel, jo peljal domov, komaj da je zadrževala togoto, po drugi strani pa vem, da se zdaj psihira do skrajnosti češ da mi ni všeč.
Naslednjega dne pa sem na svojem FB profilu našel njeno objavo – samo ena beseda – pe*** – žal sem bil v službi in moja reakcija je prišla pozno. Klical sem jo in prvič, odkar se poznava, se ni javila.
Tako vam povem. Ne bom je kontaktiral, vem kje se zadržuje, samo tja bom šel in jo zgrabil kot se spodobi (poljubil), brez odvečnih besed.
Pa tudi sam sem poln dvomov, ampak tokrat grem do konca, za katerokoli ceno. Rad pa bi slišal, kako vi gledate na to zadevo, ne glede na vaše komentarje jo bom zgrabil.
Izrecno pa me zanima – ker se mi prvič v življenju pripetilo – da me ženska ozmerja s takole besedo – kaj vi menite. A mi je to rekla zato, ker je pričakovala kaj več oziroma še pričakuje ali pa je to konec?
Hvala za odgovore
Zakaj bi bilo lepo in v redu, če je lahko drama, a ne.
Najprej me zanima, koliko sta vidva stara. Ker če sta 17, se vama deloma oprosti.
Če sta več … mislim, da žensko čisto precenjuješ. Ne, ni nesamozavestna, uboga in nevemkaj še vse, ampak navadna histerična furija brez čustvene inteligence, ki ne ve, kaj bi rada, ima pa srečo, da je očitno dovolj luštna, da jo je pripravljen sploh kdo prenašati. In hvala bogu, vas je vedno dovolj hvaležnih tepčkov, ki ste takim pripravljeni ustreči.
Huh, kaj je mislila s “pedrom” ne vem. Je pa možno, da je to rekla od razočaranja, češ “mene, privlačno deklico, noben ne bo zavračal, kdor mene zavrne, je zagotovo peder”. Če je to v njeni glavi, potem te čaka še pravi pekel, da ji zbiješ oziroma, da si sama zbije to samozagledanost (popolno sliko o sebi) vase iz glave.
@bejži dečko: ni govora. Česa takega pa nisem nikoli sploh pomislil. Kdo je zdaj zblojen?
To je res, ampak da se nekdo tega loti, mora vedet kaj dela in zakaj to dela. Mora poznat precej o tem, kako ljudje razmišljajo in zakaj počnejo določena dejanja v določenih situacijah (kot zgornja). In zavedat se mora, da delo ne bo tako hitro opravljeno. Lahko traja leto ali celo več let.
To je res, ampak da se nekdo tega loti, mora vedet kaj dela in zakaj to dela. Mora poznat precej o tem, kako ljudje razmišljajo in zakaj počnejo določena dejanja v določenih situacijah (kot zgornja). In zavedat se mora, da delo ne bo tako hitro opravljeno. Lahko traja leto ali celo več let.[/quote]Marko, ti spet ane… s svojim relativističnim popravkom cccccc hodiš med drevesi, pa ne veš, da si v gozdu…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
To je res, ampak da se nekdo tega loti, mora vedet kaj dela in zakaj to dela. Mora poznat precej o tem, kako ljudje razmišljajo in zakaj počnejo določena dejanja v določenih situacijah (kot zgornja). In zavedat se mora, da delo ne bo tako hitro opravljeno. Lahko traja leto ali celo več let.[/quote]Marko, ti spet ane… s svojim relativističnim popravkom cccccc hodiš med drevesi, pa ne veš, da si v gozdu…[/quote]
PMS? 🙂
Ne verjamem, da imaš res tako slabo mnenje o njej. Ali je res tako izgledalo? To je pa res sramota zanjo. Ne verjamem, da pa ima ona slabo mnenje o tebi. Kljub tvojim dejanjem.
Kontaktirala te je, čeprav je vedela, da ima tvoj nepredvidljiv izbruh besa zanjo lahko zelo slabe posledice. Mislim, da jo ni vseeno zate. Vidi dlje od tvojih dejanj. Vidi srčno karizmo. Te ima zelo malo ljudi. Vidi da trpiš. Ni ona vzrok tvojega trpljenja, ampak posledica nečesa globljega.
Tisti izkaže ljubezen, ki je pripravljen dati življenje za svojega brata. V pravi ljubezni ni strahu. (je, je strah – priznam)
To je res, ampak da se nekdo tega loti, mora vedet kaj dela in zakaj to dela. Mora poznat precej o tem, kako ljudje razmišljajo in zakaj počnejo določena dejanja v določenih situacijah (kot zgornja). In zavedat se mora, da delo ne bo tako hitro opravljeno. Lahko traja leto ali celo več let.[/quote]
Glede na to, kar je napisal, se mu očitno že sanja, kam pes taco moli.
Ne verjamem, da moraš biti psihoterapevt (vsaj ne zato, da prodreš do nje in vzpostaviš odnos, morda pa kasneje, če/ko se bodo s tem pojavljale težave). Moraš predvsem iskreno ljubit in bit pripravljen tvegat, brez “hidden agenda”, razkrit svoja čustva in na osnovi njih “delovat”, brez zasilne mreže, če padeš. Tako pridobiš zaupanje nekoga.
Čemu se ukvarjati z norimi ženskami?[/quote]
Mogoče moraš najprej spoznati, da smo vsi na nek način “nori”, potem ti bo bolj razumljivo. 🙂
Punca manipulira s čustvi drugih, ker drugega pač ne pozna, izsiljuje itd. Ta način ji je vedno prinesel uspeh (pri starših) in sedaj se poslužuje tega dalje v odnosih z drugimi. Rdečkar ni nič drugačen in bo šel z drugo, da bo ona videla, da ji bo dokazal/pokazal kako boli…. Ona se bo vpričo njega z drugim poljubljala, da mu bo vrnila………………
Kdo bo zmagal?
Nihče na tak način nikoli ne zmaga, niti nič ne dobi, vsaj ne dokler tega otroškega vedenja ne preraste, samo na tak način, ob takih ljudeh, ki igrajo njihovo igro, se to ne zgodi NIKOLI!… :/
Da, ampak to počne nezavedno. Zato je pomembno, da to sama spozna, da se lahko tega znebi. Običajno zato potrebuje “rdečkarja”, da ji pokaže, kako je, ko z nekom ravnaš na tak način. Tako gre v odnosih. Vedno dobiš tistega, ki ga potrebuješ za nova spoznanja. Ampak to ne pomeni, da ne moreta celotne poti prehoditi skupaj od začetka do konca.
Da, ampak to počne nezavedno. Zato je pomembno, da to sama spozna, da se lahko tega znebi. Običajno zato potrebuje “rdečkarja”, da ji pokaže, …[/quote]On ji že kaže samo ona tega ne vidi, ona ima le sliko pred sabo kako ni bila dovolj “izsiljevalska”, da ji ni uspelo in še veča pritisk……
To lahko traja zelo dolgo (da spozna) in si zafura celo življenje na ta način in nazadnje umre s tem…. :/
Da, ampak to počne nezavedno. Zato je pomembno, da to sama spozna, da se lahko tega znebi. Običajno zato potrebuje “rdečkarja”, da ji pokaže, …[/quote]On ji že kaže samo ona tega ne vidi, ona ima le sliko pred sabo kako ni bila dovolj “izsiljevalska”, da ji ni uspelo in še veča pritisk……
To lahko traja zelo dolgo (da spozna) in si zafura celo življenje na ta način in nazadnje umre s tem…. :/[/quote]
Jp, tudi ta scenarij je možen. Kdor misli, da so vsi drugi krivi za njihovo nesrečo, lahko končajo takole.
On ji že kaže samo ona tega ne vidi, ona ima le sliko pred sabo kako ni bila dovolj “izsiljevalska”, da ji ni uspelo in še veča pritisk……
To lahko traja zelo dolgo (da spozna) in si zafura celo življenje na ta način in nazadnje umre s tem…. :/[/quote]
Jp, tudi ta scenarij je možen. Kdor misli, da so vsi drugi krivi za njihovo nesrečo, lahko končajo takole.[/quote]In v kombinaciji s tem kar je Spider napisal, največkrat tudi končajo…… :/
Verjamem pa, da si vsaka ženska želi le enega, ki jo bo obnorel in ne tega, da cel trop nevzgojenih laufa za njo. Problem je tudi v ženski sami, ki vzgojenih ni sposobna prepoznat ali pa nevzgojenih prevzgojit, oziroma lahko bi se tudi skupaj. 🙂 Ampak, ker ji je lažje tako, da le drugi norijo za njo, sama pa pri sebi ne naredi drugega, od nanašanje novega make-upa in kupovanja nobih oblekc, se potem enako pri določeni starosti spomni, da ne bo večno lepa in zapeljiva (tako vsaj verjame). Mogoče pri tem spozna, da tudi njena zunanjost ni vse, kar moške zanima, mogoče pa tega ne spozna, zato se raje huduje nad moškimi, češ kako nezreli so. Tudi to lahko počne v svojem prepričanju, da je res tako, do konca življenja.
Forum je zaprt za komentiranje.