Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Še enkrat PRIJAVE NA SREČANJE

Še enkrat PRIJAVE NA SREČANJE

Oj,
pridemo (2+3), če ne pride kaj vmes (npr. reakcija po cepljenju najmlajšega).
Prinesemo pa tortico in rafaello kroglice.
Pozdravček

Tudi jaz pridem zagotovo. S seboj pripeljam mamo in sestro, pa moja dva piščanca 9 in 5 let, ki bosta upam da tudi pomagala pri kuhi :-))

Seveda, tudi sladico prinesem!

Ker pa se prejšnjega srečanja nisem uspela udeležiti prosim, če lahko še enkrat dobim informacijo, kje v Trzinu je Mieletova kuhinja.

LP

Tako: je bilo dorečeno in pridem jaz ter pripeljem še dve moški roki poleg (pa usta, ki uživajo v jedi – pssst) ;). In pecivo se že tudi peče :))). Malo bolj božično obarvano tokrat ;).

Lp, mishika

Očitno Primož nima časa. Če prihajaš iz Štajerske, v Trzinu pri semaforju, kjer piše Industrijska cona Trzin, zavij desno, (iz ljubljanske strani pa levo, pripelješ pred stavbo “Piramida”, je steklena, vidna že od daleč. Jaz se zapeljala pred Piramido desno in nekje (pred nekim avtoservisom, levo. Na drogovih visi zastava z znakom MIelle. Ne moreš zgrešiti. res je malo v notranjosti ind. cone, pa upam, da boš našla. Sicer pa lahko pokličeš na 041 583-073, pa te bomo usmerili. Ne boš se zgubila. Lep pozdrav Mica, se vidimo.

Na semaforju, kjer piše Industrijska cona Trzin, zaviješ: iz ljublj. strani levo, iz Štajerske pa desno, pred Piramido desno in pred nekim avtoservisom levo, kjer na drogu visi zastava z Mielle znakom. Če ne boš našla, pokliči: 041 583-073, te bomo usmerili. Lep pozdrav Mica, se vidimo.

Me je že skrbelo, da bo biskvit kar v hladilniku obležal. :-))
Hvala za izčrpno razlago. Si že predstavljam, kje je.

Lep dan

Zaradi sigurnosti sem čakala do zadnjega. Danes pridem, z možem. Upam, da vas najdeva, sem se oborožila z zemljevidi in telefonsko številko “mice”. Ker pa je bilo res zelo, zelo malo možnosti da pridem, nisem nič vnaprej pripravila, bom pa prinesla nekaj brezalkoholne pijače. Upam, da bo ravno tako dobro in da me ne boste preveč postrani gledale:)

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close