Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Še enkrat PRIJAVE NA SREČANJE

Še enkrat PRIJAVE NA SREČANJE

Jaz bom!

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz tudi.

Jaz tudi, prav tako moja boljša polovica, torej prideva dva. LP

Jaz tudi, pa mož, ki bo varuška in ta velika pika.

Nani

Jaz in piškoti …….

Živjo!

Jaz bom prišla s Kajo in tremi frocki :))))))) Pa piškote in pisane mrvice bomo prinesli za otroke….. Aja za sladico pa tortico :))))

Evo: moja malenkost, mami in sinko.

Se vidimo!
Ines

Mi pridemo v kompletu: dva velika in dva mala, pa še kaj se bo našlo :)))

Najbrž spet prideva dva “velika” 😉 :))) – se še dogovarjava ;).

Lp, mishika

Mi pridemo v treh generacijah ženskega spola: Babi, moja malenkost in Špela:)))
LP Barb

Ja, jaz , pa dva mini jedca, mož pa….pojma nimam če bo imel čas.
Torej trije!

Ampak….kaj naj pa prinesem…a lahko kaj kupljenega…;-)) ….nimam pečice…..mi bo morda zato oproščeno….?
ali pa če našo babi nahecam…
se vidimo!!

Barč

jaz tudi!!!!

Pridem, prinesem piškotke, Mica in pomoč, prinese ocvirkovco, ki bo dopolnila okus sarm, ki jih bova naredili.

Mi smo pa zboleli.
Če se bo stanje kaj izbolšalo, prideva 2 in prineseva nekaj zelo sladkega…

Hej,Barc! Ti kar pridi,lahko tudi kupis.Jaz se bom ukvarjala s polenovko in ker je stebricek na toplomerju malo cez rdeco crtico,se ne bom utrujala s peko.Torej,niti jaz ne bom prinesla sladice,kot sem mislila.Zgleda,da sem
zaradi torte in se sladice v par dneh,zgubila svojo imunost na viruse.
Ne bova se s tem obremenjevali!!Glavno,da prideva obe:)))Lp Babi

Tudi jaz! Oziroma še dva fanta, en velik, in en še zelo majhen!

Pozdravček, vesna

Pridem!

Petra

Glede peciva pa tako!!

Prinesemo medeno in juli pito!

Nani

Pridem, princeska pride z mano, mož pa še koleba med srečanjem in vinskim festivalom.

Pridem jaz z mamo, no ona z mano in “tavečji” sin(9let), glede na to, da Primož pravi, da so otroci lahko zraven. Obožuje Jamieja Oliverja in tako zdaj že skače od navdušenja.
Prinesemo mamine medenjaki, kajti božič brez medenjakov je prazen in nisem zasledila, da jih katera prinese in pa kroglice, ki nimajo imena, zato jim boste ve dale ime, prav?

Primož, tebi pa predlog, da za vse “neljubljančane” malce opišeš pot. Bo pretežko?

Lp

Pridem, če je še kaj prostora.

Škrat

Hej,Tamara! Sem ravno mislila povprasati,ce bo za vzdusje kaj medenjakov,pa zagledam tvojo ponudbo.Lepoooo!:))) Imej se fajn Babi

Jest tud bom

Smejte se!

Babi!
Ti so tisti enostavni (ampak dobri), tistih tapravih, ki so tudi na pogled lepši, pa nisem imela časa peči, ker morajo biti pečeni dosti prej. Slabi dogodki in tekanje naokoli…

LP

Hej,prepricana sem,da so dobri ! Ti samo prinesi! Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close