Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SDS- bog nam pomagaj

SDS- bog nam pomagaj

Ja če si volil Ropa imaš doktorat če si pa Janšo si osnovnošolski izobraženec.

Mislim, da je čas, da damo tudi Janši priložnost, da uresniči vse kar je obljubljal. Pa saj ni kaj preveč obljubljal. Samo, da ne bo kradel, tko kot so liberalci. Še vedno si služim kruh sama, stanovanja svojega nimam, živim ne slabo, v bistvu mi kar dobro gre. Večina ljudi tako živi, pa vam povem, da to ni uspeh LDS-a, ampak mene same. Volila nisem Janše, niti LDS-a. Vsak ima pravico voliti in biti izvoljen, kaj se tolk bunite? 12 let je predolga doba, ne rečem, da niso bili uspešni, ampak preveč je že korupcije in klientelizma, morajo se mal spustit na realna tla (LDS-ovci). Povem pa vam, da je za tako porazen rezultat na volitvah kriv ANTON ROP, če bi bil predsednik Drnovšek, bi blo drugače. Rop je preveč aroganten, obnaša se, kot da smo volilci neumni (Falcon, SIB, operacijske mize, prepočasna gradnja avtocest). Lahko rečem samo to, da smo “slovenčki” dolg rabil, da nam je kliknilo. Ampak to nam je v krvi, da smo – sam da ne bo slabš – “slovenčki”.

Pa lep pozdrav vsem skup

Kreten.

Cvetka, da te malo podučim

Falkon je bil afer že v času Drnovška.
Glede gradnje cest pa tole – večina slovenčkov, ki si želijo Janšo hočjo nižje davke. Le kako bo potem z gradnjo avtocest v prihodnje; po tvojem razmišljanju še dosti počasnjeje.

………. A ti pošljem kartico iz Havajev za Novo leto?

Uf, žagar kako na visokem nivoju je tvoja izobrazba…….se vidi po tvojem pisanju

………….iz Havajev………..boš mogoče šel “V HAVAJE”…ali mogoče na Havaje ?

……haha butec izobraženi

Saj ti pa nisi nič boljši.

Kako pa naj bi po tvoje napisal; mogoče lep pozdrav na Havaje??

Oče pa ti si pravi bedak! Bogi tvoj otrok.

Kako pa boš drugače napisal? Od Havajev, mogoče? Po moje bo pa kar iz Havajev v redu. Iz otoka xxx pošiljam pozdrave, pa nič drugače.
“Iz” določenega kraja (pošiljaš katrico), pa naj bo to Hrvaška ali pa otok ali pa luna, idiot.

Bravo, bravo oče, izobrazba na višku!

hahahahaaaa, kok si izvisel!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close