SDS- bog nam pomagaj
Uroš, sej človek bi pomislil, da ti plačujejo za take zmagoslavne parole…verjetno toliko ekstaze ne doživiš niti po seksu:)))) Vsem volilcem SDSa pa želim Dobro jutro!!! Janša je za moje pojme občasno precej skregan z zdravo pametjo in samo upam lahko, da ga bo nova punca držala vsaj toliko na vajetih, da ne bo bedarij delal v naši lepi deželici.
Se strinjam, da se je LDS ukvarjala le še z občudovanjem lastnih dosežkov, problem je v tem, da mi nova vladna koalicija ni niti malo všeč. Konkretno pa nimam od nobene vladajoče garniture nobene koristi, samo ni mi všeč trenutni volilni trend v svetu, preveč v desno in preveč radikalno za moje pojme.
Sem zelo vesela, da je končno prišlo do sprememb in, da je SDS zmagala. Že 12 let gledamo ene in iste na oblasti in edino pravilno je, da se je to končalo. Zakaj bi pa ves čas moralo biti vse enako? Izvolili smo novo vlado, čas pa bo prinesel svoje, o produktih bomo lahko govorili šele po štirih letih, ker se nič ne bo zgodilo čez noč.
Moram pa reči, da je zelo zanimivo kako se pritožujete in prepirate kateri so boljši: LDS ali SDS. A mi zna kdo povedat en utemeljen razlog zakaj to počnete? Me zanima koliko vas bo čez nekaj let drugačnega mnenja. Logično je, da obveznega verouka v šolah ne bo, bo kot izbirni predmet. Meni recimo tudi ni všeč, da ima SDS koalicijo z NSi, ker se mi zdi, da so Bajuka same besede. Ravno nasprotno kot Janše – prepričana sem, da bodo spremembe vidne.
Kar se pa tiče koalicje, bi jo pa jaz sestavila čisto po svoje in tudi s takimi, ki niso prišli v parlament. Zame bi bila najboljša koalicija SDS + ZLSD + vse te male stranke (Junijska lista, Slovenija je naša, Glas žensk, Ekološko gibanje, Zeleni Slovenije…), ki bi bile združene pod eno stranko. Ne bi pa bilo noter LDS, SLS, NSi, SMS (razen, če bi Černjak odstopil, kar upajmo, da bo). Kar se pa SNS tiče pa bi jaz rekla, da bi bilo prav zanimivo videt jo v vladi, naj se malo pokaže ostrost Slovencev do drugih;-)
Forum je zaprt za komentiranje.