Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek SDS- bog nam pomagaj

SDS- bog nam pomagaj

Jaz sem volila LDS stranko ampak rdeča jagoda take kot si ti ne rabimo pri nas tako samovšečne, zaradi takih kot si ti smo izgubili. Pa brez zamere mislim da bi ti pristajala bolj Janšetova stranka.

Ateistka zlobna in skrajno nesramna kje je tvoj bonton kulture in lepega vedenja?Če ste LDS ovci izgubili ste pa kaj.Skrajni čas je že bil,da se skenslate,ker ste že dovolj zafurali!!!

Če bi bli vsi taki, bi zmagal.
Tko pa jih pol sedi pred računalniki…namesto, da bi šli na volišča.

Lds vaš čas je potekel in rok uporabe tudi.

Kdor se zadni smeje, se najslajše smeje….
Bomo vidl, kaj porečete na to čez 4 leta (seveda dvomim, da bo ta vlada zdržala toliko časa).

rdeča jagoda sedaj se pa umiri. sds je zmagal veš niso glih tko slabi kot pa jih ti prikazuješ. Vsi smo krvavi pod kožo kot tvoj Rop in Janša tvoj nujni zlo. Naj se onedva zmenta. Pa ne govori kok imaš ker lahko hitro izgubiš vse kar imaš. Veš pravi “bogataši” nikoli ne govorijo koliko imajo samo reveži.

ULI – “Koliko pa vas je brezvercev in ateistov?Zato pa je toliko kriminala in anarhije.Vera ne uči lopovstva,goljufij in agresije!!Uči samo pozitivne stvari ATEISTI ZARUKANI!”

ali lahko še enkrat prebereš, kaj si napisala!!!!! a ti si pa kaj boljša? kdo je pa zdaj agresiven?

tako se vidi vaša mentaliteta.

da tebe, uroš, ne omenjam. kakšne pa ti pišeš??
“Komunisti in liberalci ali še niste dovolj pokradli in požrli” (vse je treba v isti koš metati, al kako?? če nekdo ne mara SDS je pa takoj lažnivec pa tat??

Rdečka tvoji roparski časi minevajo…..
spet isto.

gre za to, da si zelo omejen v svojem razmišljanju, kar si že večkrat dokazal tukaj na forumu. dokaz, da nisi blazno brihten – pljuvaš po drugače mislečih, za svoje izjave nimaš nobenih argumentov, zaljubljen si v Janšo, itd. ali te plačuje, da ga tukaj tako hvališ?
grem stavit, da si zelo nezadovoljen s svojim življenjem (izobrazba srednješolska, plača 100 jurjev, brezvezen avto…) in za svoje bedno življenje kriviš vlado, kot da je ona kriva za to, da ti nisi nobene šole naredil in da živiš tako bedno. če pa temu ni tako, pa razloži, za kaj točno si tako prizadet.
pa še to, glede na to, da tako hvališ Janšo, razloži, zakaj misliš, da je tak heroj, kot pišeš. podaj argument za to, kar pišeš. saj veš, vsako tezo, ki jo navedeš, moraš argumetirati, oz. dokazati.

no, da vidim komentar 🙂

Bitchy ti se smej zaradi sebe ne pa zaradi politike. Če se boš smejal politikom boš sam norec postal. Upam da kapiraš.

Ali je bil SDS dobra izbira bo pokazal čas. Kako ste lahko nekateri tako jasnovidni in že vnaprej napovedujete da bo vse slabše?
Folk se je že navolil vase zagledanih LDSovskih riti ala Gaber in Rop, zato pa so pogoreli na celi črti.
Res je že bil čas za spremembe.

Jaz pa močno upam, da bo SDS resnično uvedel enotno davčno stopnjo. Res ne vem zakajo moram jaz plačevati več kot ostali, samo zato ker pač dosti zaslužim. Sem se dosti nagarala zato da boljše živim in se mi ne zdi pošteno da moram več plačevat. Vsi naj plačajo enako, tisti ki pa nimajo denarja so si pa sami krivi, ker so nesposobni. Res ni pošteno da so davki za nekatere tako visoki.

Pa upam, da bo uvedel nadstandardno zavaravonaje oz. da bo šel v privatizacijo zdravstva, jaz imam denar in lahko plačam in ne vem zakaj bi mogla čakat v nekih čakalnih vrstah če mi ni treba.

No, upam da bo izpolnil svoje obljube.

Malo se umiri in vem,da hudo boli poraz LDSa ampak kritizira in govori danes vsak kar hoče.Smiliš se mi,ker si v stresu zaradi poraza tvoje stranke.LDS se boste morali naučiti sprejemati tudi poraze,draga “brihtna buča”.

Dovoooolj je bilo korupcije in vaših laži!!!Pokvarjenci!

no, uli, kje sem pa napisala, da sem za lds?? pa kje sem kritizirala kaj v zvezi z vlado?
bom počasi napisala, da boš tudi ti dojela, draga.

“-Ateistka zlobna in skrajno nesramna- kje je tvoj bonton kulture in lepega vedenja?Če ste LDS ovci izgubili ste pa kaj.Skrajni čas je že bil,da se skenslate,ker ste že dovolj zafurali!!!”

to je tvoj post, ti si agresivna in očitno pod stresom. ampak verjetno ti tega ne vidiš, draga brihtna buča.

uroš, prosim za reply na moj post.

Sprejmi poraz LDS in tega vi niste vajeni.Sicer pa kaj bi se kregale.Pač narod je odločil.Ne bodi nesramna.

Kaj pa se vedeš tako ukazovalno?Kot LDS.Odgovarjal bom komerkoli,draga liberalka.

Ja, zdaj si me pa razočarala.
Pa tako lepo mnenje sem imel o tebi.

Smrk.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

nisem nesramna, samo hočem dokazati, da si pljuvaš v skledo. in, še enkrat, ker očitno ne razumeš (verjetno zato, ker imaš triletno srednjo šolo narejeno)- nikjer nisem napisala, da sem za lds. in nisem v nobeni vojni, da bi sprejemala kakršnekoli poraze.

a bo? je dovolj jasno? imam dosti potrpljenja, lahko ti še enkrat razložim…

“Kaj pa se vedeš tako ukazovalno?Kot LDS.Odgovarjal bom komerkoli,draga liberalka.”

ker očitno ne znaš brati, ti bom še enkrat napisala: uroš, PROSIM za reply na moj post.

nisem ti ukazala, ampak sem te prosila, za reply.

Draga Katja vsi na različne načine garamo, nisi ti edina. Moje mnenje je, da bi enotna davčna stopnja pripeljala Slovenijo do tega, da bi bilo še več bogatih, kar pa verjetno ni v skladu s prepričanjem sds. Poleg tega pa bi nam nabili davke drugje, ker država pač ne bore bit ob določeno količino denarja, ki jo sedaj pobira od plač, tako da bi bil rezultat na koncu isti (boš pa več plačevala za nepremničnine ipd. davke).

Katja ne vem kdo te dobr plača, k si tok zabita?
Ja pa kje si še vidla enotne davčne stopnje? Država bo pa kje dobila denar? HALO????

Kaj te briga za mojo izobrazbo.Ti kot LDSovka izobrazbe,lepega vedenja ,bontona ne poznaš.Očitno te je poraz LDS zelo prizadel in šokiral,kaj.Ali boš službo izgubila?Žal tudi to pride.Ne morete vladati 50 let kot komunisti.Ah seveda saj ste njihovi nasledniki in jabolko ne pade daleč od drevesa.Čestitajmo JANEZU JANŠI IN SDS:Veliko sreče jim želim.Tebi pa nasvet:nauči se sprejemati tudi poraze.In kar ponudi LDS ni vedno dobro,draga “izobraženka”.Izgubili ste.

ti znaš samo isto lajnat, ne odgovoriš pa na nič. mogoče zato, ker nisi sposobna? dokazuješ svojo brihtnost z neumnimi odgovori, ki niso v kontekstu.

Nehaj že ponavljti kar napišem.Ali znaš samo ponavljati,kot papiga?Lds so izgubili.Končno konec diktature in zgrešene politike po 12 letih.

pozabi na to, da je lds zmagal. nisem tega omenjala. odgovori mi, prosim, na moja vprašanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close