Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sauna v dvoje

Sauna v dvoje

Marko, posebej zate, ker res slabo bereš ali pa ti spomin nagaja. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No to sem pa spregledal. Hvala Japkica. Čeprav še vedno ne vem kakšna je intimna savna. Sklepam, da jo dva najameta samo zase, da lahko v miru čvekata. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko obstjajo javne savne (dostop ima vsak) in intimne savne oz. savne za v dvoje (kjer se lahko zakleneš in imaš poplno intimo).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marko obstjajo javne savne (dostop ima vsak) in intimne savne oz. savne za v dvoje (kjer se lahko zakleneš in imaš poplno intimo).[/quote]Vroče ti rata in spotiš se do konca pa potem, ko prideš domov in te vpraša kje si bil/bila…… :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Marko obstjajo javne savne (dostop ima vsak) in intimne savne oz. savne za v dvoje (kjer se lahko zakleneš in imaš poplno intimo).[/quote]Vroče ti rata in spotiš se do konca pa potem, ko prideš domov in te vpraša kje si bil/bila…… :)))))[/quote]

Ne bi vedela, sploh ne uporabljam savne, ker mi ne odgovarja.

Mogoče bi pa morala it v dvoje, da bi nekdo odgovarjal. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vroče ti rata in spotiš se do konca pa potem, ko prideš domov in te vpraša kje si bil/bila…… :)))))[/quote]

Ne bi vedela, sploh ne uporabljam savne, ker mi ne odgovarja.[/quote]Kje je pa tu color..? :)))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne bi vedela, sploh ne uporabljam savne, ker mi ne odgovarja.[/quote]Kje je pa tu color..? :)))))))[/quote]

V modri čakri. 🙂

Vroče ti rata in spotiš se do konca pa potem, ko prideš domov in te vpraša kje si bil/bila…… :)))))[/quote]

Ne bi vedela, sploh ne uporabljam savne, ker mi ne odgovarja.[/quote]

Ja no, saj savna ni nujno samo savna. Kot tudi kava ni nujno samo kava :-)))

Ja no, saj savna ni nujno samo savna. Kot tudi kava ni nujno samo kava :-)))[/quote]

No, tej trditvi jst ne kimam…. glede kave, mislim. 🙂

Toleranten, in, je partnerka sla v savno v dvoje? 🙂

Žena je.

Jaz ne razumem, zakaj toliko komplikacij v tej temi… Ko sem ravno razmišljala, da sem v študentskih letih tudi jaz “s prijatelji” hodila v savno (z enim sva kar pogosto tja hodila, vsak teden). In čeprav je bila javna, takrat ni bilo žive duše in sva bila vedno sama (ja, kdo pa hodi v savno ob 8.00 zjutraj razen dveh norih študentov …). Pa nisem niti enkrat pomislila, da je s tem kaj “narobe”.

Da bi pa kot vezana ženska hodila v savno z enim drugim tipom – pa se mi ne zdi ravno “normalno”. Pa brez zamere….

Najbrž tudi ta tvoj prijatelj ne. :-))))

upanje umira zadnje press

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close