Najdi forum

Sardinija

ups, tista natrpana plaza in najbolj popularna je la cinta.
da povem se glede hrane; je ceneje kot pri nas, ce kupujes v trgovini, pizza okrog 7 eur, lahko pa placas v porto cervu 15 eur za 2 kavi…

Joj Viv, povsod te najdem. 🙂
Tudi mi gremo na Sardinijo čez en mesec. Požrešno goltam vse informacije. Komaj čakam.

Mi smo bili pa lani.

Priporočam nekaj toplejših oblačil, zvečer se zna precej ohladiti – nas je sredi julija zeblo – zvečer smo imeli dolge rokave. Pa obvezno spalne vreče s sabo.

Bili smo 14 dni in šele zadnje štiri dni konca julija je postalo tudi kopanje prijetno. Prej pa mrzla voda in obupen veter (sreča, da samo na plaži, v kampu je bilo pa čez dan zelo prijetno). Kot kaže smo prišli ravno v ohladitvenem valu. Seveda nas je to toliko bolj presenetilo, ker smo pričakovali obupno vročino, pa ni bilo tako.

Vendar so spomini vseeno lepi in drugo leto gremo spet.

Midva sva pa lani bila na S delu. Res lepo. Na V mi je bila zeloo všeč Cala Luna – je pa dostop le z ladjico ali čolnom. Pa na S delu plaža La Marmorata, pa tisti medo skalnati blizu Palaua Capo d Orso … Pa super kamp Arzachena (SV) – kar tri plaže okoli njega, vendar v bližini ni mesta. Imajo pa zvečer programe, malo za ravedrilo.

No, letos pa bi šla proti južnemu delu…

…zato me zanima, kateri kampe priporočate na jugu (da so relativno blizu mesta in plaž seveda) in katerih krajev se ne sme izpustiti? Katere otočke se splača obiskati z gumenjakom? Oz. so kateri zaščiten in ne smeš blizu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close