Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sanjski moški

sanjski moški

Hvala, Kalimero.

V enih forumih sem zasledila, da ful hvaljo Natašo-vojakinjo. Pa me zanima, ker nisem gledala, kaj je takšnega storila oziroma kaj se je dogajalo, da mu je tako padla v oči. Baje nekako izstopa.

Nekaj mesecev nazaj je bila tovrstna oddaja na RTL Bachelor…super izvedba, krasni medsebojni odnosi, pestro in zanimivo…tukaj pa se mi zdi totalna katastrofa…niti se ne znajo obnasat, malo je pohval, veliko je pljuvanja…pa zakaj zenske sprejmejo tisto vrtnico, tik pred tem pa je spljuvala “sanjskega moskega”….mislim, da bo treba se veliko narediti, da se bo sploh prislo na nek nivo…tole kar se dogaja tukaj je prav zalostno

gospodič Damir se piše Duboković in je mlajši brat Deana Dubokovića, ki je v slovenski javnosti bolj znan kot avtor SunMix-ovih ritk (Vsaka ima svoj faktor 🙂

Tip je živa groza, kvazi podjetnik, ker pač nima baš pojma o ekonomiji in financah :)))

je pa gamblar in je stalni gost igralnic…

… zakaj si še ni našel partnerke … he he he … retorično vprašanje mar ne?

Vam je že verjetno kapnilo, da je zelo selektiven do žensk, ki imajo malo več možganov in ga ne gledajo kot boga. Mislim, kakšen kreten, že na grajski pojedini je imel vso hrano pri sebi … pravi bos****

drugače pa od vseh kandidatk, mu je najbolj všeč Petra (tista, ki je že bila na Popstars), vendar pa si je svoje šanse pri njej zajebal, ker jo je začel rugat v glavo (tista moška egič varjanta), ko mu je pokazala malo preveč interesa … tko, da je bejba postavila zid … z vojakinjo se dejansko najbolje šteka ni pa nujno, da je tip ženske na kakršnega bi se on zapalil … je bolj ženska prijateljica

… drugače pa, upam, da cvet slovenskih moških premore boljše povprečje od zaegotripanega hazarderčka, ki pro 32 “ne ve” kaj hoče

Pr 32. živi še doma pr mamici. Mamin sinček torej. Težko delo za bodočo….

Men pa deluje kot en smrkc…..

kako je ime njegovim tastarim?

sploh ni nobene petre,…

Damir se ne piše Dubokovič ampak Alidžanovič in je iz Gorenje Save pri Kranju. Zato res ne vem, kje nekatere dobivate take informacije.

V naslednji oddaji ga bo Vlasta skenclala (zavrnila vrtnico), to bo zanimivo videt

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close