Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sanjski moški

sanjski moški

zgolj iz radovednosti sem pogledala… je blo kar smešno – predvsem zaradi patetičnosti celotnega koncepta. v bistvu se ne dogaja nič. nič razen tega, da se 25 neumnih kur sprehodi po rdeči preprogi, nato pa nestrpno čaka, da jim bo tipson naklonil minutko svojega časa. tip se je šopiril ko en petelin na gnoju (blažen med ženami valjda), medtem ko so se ene kar topile tam pred njim…. da sploh ne omenjam zadnjega dela, ko jim je delil vrtnice. pismo, ene so ble celo na robu solz!!!

That’s America, baby! In ta licenčna oddaja na žalost – je ameriška! Kaj torej lahko drugega pričakujete??

Torej – španske limonade po ameriško…S srečnim koncem seveda. Kakor za koga…
Akterji v tem štosu so jasno lepo plačani, da sodelujejo. Danes nič ni več zastonj….

Če vam gre zadeva v nos, je pač ne komentirajte in pljuvajte, kar je čisto tipično po slovensko. Najprej ogled oddaje z vrečko čipsa v rokah, zafrustriranimi pogledi, pljuvajočimi komentarji, nato pa še celotedenska kost za glodanje kjerkoli: v službi, na kavici,…..Bejžte no! Pustite užitke tistim, ki so se sprijaznili s tistim, kar nudijo TV programi, če že nimajo druge možnosti!

in še nekaj: pa kaj če je fant po rodu pol bosanec – saj verjetno ima slovenski potni list in je zato Slovenec, ali ne? Sicer pa znana pesem pravi “Tako ti je mala, kad ljubi Bosanac…” Še prevod: tista, ki ga ni probala, ne ve, kaj je dober seks…….:-)

In vse, ki ste tako negativno nastrojene, bi vas enkrat mogel obdelati en fajn dedec bosanskega porekla, da nebi bile tako prstjene in bi se vzdržale takih komentarjev. Verjemite, bi držalo kar za nekaj časa!!

P. s.: sem pristna Slovenka!

Najboljši pa je bil njegov zadnji komentar,kako da ti ni uspelo ostati v nobeni zveze in odgovor,ker sem bil nezvest,ha sanjski moški je torej tisti, ki sedi na večih stolčkih:))…In še komentar kakšen se mi zdi,njegove ozke ustnice in preklana brada,nene,niti slučajno ni moj tip,lep dan vsem skupaj:)

ne vem, če ste brale, ampak na koncu se v eno res zaljubi in seveda ona vanj (se mi zdi, da so ga vse gledale kot boga – ne vem zakaj). skratka: tudi če bi mi padel v oči, bi me vse minilo ob njegovih odgovorih in obnašanju. ne samo da je totalno osladen, s čudnimi izjavami, ki so jih omenili že drugi, bi me totalno odbil. sicer se mi zdi pa tipičen japi, snob. pa še to mu ravno ne ratuje, bi pa to rad bil.

Nisem se zabavala ob gledanju, saj se sploh nič ni dogajalo razen reklam… tip se mi zdi simpatičen a za moj okus preveč japijevski, nekatera dekleta je moj komentiral z jojoj saj ni čudno, da si tipa iščejo na TV showu, mogoče se bo v nadaljevanju začelo dogajati kaj bolj zanimivega od talanja rožic.

“A mi dovoliš, da ti podarim tole vrtnico?” Madona, a je res moral to vsaki rečt?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

blaž kaj se pa ti tako razburjaš? imaš probleme s potenco? pojdi malo med ljudmi in se nauči obnašanja ker če boš samo med štirimi stenami boš izgubil še tisti govor ki ti je do sedaj ostal.

Ker ljudi ne sodim samo po zunanjosti, bi mi mogoče zaradi zgovornosti postal celo simpatičen, a njegovo nadaljne obnašanje… groza… Nič čudnega, da nekatere punce niso pokazale nobenega zanimanja zanj in so seveda takoj izpadle, ker ima tipček pač raje tiste, ki so se veselo vsiljivo drenjale okrog njega…. Ego, pač.

Je pa res malo čuden izbor “sanjskega” moškega. Predstavljala sem si ga popolnoma drugače.

Ok, mogoče bom pa vseeno gledala še kakšen del z enim očesom, če bom slučajno doma.

Ma on se obnaša kot da bi bil edini moški na svetu…jao jao…

Ja vsaki,ker ima dekle pravico vrtnico zavrnit.

Če sem odkrita, mi je bilo nerodno gledat…za njih sem se sramovala. Ampak to se mi pogosto dogaja. Sploh b gledanju naših oddaj (tudi, če so licenčne).

Glede Bosančkov je pa tako – moj mož je pol Bosanec, pa sem na to ponosna. Imajo specifičen odnos do svojih žensk, lahko bi rekla, da me “čuva” kot punčico v očesu. Bi rekla, da jim je romantičnost dokaj blizu, ne bi pa ničesar posploševala – bog ne daj. Pač moja izkušnja. Damirju njegovega porekla ne bi očitala, bi mu pa sluzavost, to pa definitivno.

P:S: Ne vem, če ne bo naš ljubi Blažek zbolel….

waw, kakšen odziv! 😉
ja, edith… če ne bom imela kakšne druge načrte za petek zvečer, bom skor sigurno gledla oddajo! imaš kaj proti?
vsak pač gleda tisto, kar mu paše. zarad mene ti ni treba gledat oddaje. sej tud jaz za to ne bom plačana… :-O
glede tistih ostalih 25. punc pa- sej ni nikjer pisalo, da lahko prijavijo samo lepe in ne vem kakšne še punce! to je oddaja sanjski moški, ne pa sanjska ženska!
pa lep večer vsem!

Punce so ble dokaj ok, pač povprečne punce, saj ni treba da nas mediji zastrupljajo samo z popolnimi lepoticami na vsakem koraku…..Moram pa rečt da so bile za njega še predobre, ker je tip totalen mimohod….Zakockan do amena….iz prve roke drage moje dame…..Nadut tipček, kot petelin na kupu gnoja, ki ga je seveda ustvaril njegov oče!Taki so mi res najbolj mim k se šopirijo z dosežki drugih….Pa kaj vse da je že vidu in kje vse da je že bil….škoda da na teh poteh ni pridobil malo več življenjske modrosti……V glavnem brca v temo…..

Petelin v svojem kokošnjaku :))

ja ampak fotr je bosanac in pri bosancih to pomeni, da je otrok tudi, ne glede na to, kaj je mama
a štekaš blažiću?

kakor sm prebrala scenarij, si mal ogledala odlomke, bo to Slovencem padl, če bo res vse tako kot so oddajo napovedal predstavili…radi jo bomo gledal, itak to paše mozgani na pašo in sanjat…Če pa pomislim na vse te zenske, tipa, ne vem, dobri so, upajo si, naj uzivajo se tkole razgaljat po svetu, kaj vse ne delamo zenske za svojga sanjskega moskega..haha.

Jest mam čistokrvnega Slovenca, pa me tudi “pazi” kot punčico (se temu reče spoštovanje???). Zato ne govori, da znajo to samo “ta južni”.

Res tipično ameriško. Izgleda, da ima tip še kar pod palcem, da se loti nekaj takega, ampak res samo pod palcem, ker če bi imel še kje drugje, mu ne bi bilo treba iskati ženske preko medijev, glede na to koliko sveta je že prepotoval. Eni ne gredo nikamor, pa si najdejo svojo sanjsko žensko. Če ta tip misli, da bo tukaj našel sanjsko žensko, se je prekleto uštel. Bi mu kar odgovarjala tista kura, ki je že takoj na začetku težila, da je ljubosumna, ker se pogovarja z drugimi.
He,he, gledam pa vseeno, saj včasih je takšno traparijo dobro pogledati in se prepričati, da smo nekateri še dokaj normalni kljub idiotizmu, ki nas obdaja.
Ker Slovenci tako radi kopiramo am.oddaje, samo čakam, kdaj bo na sporedu oddaja ala Springer. Fuj, tisto sem pa res prenehala gledati, ker se mi je dobesedno želodec obrnil, ko sem videla debilne 300 kg američane, da o tem, kaj delajo sploh ne govorimo….. FUj,fej, fej…..
Še dobro, da so oddajo prestavili pozno v noč, da tega ne gledajo naši otroci.

Pa lep pozdrav iz sanjske Koroške

Moje mnenje…

Producenti so zbrali pač najboljšega kandidata. Kdo pa pravi, da mora bit fant/mož, ki si ga želi vsako dekle/žena ki ga iščeš? Če pri 30+ nima ženske, …in nikoli ni bil v resni zvezi, …
V glavnem producente oddaje zanima gledanost(=denar), zato mora bit – kot glavni akter – primerno fotogeničeni in predvsem dovolj zgovoren. Mislim, da so zbralli najboljše izmed materiala ki so ga imeli na voljo.
Je pa pravi napihnjenec, se meče ven s kriketom, pa da bo golf igral, pa da je na NZ živel? Ma to je del špila… saj po svoje je verjetno res, drugače pa nekako je pa treba animirat vse te ženske. Pa da se dvigne gledanost.

Me prav zanima če ga bo katera odje..la = mu zavrnila vrtnico. Ker tip ni ravno diht, po mojem vsaj. Od tega kar razlaga, če je ene 30% res, ostalo pa domišljija, sprenevedanje, …. Pravi player. Klasični primer totalno egocentričnega razvajenega maminega sinčka (veliki JAZ).

Ne vem kaj je puncam, da gredo v tak šov? Experimentiranje tistih pod 24-25 let še nekako razumem, samo starejše, to pa je katastrofa. Kaj vam res tako slabo gre na tem svetu, da si moraš dedca iskat na reality show-u? Kriza…. So bolj enostavni načini. Pa ene kar simpatične izgledajo.
Približno 3/4 jih v petkah in večernih oblekah sploh ni znalo hodit (so bolj racale). Ja pa zakaj vraga potem vse to na sebe vlačiš, če ne znaš hodit v tem. Ni mi jasno… Če ste res tako potrebne dedca, potem so enostavnejši in zneslivejši načini kot takšno sprenevedanje in prostituiranje na reality showu.

Če bo izbranka količkaj pametna, mu bo košarico dala na koncu.

LP, Opazovalec

Ta tip je čisti bosanec rojen v Sloveniji!
In zakaj naj bi bil sanjski moški? A zato, ker
je zavohal 5 minut slave? Sam je močno dvomil, da
bos ploh kdaj našel žensko za resno zvezo…
…in naša dekleta in ženske se tako ponižujejo !!!!!!
To je še večja katastrofa kot razni izbori za missice!
Da stojijo in sedijo na kupu, kot sužnje, ki čakajo, da
jih gospodar izbere za delo v hiši, da se ne bodo mučile
na polju!
In vmes se pokaže celo poklicna vojakinja! Kako se
more celo vojakinja tako ponižati????? In take puhoglavke
so v naši vojski! Nekaj močno gnilega je tudi na tem področju.
Te oddaje sigurno ne bom več gledala!
Ti ženski osebki, ki se takole razprodajajo so sramota
za vse ženske!!!!!!!

Čisto sem razočarana. Saj postajamo prava mala Amerika!

Ja tip je, na žalost nas gledalcev, zabit k šterna.

Ne ni res, njegov oče je iz Bosne mati pa je gorenjka.

O.k. sem površno poslušala, ker mi ponujajo za sanjskega moškega nekoga, ki v vseh teh letih – ni več rosno mlad – ni imel omembe vrednega razmerja.
Kaj pa praviš na kokoši, ki so se na ogled postavile?
Ali ti ni žal, da so predstavnice ženskega spola?

Se strinjam z xtrm, pa še preveč hvalisarski, pocukran…vsaj tako mi je deloval v prvi oddaji.

baje, ampak to so res govorice, naj bi ga na koncu omrežila ravno vojakinja! ki je tudi iz kranja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close