Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sanjski moški in še tri dekleta…

Sanjski moški in še tri dekleta…

Oprostite, ampak men se pa zdi, da je blo tole danes z Natašo pa že kar mal prehudo (sploh za na TV). No ne vem, takšno je samo moje mnenje, da me ne bo slučajno kdo obsojal.

LP, S.

Men je najbol smeh to, da se z 22 letnico, k jo pozna lih par mescev pogovarja – če je resna, če si želi otrok z njim in srečnega življenja do konca srečnih dni… LOL 😀

Men je ta Damir tak čudak da…

Sicer pa a ni mal čud da ji daje roko tja med j…. , pa skoz jo objema pa liže pa…so prov dobr tm nardil – on ji roko da… potem so napisal čez nekaj trenutkov – gresta oba ven iz avta in potem spet čez nekaj trenukov prideta oba nazaj v avto —kaj sta torej počela tisti čas???se ve!!!

Ma sej jaz gledam to oddajo ampak se zraven tok nasmejim da ni res….

Kok so bolani…

Izbral je Nataso, pa saj to je ze neki casa znano in pise v Jani, ker je ena izblebetala.

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Moji kriteriji za sanjskega moška:

– da ne živi pri starših
– da ne glede na izorazbo je uspešen v tem kar dela
– da uživa v življenju
– da ima čarm, karizmo
– da je nekaj na njem, da ne moreš pogledat stran
– da ko te gleda veš da si edina ženska na celem svetu in da je celo življenje ćakal samo tebe,………..

Zame Damir ni to.

Mojca

jaz sem pa iz druge roke zvedela, da tip sploh nima nobene izobrazbe, pa da je dekleta že med snemanji, torej poleti vozil na Šmarjetno na “popoldanske počitke”…….V glavnem tip je res totalen mimohod…..

On je zame največji idiot, ker, sploh ne ve kaj govori. Nataša je najmlajša in ne reče čisto nič za njeno starost, za druge ženske pa je govoril ta je še premlada,ta nima še pošlihtan življenje in ne ve kaj hoče. Mislim on pri 33 letih živi še pri stariših nima nobene redne službe pa se gre kao nekakga playboya. Najbolj mi je šel pa na živce zadnjo oddajo ko je zalizal Natašo potem pa je šel k Simoni in tam špilal enega pridnega dečkota. Mislim poden. Tip je očitno zatreskan do fula v Natašo,če jo sprašuje a sem tvoj fant. Kot 15 letnik a boš moja punca jaz pa tvoj fant. In hoče biti kao frajar vse punce se mi zdi ponižuje,sam se ima pa za vse vedeža in ki vse zmore in vse zna. Ne zna pa čisto nič pametnega povedati samo od Nataše že vse oddaje sprašuje kakšna je,a je resna itd….. Hoče imeti resno punco,potem pa izbere najmlajšo in še vojakinjo povrhu:)) kjer ima moških za avanturo ogromno:)) Mislim tip ne razmišlja z glavo ampak z glavico.

pika, se čist strinjam. V Pilotu tud fajn piše o njem…

Men se zdi da punce ponižuje. Men je to ful ponižujoče, da kar ene odpiše. Sam so si pač same izbrale to pot. Drugače pa se strinjam s piko. sicer pa mislem da bi z natašo kar pasala skup.
Lp!

#I em smile girl#

Damir je izbral Natašo..in se že veselo sprehajata po Ljubljani in držita za rokce, preden so do konca predvajali oddajo…

nad čim ste pa tolk zgroženi, mislim kaj sta delala? sem gedala sam prvo oddajo pa mi je zdej žal da nisem še ostale, ker se zgleda neki perverznega dogaja 🙂

Meni je vse skupaj tudi ful bedno – ampak me pa firbec matra kako se bo vse skupaj izteklo.

A vrtnic tokrat ni podeljeval ker bi mu bjonda in mojca dali košarico? Pametno!

Una Nataša je pa čisto nezrela…po mojem pojma nima kaj hoče, razen to da hoče zmagat.

Dobro postaja šele zdaj, tista scena, ko on, sanjski moški, pride na obisk k Simoni tradicionalno vzgojeni deklici, tam je cela familija vred s tetami in celo žlahto po kosilu pa zapojejo eno domačo, hahaha, tip je kljub temu, da so mu dali vsaj par kozarčkov prej samo debelo gledal in potem se jim je moral celo pridružiti. Dol padeš od smeha. Z vojakinjo se mi zdita ravno za skupaj, oba imata podoben značaj. Ni mi jasno, da ustvarjalci oddaje niso poštekali kakšen bi moral biti idealni moški za slovenke. Kot prvo strogo resen, brez las, po značaju copatarski, z lastno hišico v mirnem predmestju in dobrim avtom ter službo v javni upravi. A si predstavljate kako bi se šele takrat odvijal ves šov?

Hm, sem totalno nepoučena … kakšno izobrazbo ima tale Damir in kje je zaposlen?

Nataša se vede ukazovalno in tudi pogovarja se arogantno.Po moje sanjskega moškega privlači na njej samo sexipilnost in njena direktnost.Pa toliko je imel za povedati,da ne mara vojske…

Vse skupaj je kot v kakšni mehiški nadaljevanki,v kateri tekmujejo kdo bo s kom in tip prav dobro iskorišča dekleta glede telesnih stikov.Prvo se strastno liže z Natašo,potem pa še k pridni Simoni po nove doživljaje in Damir igra “dobrega”žigola.

Men je ful neumen njegov odnos do ostalih deklet..medtem ko sta z Natašo že odločena za skupi, se ližeta, šlatata in gresta na “vrhunski seks”..se do ostalih vede korektno in zadržano..Mojca je ceu komad pela Kiss me in na koncu ji je dal le enga lupčka na lica..še to z muko..Da ne omenjam kako vse sprašuje o Nataši..kolkr mi je bla najprej simpatična mi vedno bolj deluje mimo oz. se obnaša kot da je že njen…Če mene prašate onadva nikoli ne bi mogla bit družina, ker ju druži predvsem strast in očitno dec sploh ne vidi drugih dejavnikov (mladost, Natašina naklonjenost “eksperimentiranju”…)…kot je rekla pika – razmišlja z malo glavico.

Morm pa rečt, da zdele postaja vsaj mal zanimiv…reality show naj bi bil kao žgečkljiv ane :))

Kar se pa pridevnika SANJSKI tiče..je pa Damir vse prej kot to.

Zame bi mogli dati S. Cavazza za sanjskega moška. MA take oči, da dol padeš. Ne vem pa kak ma značaj. Aja, pa da je dvakrat oženjen ga tud ne naredi sanjskega. Ups :)))))

Mojca

Tisti neobriti in neurejeni Cavazza,da bi bil sanjski?Ej punce kaki okus pa imate?

Men se je pa zdel tko ful nezrelo in nesramno k je pol tm Simono spraseval kaj si misl o Natasi pa da on si ne more pomagat k se jima to dogaja in oh in sploh…mislm ce bi bla jaz Simona pa bi karkol cutila do njega bi ga kr tm z mrzlo vodo polila. 😉

www.studentarija.net

Pa kaj bi izgubljalo besed,…… Vsaka kahla najde svoj pokrov :-o)

No in epilog:NATAŠA ALI SIMONA?

Epilog: NATAŠA

Ali je to sigurno,ker razen lizanja v avtu z Natašo,zanjo ni kazal kakega velikega zanimanja.Pa nerganje,da ga vojska ne zanima…Damirju je všeč na njej samo njena direktna sexipilnost,ali ni res?

Žan, dvomiš, ker ne gledaš z ženskimi očmi, mi vidmo več:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close