Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sanjski moški in še tri dekleta…

Sanjski moški in še tri dekleta…

Še malo pa bomo izvedeli katero si bo naš sanjski moški izbral za ženo.Kaj mislite katera bo “srečnica ” v finalu.Kako bi opisale vedenje deklet,ki so izpadle?Prisotno je bilo kar nekaj fovšije,hinavščine in zavisti?

Smrk, smrk,…

Ona, ki ga je zavrnila, mi je bla ful ogabna. A si je mislila, da bo z nastopom v tej oddaji postala slavna??? Ojoj. Tiste punce, ki jim Damir ni bil všeč, so ga takoj odpisale; ona pa – ……zdaj je pa tak važna, da si je upala to naredit. Bravo, bravo,….. Postala bo Slovenka leta; hkk, hkk,…

Mislim pa, da bo izbral Natašo (mogoče Simono; ampak to je malo verjetno):::; hrk, hrk,…

Če ne veš, je to vse zrežirano. Mora biti najbrž tudi kakšna bolj plačana, da naredi malo akcije, ane?
Drugače pa jaz tega SRANJA ne gledam.

Enako.

Same avše! Dve sem zadnjič v Emporiumu vidla. Avše, res.

katera bo njegova ..bo to vojakinja ali ne..kot je bilo ze receno na zacetku tukaj na forumu…

Ojla!

http://www.kvak.com/index.php/id/207/Sanjski.mo%C5%A1ki.Damir.je.izbral.Simono!

Hmmm….. kaj pa vem?

Ojla!

Hmmm….. kaj pa vem?

mislim da to ni res..ampak je vojakinja tista prava..bomo videli;)

Enako kot sara

že vsi vejo- vojakinjo natašo je zbral, že hodita objeta po kranju

meni je pa čudno da ga ta Nataša ful lubčka,pa se sploh še ni odločil,oz.ni še konec oddaje

Ej kje po kranju pa hodta teledva bebota?

Jest jih ne vidim nikol nikjer.

Simono je izbral, to pa vem… preverjeno…

A.

Andro, napačne informacije, izbral je Natašo

Iz prve roke-izbral je NATAŠO!!!

maria iz prve roke bi blo od damirja 😉
.. torej je iz druge…

Hmm,

odaje nisem gledal niti minuto.
Cestitam sebi in vsem ostalim.

TiNKO

Kakorkoli že in katera je boljša,lepša za vas:Nataša ali Simona?

mislim, kako butasto vprašanje. upam, da ne pričakuješ pametnega odgovora.

Za vse tiste, ki še neveste Damir je izbral Natašo. To so 100% preverjena informacija. Od moje sestrične sošolka je soseda od Nataša in je povedala, da sta še vedno skupaj in tudi velikokrat je pri Nataši doma.

Tanaja

Poglej se v ogledalo in se zamisli!

“Poglej se v ogledalo in se zamisli!”

V čem je fora?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Men je pa Mojca najbolj luštna.
Pa vam?

Tist je blo zanimivo, ko je Nataši dal roko na one… 🙂 Ga je zgleda kr zrajcala, ko ga je masirala 🙂 Pa poljub je bil tud zanimiv 🙂

Vsaj vemo s katero bo zagotovo preživel buren večer….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close