Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sanjska služba ali fant?

Sanjska služba ali fant?

V reali sta že vsak na svojem.

Gre se samo še za pogajanje kako deliti krivdo da se ohrani obraz.

Mrtva veza.

A on je Francijo sprejel brez da bi se s tabo posvetoval? Če da, so to alarmi. Tipi itak mislijo predvsem na svojo rit

Odgovor na objavo uporabnika
Sanjska punca, 15.09.2023 ob 00:24

Dobila sem sanjsko službo, fant pa je istočasno sprejel službo v Franciji. Imam možnost iti z njim. Naj pustim sanjsko službo zaradi fanta? V ljubezen na daljavo ne verjamem, Premlada sva za take stvari. Doma mi želijo svetovati, ker nočejo, da bi njih kdaj krivila za narobno odločitev.

Jaz razmišljam tako; fant je super, je moj prvi resni, morda bi lahko v življenju še kaj probala, samo taki kot je ta pa ne rastejo ravno kot gobe po dežju. Služba je sanjska, dobra odskočna deska tudi naprej za večje ambicije, toda to je moja prva resna služba, kako naj vem, če je to to, če nobene druge službe nisem sprobala pa čeprav na začetku izgleda sanjsko.

Zmeda v moji glavi je velika. Ne bi se želela narobe odločiti, ker poti nazaj ne bo.

sanjski moški ne obstaja!

izberi službo

Sanjsko službo lahko dobiš menda tudi v Franciji…Verjetno bo še bolje plačana. Je sploh kaj za dodat?

kr enaaa, 15.09.2023 ob 12:50

sanjski moški ne obstaja!

izberi službo

kr enaaa ima prav

poskrbi zase in za svojo finančno stabilnost. Finančno neodvisna ženska ima možnost dobiti približek sanjskega moškega. Pojdi za svojo službo, napreduj, izobražuj se, potem pa….

Prilika, 15.09.2023 ob 00:39

Kaj pa če greš z njim in sitam poskušaš najti službo. Delo v tujini je tudi dobra izkušnja in referenca. Pa še dve muhi na en mah ubiješ. Poskusiš življenje z fantom in poskusiš kariero narediti v tujini.

on je izbral tujino, ona se mu bo pa že sedaj prilagajala?

bolano do konca

Neverjetno kakšne bolane nasvete dajete osamljene, od sveta odpisane babure.

Ve bi ti takoj spremenile to v osebni obračun, čeprav ni nobene potrebe.

Hvala bogu, da ne boste nikomur v reali tako grenile življenja, razen sebi in vašemu mačku ?

Razhod, ker je veza mrtev usmerjen zrezek ne pa cvetoča roža.

Glej, poskusi s službo, če pa to ni to kar misliš pojdi za fantom. Poskusita se tako dogovoriti.

Težka situacija!

Ti bos imela zmedo se cel lajf v glavi…

vprašanje853, 15.09.2023 ob 08:31

Destinacija, 15.09.2023 ob 08:20

Jaz bi šla v tujino. Pa ne v smislu, da grem s fantom (oz. za njim), ampak ker se mi je ponudila možnost, da se selim in delam v tujini. Koliko več možnosti za kariero je v tujini, ni treba posebej razlagat. Če bo potem funkcionirala še veza s trenutnim fantom, toliko bolje. Če je to tvoja prva resna služba, potem jih nisi imela veliko oz. dovolj. In torej ni na mestu, da jo označuješ za “sanjsko”. To lahko trdiš samo ko si jih že nekaj preizkusil. Če ti v tujini kaj ne paše, pač greš nazaj v Slovenijo. Malo težje pa je obratno in zdaj imaš možnost za to. Tudi če bo za pol leta, je to še vedno velik plus v CV in življenju nasploh. Jaz ne bi oklevala in bi šla. Srečno.

Lahko prosim razložiš kaj napišeš v CV da ti je to v plus? Pol leta sem živela v franciji s fantom? 🙂 Mislim on je dobil tam službo. Ne ona. Kaj ima njegova služba veze z njenim CV? Kar predvidevaš da tudi njo tam čaka služba. Da jo je on pripravljen živeti, dokler kaj ne najde. Veš kaj večina diplomantov takoj po faksu dela v Franciji? Kofe streže. Pa še za to rabiš francosko znat. Kakšno službo naj potem ona tam išče brez vseh izkušenj? In kdo jo bo preživljal dokler ne najde nekaj?

Vse je odvisno od ambicioznosti posameznika. Nekdo bo sel s partnerjem v tujino in gospodinjil, nekdo drug se bo pa takoj prijavil na tecaj jezika in se vkljucil v programe lokalnih drustev za integracijo v druzbo, se obracal okoli sebe in iskal moznosti za svoje napredovanje.

Poznam kar nekaj zensk, ki so sle s partnerjem v tujino, ene so res samo gospodinjile in skrbele za otroke, druge so pa prisle nazaj v Slovenijo s celo listo novih izkusenj in dobile sluzbe brez tezav. Konec kincev, je ze samo znanje tujega jezika prednost pri zaposlovanje.

Kako dolgo sta s fantom v vezi? Se je fant, preden je sprejel službo v Franciji, posvetoval s tabo? Al se je kar odločil, ti pa si samo privesek, ki bo itak šel z njim? Je on zaradi tebe okleval, ko je sprejel službo?

Kaj pa če veza s fantom kljub selitvi v Franciji ne uspe? Imaš rezervni plan?

Par mesecev bodi v sanjski službi. Pika. Ni debate. 3 mesece je služba. Sicer kratka, ampak je. Če niti 3 mesecev ne moreta biti na daljavo, ni kaj za komentirat. Po 3 mesecih pojdi za njim, če hočeš, nima veze, kaj boš delala, ampak karkoli boš delala, nauči se francosko, to ti bo dejansko ostalo. Ne ždi doma in ne delaj v Franciji služb, ki ne zahtevajo komunikacije.

Francija in vsa Zahodna Evropa gre “cugrunt”

Jaz bi se odločila za službo. To ti bo za celo življenje izkušnja, fant pa kaj veš. danes je, jutri ga ni.

Izbiras med clovekom in delom, sluzbo. Kaj ti ni jasno?

Edino ce si ti sanjska punca, sluzba je tudi sanjska, fant pa samo super. Potem isci sanjskega, ne glede na to, ce gre tale zdaj v tujino ali ne.

Fino premisli, da se kdaj ne boš zaradi enega ali drugega po glavi tolkla. Mogoče pa ti on lahko kaj pametnega najde, ko se malo ustali.

Sprejmi službo. Najpomembnejša lekcija, ki se je boš nekoč naučila je, da nikdar, ampak res nikdar ne dajaj prednosti eni x osebi pred svojim življenjem, ker osrečiš se lahko le sama, nihče drug te ne more. Drugi srečo samo dopolnjujejo in jo plemenitijo. Dati pa ti je ne morejo.

Mimogrede, prva resna služba, ne veš, če je res sanjska….. ja, ok. Ampak tudi prva resna zveza. Prav tako ne veš, če je res sanjska in posledično vredna tvoje žrtve. Pamet v roke in sprejmi službo.

Ne znam ti pravilno svetovati, vendar dobro premisli.

zanimivo178, 15.09.2023 ob 10:31

Meni tvoj stavek “Jaz razmišljam tako; fant je super, je moj prvi resni, morda bi lahko v življenju še kaj probala, samo taki kot je ta pa ne rastejo ravno kot gobe po dežju.”

Pove absolutno vse.

Si kalkulant, kaj je ljubezen ne razumeš.

Zato sprejmi svojo sanjsko službo in pojdi svojo pot.

PODPIS. tako človek razmišlja, ko se odloča za nakup novega hladilnika, ne pa glede partnerja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close