Samski Vs vezani
Tadej, kdo pravi, da imamo ženske kaj proti moškim? Imamo kaj proti samo proti nekaterim moškim. Recimo takim, ki mečejo vse ženske v en koš, ki kar nekaj posplošujejo.
Moški so super stvaritev narave. Zdaj pa, če eni nisi všeč, si pa drugi, a ne.
Saj tudi pijančki, lenuhi, tirani in podobni dobijo ženske. Torej, če meni en pijanec ni všeč, bo pa kateri drugi.
Tu gor se pa ne registriram zaradi slabi izkušenj. Sicer sem zelo redko tu gor, ampak sem že bila registrirana in dobila kup neokusnih ponudb.
Jaz pa tukaj rabim prevod. Kaj si sploh hotel napisati?
Kolikor te jaz spremljam po teh forumih, imaš ti v glavi tak ideal, da bi ga izpolnila samo kaka uršulinka, ki bi se bila zaradi tebe pripravljena odpovedati samostanskemu življenju. Ali pa vdova, s katero bi se spoznal v cerkvi in bi šlo bolj za zakon iz vzajemnih koristi kot iz ljubezni. Tako kot so to počeli včasih in ne nujno čisto neuspešno.
Zate ne obstaja zveza, samo zakon, kako do tega zakona prit brez zveze … med obiskovanjem torkovega branja izbranih poglavij iz biblije? No, tako si te jaz predstavljam, pa brez zamere. Se mi ne zdi nič narobe s tem, samo ne potem udrihat po vseh drugih, ki imamo rahlo drugačne predstave o vsem skupaj.
Forum je zaprt za komentiranje.