Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski Vs vezani

Samski Vs vezani

Ti pa vse verjameš dobesedno? In če nečesa nimajo(mo) radi, je to strah? In to da trpi ego so ti tudi povedali moški?

Torej še en kupček vprašanj na temo “kako ženske to veste”.

Zanimivo je brati tega tadeja, kako vse slabosti moških relativizira, ženske pa seveda neusmiljeno kritizira. Seveda, tadej, za vse tvoje težave z ženskami so krive ženske. Da si kriv sam, nisi nikoli pomislil?

Heh.. več nas je, ki razmišljamo kot je Paco napisal – vendar očitno hodimo po različnih poteh od vas (žensk) in se srečamo le občasno – ali pa sploh ne.

Po drugi strani – pa mislim da kar drži, kar pravi nogicarogica. Precej moških ima odpor do uspešnejše ženske, kar je pravzaprav logično če pogledamo naš genetski ustroj in namen. Pa tudi tisti, ki sprejme tak odnos, vmes najbrž vseeno potebuje kakšno potrditev, da je tudi ženski OK in ji nekje globoko v duši ne manjka nek “oh in ah” uspešnež.

Sploh ne veste kaj hočete. Nočem takega, ne smet biti tak , bla bla bla. NiHCE ni idealen. Problem je da nekateri iscejo partnerja (da bo z njim) ne pa nekoga ki te bo imel rad. Ravno to pa je bistvo. Moj spisek pa je zelo kratkek: iscem nekoga ki bi zame naredil vse in seveda obratno. Suhica, debeluska, razvajena, stara, mlada, pametna, neumna, sitna, prijazna, mila, grda, lepa…. kopica neumnosti. Vse zbledi, vse se porabi in na koncu je pred tabo clovek. In ce nimas rad njega, ampak karkoli s tistega spiska, potem si pomesal loncke.

zadnji del je neumnost dneva, ki ima potencial, da postane neumnost meseca…zakaj si pa potem ti izbiral? al si snel s ceste prvo, ki je pokazala kanček zanimanja zate in jo imaš sedaj rad do konca vajinih dni?) + tega, nekdo ki bo za me naredil vse in jaz zanj? na stopnji 15 letnika mogoče))

Dokaži v praksi, da si tak, kot pričakuješ od žensk. Veliko je žensk, ki so osamljene, ne več rosno mlade, ne preveč lepe, moškim generalno dokaj nezanimive. Vse bi dale za ljubezen. Zakaj ne bi ti ene od njih osrečil. Brez težav boš prišel zraven, saj veliko izbire takšne ženske pač nimajo.

Misko, jaz sem samski. Res pa je da je med nama ogroma razlika. Mogoce sem na stopnji 15 letnika, no vsaj nikoli ne bom prisel v situacijo da bom z nekom vrsto let ali celo zivljenje in potem ugotovil da sem naredil najvecjo neumnost v zivljenju.

Dokaži v praksi, da si tak, kot pričakuješ od žensk. Veliko je žensk, ki so osamljene, ne več rosno mlade, ne preveč lepe, moškim generalno dokaj nezanimive. Vse bi dale za ljubezen. Zakaj ne bi ti ene od njih osrečil. Brez težav boš prišel zraven, saj veliko izbire takšne ženske pač nimajo.[/quote]

Nihče me ne prepriča, da v štartu ni pomembna vizualna privlačnost. V obe smeri!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tadej, točno tako, nekateri moški odkrito povedo, da preprosto ego trpi, če ima ženska več izobrazbe. Eni so odkriti.

Aha, !!!!!!!!!!, sem te narobe razumela :). Ne vem kje hodimo, da se ne srečamo. Recimo v službi skoraj same samske ženske in par oddanih moških. Na faksu isto. Drugače osebno jaz športam v naravi, kakih drugih hobijev pa nimam kaj ekstra. Mogoče potovanja, ampak tudi sopotnika ne dobim, ker gre večina raje z agencijo ali pa na morje poležavat ali pa v kak hotel. Jaz imam pa rada prava potovanja. In preprosto ugotoavljam, da sploh ne spoznam nobenega pravega samskega moškega več. Če grem pa na kak portal kot je ona-on pa naletim na kup avanturistov in obupancev, ki bi kar takoj imeli žensko in otroka ali pa takih, ki ves prosti čas preživijo na netu. Kaj češ s takim?

Rok-1, se mi zdi, da ne spadaš med tiste… ker pametno razmišljaš. Žal pa večina moških razmišlja v to smer, da so uspešni le, če imajo več denarja, boljši avto… od ženske. To sem ugotovila na portalih kot je ona on, ker se jih večina predstavi s tem, da so vodstveni delavci, da so urejeni, da so dobro situirani, eni pošljejo kar fotko s oh in sploh avtomobilom. Kot, da me to zanima. Pri moškem me zanima vse kaj drugega ne pa kaj ima materialnega (no, da se razumemo, tipi, ki vse potrošijo oz sploh nič ne zaslužijo tudi niso ok). Pa eni se hvalijo z izobrazbo, potem pa ugotoviš, da je totalno zaplankan in totalno nerazgledan. Ne vem no. Pravi moški se ne hvali s tem kako je situiran, kak avto ima, v kakem odličnem hotelu si lahko privošči počitnice, ker ve, da je za zvezo pomembno vse kaj drugega, recimo ujemanje v prostočasnih aktivnostih, da ni recimo en totalni žurer, ki je skoz po lokalih, pa nič ne giba, drug pa športnik.

Eno je prvi stik in drugo je klik. Samo vizualna privlacnost? Clovek te lahko preprica in se te dotakne na vec nacinov. Ce se ne strinjas potem spadas v skupino ki si ogleduje, ocenjuje in izbira ljudi skozi izlozbo lepote.

nikjer nisem pisala samo o vizualni privlačnosti, še manj pa o zunanji lepoti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rok-1, no če sem odkrita, da v nekaterih stvareh tudi ženske hočemo, da je moški boljši od nas :). Recimo, da je višji, fizično močnejši, ker se je potem fajn stisnit k njemu. Pa kaj vem, moški ki je čisto brez fizične moči, kondicije ali pa totalno tehnično nespreten (pa ne mislim, da mora bit zidar, vodovodar, mehanik in še kaj v eni osebi, ampak pač da zna neke osnovne stvari porihtat, če jaz znam zaflikat zračnico jo mora on tudi znat :)).

Potem si samo nekaj posplošila na vse nas, interpretirala da nas je strah žensk. Pa še dodala k temu da samozavestni moški pa imajo to rešeno.

Kot bi bral psihoanalizo.

Hm, tadej, potem pa ti povej zakaj si samski, da vidim 🙂

Tega ni treba opravičevat, najbrž. Brez psihoanalize pa ti povem da ste mnoge prepametne in da se z vami človek nima o čem pogovarjat. Ženske mislite da vam je vse jasno in da vse veste. To mene odbija, na primer. Ti pa temu rečeš da me je strah?

Pa to ni razlog zakaj sem samski.

Ja ta bo težka, če hodiš v službo pa če športaš v naravi…je treba še kam it. No preko neta je vredu, ampak to naj bo samo kontakt pa čimprej na spoznavni drink, da vidiš kolk je ura…pri tem ponavadi ženske komplicirajo oz. jih je strah v živo spoznat. No vsaj takšne izkušnje imam.

ja, imaš kar prav !!!!!!!!!!!, samo ne vem kam it 🙁 Žurreka pa nisem. Tako, da močno drži to, da sploh nikogar novega ne spoznam :(, obenem pa skoz nekaj migam tako, da ne ždim doma. Je pa res, da sama ne upam pristopit k moškemu.

Prek neta imam bolj kot ne slabe izkušnje. Večina bi kar četala ali pa želijo avanturo. Onih resnih je pa bolj malo. Sicer pa tudi spoznavni drink ni kaj prida zadeva. Jaz namreč rabim več časa, da človeka spoznam. Več druženja rabim, da lahko vsaj malo pogledam v dušo 🙂

ekola..potrebno je prvo spoznavat in potem naletiš na “pravega”…prej bo težko:))..lepo od tebe da si tako odkrita…

kot vrjetno že veš je net zaenkrat edina možnost…zdj pa še nasvet…izogibaj se stranem kot so ona-on,kupid,netlog,…in podobno…mogoče je najbolj primerna stran FB…tudi ta forum je OK, sem spoznal par punc od tu in je bilo čisto OK.

hmm spoznavni drink…je prvi kontakt in je zelo pomemben, saj vidiš ali bo drugi ali ne…da ne bluziš po netu pa četaš..pa to pa ono…ta prvi kontakt pa ne pomeni da se že morata poročit:))…s tem si le ustvarjaš svojo novo mrežo prijateljev, ki niso le številka na tvojem seznamu prijateljev na FB profilu…

Ja, sem tudi jaz ugotovila, da kupid in ona on in podobne zadeve niso ok. Tu gor sem pa zelo redko tako, da še nisem nikogar spoznala. Na FB sem, ampak bolj za okras, skoraj ne uporabljam.
Na spoznavnih drinkih pa sem še vedno pogorela. Velika večina jih tudi meni ni bila všeč, ampak ziher je bil kater vmes, ki je bil ok, ampak ni naredil fajnega prvega vtisa. Jaz pa tudi nisem ravno spretna pri prvih vtisih, ker sem na začetku preveč zadržana, skoraj sramežljiva potem pa ne pride do drugega srečanja :(. Rabim več časa, da pokažem svojo dobro plat. Moram se nekak naučit kako naredit fajn prvi vtis. Saj ne gre zato, da greš z nekom na drink v smislu ali bo partner ali ne. Fajn je tudi, da najdeš nove prijatelje, znance, kolege. Da razširiš družabne vezi. Ker zdaj tičim med samimi starimi znaci – nesamskimi seveda.

Meni se vedno bolj zdi, da je tradicionalna družina počasi preživet pojem. Vedno več je ločitev, vedno več je samskih obeh spolov, vedno dlje so samski in posledično vedno manj pripravljeni sprejemati neke kompromise. To je realnost, tipičnih družin oče, mama, otrok ali dva bo in je že vedno manj.

Po mojem ni nič preživet pojem. Meni je pa ravno v tem stvar. Jaz ne maram “veze”. Samo ženska, če si samski, se noče niti pogovarjat s tabo. A jo boš zaprosil ali ne se pa odločiš v nekem trenutku. Ne pa da si v vezi in si moraš domišljat da si poročen.

podpišem japkica.

tudi mene ne more o tem, nihče prepričevati, ker me ne bo prepričal. in kot praviš mora biti obojestranska.

pri meni drugače sploh štarta ne more biti 🙂

He, he… no vidiš, da je vsaj nekaj. In če to moškemu tudi poveš – oz. mu nekako daš vedeti, da je to pomembno, potem bo že dovolj. Za nekatere.

Iz teh tvojih zapisov ne znam izluščiti, kaj bi ti sploh rad. Enkrat si srečno samski, drugič pišeš, da bi kakšno imel, samo se nobena noče pogovarjat, potem se pritožuješ nad bolj izobraženimi ženskami, češ da so domišljave, nato spet trdiš, da te bolj izobražene ženske sploh ne zanimajo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close