Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski moški višje lige

Samski moški višje lige

Če imaš dobre zobe, bi kovač lahko podkoval tudi tvojo kobilo. :)))

Drugače pa, če ga ni ali če je samo eden petelin na gmajni, se piške stepejo. 😀
Tako da mir, dekleta, ne jezite moderatorja Robija, če se razpištoli, je po nas. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forhend ali backhend udarec? Kakšen servis naraje sprejmeš? :))) Če je zavrtinčena, jo zgrabiš v zraku? 🙂

Margot, kot špijonka se preveč izpostavljaš in delaš napakice. 🙂 Špijonke morate biti čim manj izpostavljene, da niste takoj opažene, skorajda nevidne, znati taktizirat, biti stareteško vedno en korak pred drugimi, v naprej napovedati poteze nasprotnikov, ohraniti mirno kri, včasih kakšno figurco na šahovskem polju žrtvovati,. drugič igrati bolj obrambo glede na postavitev, ne pa samo napadat s kraljično vse povprek, ko nasprotnik preda kmeta za dve polji naprej, pa se zatrese ves tvoj tabor. :)))

Forhend ali backhend udarec? Kakšen servis naraje sprejmeš? :))) Če je zavrtinčena, jo zgrabiš v zraku? 🙂

Margot, kot špijonka se preveč izpostavljaš in delaš napakice. 🙂 Špijonke morate biti čim manj izpostavljene, da niste takoj opažene, skorajda nevidne, znati taktizirat, biti stareteško vedno en korak pred drugimi, v naprej napovedati poteze nasprotnikov, ohraniti mirno kri, včasih kakšno figurco na šahovskem polju žrtvovati,. drugič igrati bolj obrambo glede na postavitev, ne pa samo napadat s kraljično vse povprek, ko nasprotnik preda kmeta za dve polji naprej, pa se zatrese ves tvoj tabor. :)))[/quote]

Haha, Matjažko, čestitke za umetniški vtis. :))

Špijonka ne sme biti gromoglasna, tako kot si napisal, ampak fina, nežna ženska, s stilom. Špijonka je ženska, pri kateri nikoli ne bi posumil, da opravlja to dejavnost, ker je skoraj neopazna, a še zmerom toliko atraktivna, da zna uporabiti svoje čare. Predvsem pa si špijonka ne sme nakopati sovražnika.

izjava od magrot:
Jaz še vedno mislim, da si ti en stari ded z majhnim

V garazi za autobus je tudi Golf zelo majhen avto. Ti mas ocitno celo remizo tam spodaj.
.
.

Če imaš dobre zobe, bi kovač lahko podkoval tudi tvojo kobilo. :)))

Drugače pa, če ga ni ali če je samo eden petelin na gmajni, se piške stepejo. 😀
Tako da mir, dekleta, ne jezite moderatorja Robija, če se razpištoli, je po nas. :)[/quote]
Meni je zanimivo brati takšne “dvoboje”. Dokler je še debata na kulturnem nivoju, me nič ne jezi. 🙂

Družba in noč in spektakel in adrenalin….in forumski čvek? Kje je ta tema, tako vznemirljiva, da si nataknila rokavice?

Zakaj bi imela kaj proti. Vendar glede na to, da si dama s polnimi rokami dela, ne bi želela, da bi imela občutek, da karkoli moraš narediti.

Brca v temo. Margot vidim kot žensko, ki potrebuje pozornost. Tudi drugi so tu na MON deležni pozornosti, s tem, da pri tem kot rekvizit ne uporabljajo drugih uporabnikov, ampak z lastnim razmišljanjem dosežejo ta cilj. Lep primer je Zmedena_samica, tudi Bibita Melita, če gledamo žensko stran. Onidve prijateljsko sobivata z drugimi tu na forumu, sem in tja tudi kakšno ušpičita, ampak končni rezultat je pozitiven. Margot pa uporablja druge sodelujoče, da bi dosegla svoj namen, to pomeni, da nima “lastnega intelektualnega gradiva”. Poleg tega non stop omenja Spiderja, ki je sploh ni opazil.

In, čeprav smo različne, smo zmedena_samica, Bibita in jaz (našla bi se še kakšna druga, recimo Pandora1) našle svoje “železniške tire” po katerih naši vlaki vozijo, ne da bi med njimi prišlo do trčenja. :)))[/quote]

Oh…pa tole je skoraj neverjetno.

Tukaj se rek »kdor drugemu jamo koplje…« šele pokaže v vsej svoji veličini.

Antilopica? Me imaš že na poti proti »ven« ? Saj mi ni treba odgovoriti…

Naj ti osvežim spomin, ker je videti, da si od prevelikega odmerka »mene« doživela pravi šok in si podlegla totalni amneziji. Če se že morava pogovarjati preko drugih – tudi prav – če ti je tako lažje.

Nisem bila jaz tista, ki je pozornost drugih uporabnikov pritegnila (citiram) z uporabo drugih uporabnikov (t.j. rekvizitov), temveč se mi je to posrečilo z mojim lastnim intelektualnim gradivom (če lahko zopet uporabim tvoje besede).

Usoden je bil namreč ravno moj post, ob katerega si se ti tako silovito obregnila, ne moji rekviziti. Zaradi tega smo tukaj. Se spomniš? Če da, potem si boš gotovo priklicala v spomin tudi to, da sem pri tem ves čas solirala. Bila sem sama. Ves čas. V primeru, da se tega ne spomniš, si lahko še vse prebereš. Vse je še tam. Ti si bila tista, ki se je na forumu lotila mobilizacije sodelujočih in sklepala razna zavezništva. In to si počela z enim samim namenom: da bi me očrnila, odvrnila pozornost od mene in jo preusmerila na svoje kosmate nogice. In potem ti govoriš o sobivanju na forumu? Če bi bila ti tega sposobna potem midve ne bi počeli to, kar sedaj počneva.

In zdaj še k šahu o katerem je spregovoril matjazko: Šah je igra, kjer moraš ves čas naprezati svoje možgane, da ugotoviš naslednjo potezo svojega nasprotnika. Šah s tabo je dolgočasen. Zeham tukaj za ekranom, ker nimam kaj početi. Ne morem predvidevati tvojih načrtov, ker jih ti preprosto nimaš. Stresaš neke neumnosti, ne da bi sploh premislila kaj pišeš. Poteze ljudi, ki so do grla v dreku. Sprehodi in razmočene gozdne poti? Balast, s katerim nas futraš, da bi me prepričala o sliki antilope, ki ji nič ne pride do živega.

Kaj naj ti rečem? Že s tistim svojim » hahahaha« si se dokončno legitimirala. Najbrž si mislila, da z njim daješ vtis pametne ženske, ki lahko zviška gleda na nasprotnika. Zelo si se zmotila. Bolj kisel je bil ta tvoj nasmešek, veš? Je »hahahaha« odgovor osebe, ki je še do malo prej pisala, da so jo na faksu učili tekmovalnosti in ne solidarnosti? Oprosti, nič od tega pri tebi ne najdem. To je tvoje običajno bulšitanje, in ti to veš!

Če bi znala kaj napisati bi me nagovorila, ne pa se skrivala pod posti trenutnih zaveznikov. Ampak bodimo odkriti. Tvoji komentarji so zelo algoritemski. Ali seciraš avtorjeve besede in se igraš kirurginjo pri zelo zapleteni operaciji na malih možganih, ali pa citiraš eno pametno sporočilo in spodaj napišeš: Točno tako! oziroma Se strinjam! in podobne fore. Menda nas s tem poskušaš prepričati, da si pametna kot avtor, le počasnejša. Kot dokaz: vsi tvoji posti zgoraj in spodaj, pravzaprav kamorkoli pogledaš.

Zdaj pa počakajmo, da te spet nekdo počoha, da dobiš spet vzgon. Ampak, saj tudi tokrat ne bo nič takšnega, kar bi se izplačalo čakati. Vseeno. Do tvojega naslednjega kratkega javljanja, te prav lepo pozdravljam.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

gospa slabo vidi – moram ponoviti

izjava od magrot:
Jaz še vedno mislim, da si ti en stari ded z majhnim

V garazi za autobus je tudi Golf zelo majhen avto. Ti mas ocitno celo remizo tam spodaj.
.
.

Brca v temo. Margot vidim kot žensko, ki potrebuje pozornost. Tudi drugi so tu na MON deležni pozornosti, s tem, da pri tem kot rekvizit ne uporabljajo drugih uporabnikov, ampak z lastnim razmišljanjem dosežejo ta cilj. Lep primer je Zmedena_samica, tudi Bibita Melita, če gledamo žensko stran. Onidve prijateljsko sobivata z drugimi tu na forumu, sem in tja tudi kakšno ušpičita, ampak končni rezultat je pozitiven. Margot pa uporablja druge sodelujoče, da bi dosegla svoj namen, to pomeni, da nima “lastnega intelektualnega gradiva”. Poleg tega non stop omenja Spiderja, ki je sploh ni opazil.

In, čeprav smo različne, smo zmedena_samica, Bibita in jaz (našla bi se še kakšna druga, recimo Pandora1) našle svoje “železniške tire” po katerih naši vlaki vozijo, ne da bi med njimi prišlo do trčenja. :)))[/quote]

Oh…pa tole je skoraj neverjetno.

Tukaj se rek »kdor drugemu jamo koplje…« šele pokaže v vsej svoji veličini.

Antilopica? Me imaš že na poti proti »ven« ? Saj mi ni treba odgovoriti…

Naj ti osvežim spomin, ker je videti, da si od prevelikega odmerka »mene« doživela pravi šok in si podlegla totalni amneziji. Če se že morava pogovarjati preko drugih – tudi prav – če ti je tako lažje.

Nisem bila jaz tista, ki je pozornost drugih uporabnikov pritegnila (citiram) z uporabo drugih uporabnikov (t.j. rekvizitov), temveč se mi je to posrečilo z mojim lastnim intelektualnim gradivom (če lahko zopet uporabim tvoje besede).

Usoden je bil namreč ravno moj post, ob katerega si se ti tako silovito obregnila, ne moji rekviziti. Zaradi tega smo tukaj. Se spomniš? Če da, potem si boš gotovo priklicala v spomin tudi to, da sem pri tem ves čas solirala. Bila sem sama. Ves čas. V primeru, da se tega ne spomniš, si lahko še vse prebereš. Vse je še tam. Ti si bila tista, ki se je na forumu lotila mobilizacije sodelujočih in sklepala razna zavezništva. In to si počela z enim samim namenom: da bi me očrnila, odvrnila pozornost od mene in jo preusmerila na svoje kosmate nogice. In potem ti govoriš o sobivanju na forumu? Če bi bila ti tega sposobna potem midve ne bi počeli to, kar sedaj počneva.

In zdaj še k šahu o katerem je spregovoril matjazko: Šah je igra, kjer moraš ves čas naprezati svoje možgane, da ugotoviš naslednjo potezo svojega nasprotnika. Šah s tabo je dolgočasen. Zeham tukaj za ekranom, ker nimam kaj početi. Ne morem predvidevati tvojih načrtov, ker jih ti preprosto nimaš. Stresaš neke neumnosti, ne da bi sploh premislila kaj pišeš. Poteze ljudi, ki so do grla v dreku. Sprehodi in razmočene gozdne poti? Balast, s katerim nas futraš, da bi me prepričala o sliki antilope, ki ji nič ne pride do živega.

Kaj naj ti rečem? Že s tistim svojim » hahahaha« si se dokončno legitimirala. Najbrž si mislila, da z njim daješ vtis pametne ženske, ki lahko zviška gleda na nasprotnika. Zelo si se zmotila. Bolj kisel je bil ta tvoj nasmešek, veš? Je »hahahaha« odgovor osebe, ki je še do malo prej pisala, da so jo na faksu učili tekmovalnosti in ne solidarnosti? Oprosti, nič od tega pri tebi ne najdem. To je tvoje običajno bulšitanje, in ti to veš!

Če bi znala kaj napisati bi me nagovorila, ne pa se skrivala pod posti trenutnih zaveznikov. Ampak bodimo odkriti. Tvoji komentarji so zelo algoritemski. Ali seciraš avtorjeve besede in se igraš kirurginjo pri zelo zapleteni operaciji na malih možganih, ali pa citiraš eno pametno sporočilo in spodaj napišeš: Točno tako! oziroma Se strinjam! in podobne fore. Menda nas s tem poskušaš prepričati, da si pametna kot avtor, le počasnejša. Kot dokaz: vsi tvoji posti zgoraj in spodaj, pravzaprav kamorkoli pogledaš.

Zdaj pa počakajmo, da te spet nekdo počoha, da dobiš spet vzgon. Ampak, saj tudi tokrat ne bo nič takšnega, kar bi se izplačalo čakati. Vseeno. Do tvojega naslednjega kratkega javljanja, te prav lepo pozdravljam.[/quote]

Joj, kakšna mržnja veje iz tega sestavka. :)))

Margot, šahirala pa bom raje z Matjažkom. On to igro obvlada in se lahko od njega še kaj naučim.

Antilopa me je pokakala!

Punci, na svetu je toliko moških, vidve si pa v lase skačeta. Zakaj že? 🙂

Morda se podzavestno privlačita…hihihihi 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Morda se podzavestno privlačita…hihihihi :)[/quote]

Ja, ne pravijo zastonj, da nas pri drugih najbolj motijo lastne napake. 🙂

Zmedena_samica, saj vem, da je suša pri available moških, ampak ne gre mi še tako slabo, da bi me ženska privlačila. :)) Pa mislim, da tudi Margot nima teh težav.

Ja, ne pravijo zastonj, da nas pri drugih najbolj motijo lastne napake. :)[/quote]

True story 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Japkica, kje si ti zadnje čase, moški111 deluje zmedeno brez tebe? :))

Zmedena_samica, saj vem, da je suša pri available moških, ampak ne gre mi še tako slabo, da bi me ženska privlačila. :))[/quote]

A to, če bi te privlačila kakšna ženska pomeni, da bi ti šlo slabo? Poskusi pogledati bolj pozitivno na mojo domnevo 🙂

Zmedena_samica, saj vem, da je suša pri available moških, ampak ne gre mi še tako slabo, da bi me ženska privlačila. :))[/quote]

A to, če bi te privlačila kakšna ženska pomeni, da bi ti šlo slabo? Poskusi pogledati bolj pozitivno na mojo domnevo :)[/quote]

Saj jaz bežim pred Margot, ona pa vztrajno za mano. Sem že mislila, da je moški. :)))

A to, če bi te privlačila kakšna ženska pomeni, da bi ti šlo slabo? Poskusi pogledati bolj pozitivno na mojo domnevo :)[/quote]

Saj jaz bežim pred Margot, ona pa vztrajno za mano. Sem že mislila, da je moški. :)))[/quote]

Hja, lej – si jo pač pritegnila, to “napako” kar sebi pripiši. Najbolje, da se kar prepustiš…kar bo bo :))))))

Sem mislila, da me ti kaj pogrešaš. 🙂

m111 pa ima kriterije, na katerih jst padem. Posledično močno dvomim, da imam jaz pri zmedenosti kakšne zasluge. ;))))))

Sem mislila, da me ti kaj pogrešaš. 🙂

m111 pa ima kriterije, na katerih jst padem. Posledično močno dvomim, da imam jaz pri zmedenosti kakšne zasluge. ;))))))[/quote]

On se meni zdi najbolj skrivnosten moški na MON. :))

Intrudercek? Kaj je zdaj tole? Slišati si kot ena užaljena baba. Daj pojej en Snickers.

Bolje?

Intrudercek? Kaj je zdaj tole? Slišati si kot ena užaljena baba. Daj pojej en Snickers.

Bolje?[/quote]

Meni pa nič. 🙁 Imaš še kaj zame, kakšno čokolatko? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close