Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek samski in samske

samski in samske

Sploh ne. Razen če ti nismo na rep stopile s temi kg in “normalnimi” postavami.

Sploh ne. Razen če ti nismo na rep stopile s temi kg in “normalnimi” postavami.[/quote]

niste stopile:)

Sploh ne. Razen če ti nismo na rep stopile s temi kg in “normalnimi” postavami.[/quote]

niste stopile:)[/quote]

Hahahaha…vidiš klicajček…kdor išče, ta najde:))

niste stopile:)[/quote]

Hahahaha…vidiš klicajček…kdor išče, ta najde:))[/quote]

kok si pikolovska:))

Hahahaha…vidiš klicajček…kdor išče, ta najde:))[/quote]

kok si pikolovska:))[/quote]

Sploh ne, samo dobro opazujem:)))

Tipi pač sodijo po sebi – če z 20 kg viška napišejo, da imajo normalno postavo, potem seveda predvidevajo, da ima “okrogla” ženska vsaj 30, 40 kg viška. Ker šele pri teh kilah bi oni na natezalnici in med puljenjem nohtov z razbeljenimi kleščami priznali, da imajo mogoče pa res kak kg odveč.[/quote]

Ja, potem je pa najbrž treba res takole, kot večina. In razkritje podrobnosti sledi šele nekje v enem od naslednjih korakov.
Ko razmišljam zdajle… čisto možno, da je moško gledanje precej izkrivljeno.

Splošno znano je, da so moški poosebljena poduhovljenost, kar se mer tiče.[/quote]

ribiške mere hahaaaa

Splošno znano je, da so moški poosebljena poduhovljenost, kar se mer tiče.[/quote]

ribiške mere hahaaaa[/quote]

Saj veš tisti vic, ko žena možu pomaga parkirati, pa reče, še 20 cm prostora imaš? Potem pa čez 10 cm bum!

hahaaaaaaa
mogoče je harry potter prevečkrat na delu, pa kej začara, oni pa že niso taki :))))

Ja, na internetu so vsi zelo pozitivni.:)[/quote][/quote]

Tako pač je in o tem sem že pisal.

Če hoče ženska biti zanimiva moškim, mora predvsem dobro zgledati, ni pa odveč niti simpatičnost in inteligenca.

Če hoče moški biti zanimiv ženskam, mora biti marsikaj.

Torej pri ženskah je videz skoraj vse, vsaj zate. Kaj pa moški nudite? Oz. kaj ti nudiš lepoticam?

[/quote]

Tako pač je in o tem sem že pisal.

Če hoče ženska biti zanimiva moškim, mora predvsem dobro zgledati, ni pa odveč niti simpatičnost in inteligenca.

Če hoče moški biti zanimiv ženskam, mora biti marsikaj.[/quote]

Meni je pa zanimivo, da temo o samskih po petih dnevih tišine na plano potegne – nihče drug kot en srečen, zadovoljen, mlad, lep, fejst, pameten in zanimiv vezan moški.

?????

Odgovoril sem ji na vprašanje, ker kar naprej isto sprašuje. je prepovedano?

Bučkalučka, midva nisva na istem, ti si tista, ki ima probleme z nasprotnim spolom, ne jaz.

Glede na to, da tako redno sodeluješ v debatah o samskih, si mislim koliko uspeha imaš pri ženskah 🙂
Metulka, super napisano 🙂

Ah, da!
http://www.youtube.com/watch?v=cjMADPkivxM&NR=1

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Hja… pravijo da je desert eagle zakon – ampak ga je treba kar močno prijet…

ha ha ha, kako ste zabavni!

Jaz pa z nalakiranimi nohti sprehajam psa!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close