samski in samske
Veliko stokanja, da ni primernih samskih kandidatov oz. kandidat. Se strinjam. Moje ugotovitve so naslednje:
Cel kup samskih žensk med 28-40 poznam. Še nikoli poročene oz. še nikoli živele skupaj z moškim za dalj časa, nič otrok. Ponavadi diploma in solidna služba, večina tudi svoje stanovanje. Na hitro pogledano čisto ok punce. Ampak večina teh punc se sploh ne obnaša ženstveno. Nič makeupa, frizure nič posebnega, večinoma brez kakih barv, pramenov pač kar spuščeni nepobarvani lasje. Nosijo kavbojke namesto kakih elegantnih oblačil. Namesto petk imajo nizke čevlje. Namesto po raznih žurih hodijo raje na telovadbo, treninge. Ja potem pa res ni čudno, da ne dobijo tipa. To dopovedujem mojim kolegicam, da naj se začnejo ličit, oblačit elegantno pa bo šlo pa jim ne pridem do živega. Pa, če imajo recimo defekt na avtu naj počakajo kakšnega tipčka, da jim zamenja kolo ne pa da same menjajo. Moškim so bolj všeč nemočne ženske, ne pa neke možače.
Potem pa še samski moški med 28 in 40. Ti so pa ravno obratni. Ženske so preveč močne, tile fantje pa prave mevže. Mamini sinčki, ki si niti gat ne znajo oprat. Mamica jim kuha, pere, daje denar. Eni še nikoli hodili v službo. Nič se ne ukvarjajo s športom, ždijo doma na netu ali pa gredo kvečjemu v kak lokal. Potovanja jim ne dišijo, če že gredo kam gredo v hotel ali pa vedno v ist apartma na morje. Knjig ne berejo. Razgledanost na psu.
Če so samske ženske močne, moški pa šibki je povsem logično, da ni izbire. Katera mevža pa bo morala močno žensko? Ali obratno ali bo močna ženska, športna marala eno mamino mevžiko, ne ne bo?
So pa seveda tudi svetle izjeme. Ne mečem vseh v en koš.
Saj verjamem, da ni izmišljeno, le moške poglede si mogoče postavil malo preozko; meni npr. so močne ženske nadvse všeč.
Pa vse tisto makeupu, oblekah, petkah, itd… je tako površinsko, da ne zdrži. Že res, da paše sem ter tja, vendar je več trenutkov ko je to odveč. Če gledaš procentualno na ev. skupaj preživet čas.
Edino kjer lahko deluje je za/na prvi pogled. Vendar obstaja tudi tu catch… zelo tanka meja med “primernim” in “preveč”.
Pri nekaterih novih avtomobilih sploh ne rabiš več menjavat gum:). In ti možakar…primeš v roke tudi likalnik, sesalec, kuhalnico? ccccc
Drgač pa…ali make up, elegantna oblačila res naredijo žensko ženstveno? Morda, ni nujno. Je treba imeti še marsikaj drugega kot le fancy fizični izgled. Joj ljudje:).
Mah ta zrihtanost je res samo za v izložbo, za praktično uporabo pa res bolj redko kdaj.
Na primer moj otrok je imel v vrtcu “sošolko”, katere mamica je bila princeska in zato ni hodila na naše piknike – ker tja pač ni mogla v visokih petkah. Pa na delavnicah je tudi samo sedela in gledala, ker je imela pač urejene nohtke in bi ji lahko kakšen šel, če bi strigla, lepila, barvala in skratka packala s svojim otrokom.
Jaz imam psa in če bi imela neke kunštne nohte, mu tudi aporta ne bi mogla metat. Bi pa mogoče prav prišli za klope pulit?
Seveda ne bi dal moškemu, ki ne zna zamenjat kolesa izpita. Vsak, ki ima izpit mora to znat. Kaj pa če imaš defekt ponoči, na neki samotni cesti, kjer mobitel ne vleče?
Ja, tudi kuham, perem, likam. Seveda. Z mojo boljšo polovico si delo lepo razdeliva. Gospodinja je pač tisti, ki pride prej domov iz službe oz. en kuha, drug pomiva ali pa kaj takega.
ah daj no…ročna…dvigalka…4-5 vijakov…pa je to to…kaj je le tolk zakompliciranega ha.
razen če voziš samokolnico…tam zna bit zakomplicirano:))[/quote]
Lej, plačujem asistenco, pride v roku 20 min do pol ure in mu menjava vzame recimo deset minut (nisem ga štopala). Sem prepričana, da jaz v pol ure ne bi bila niti še na polovici dela. Komplicirano ali enostavno, če lahko to kdo drug opravi hitreje od mene, ne vem, zakaj bi se sploh poglabljala.
He, he, v današnjih časih so pa avti tako narejeni, da ni potrebno biti nabildan za menjavo kolesa :). Mojca boljša polovica to opravi prej kot v 20 minutah pa je pravi drobižek, prav nič nabildana. Je pa odločna ženska (ja, pri njej ne bi dobro skoz prišel, če bi lenaril, ko bi ona gospodinjila :)).
ah daj no…ročna…dvigalka…4-5 vijakov…pa je to to…kaj je le tolk zakompliciranega ha.
razen če voziš samokolnico…tam zna bit zakomplicirano:))[/quote]
Lej, plačujem asistenco, pride v roku 20 min do pol ure in mu menjava vzame recimo deset minut (nisem ga štopala). Sem prepričana, da jaz v pol ure ne bi bila niti še na polovici dela. Komplicirano ali enostavno, če lahko to kdo drug opravi hitreje od mene, ne vem, zakaj bi se sploh poglabljala.[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.