Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Samski – a kaj seksate?

Samski – a kaj seksate?

Hahaha…končno nekaj res duhovitega od tebe ;)[/quote]Zdaj je končno dobil potrdilo od ledeno hladne kraljice, iz vzhičenosti en vem če bo še lahko pisal, to je menda konec njegovega poslanstva tu na teh straneh, zabavati ženske, sebe in svoje želje pa potlačevati nekje v nezavedni koncept subjektivnega nadjaza, ko se z jungovim čtivom rešuje v dolgih samotnih nočeh…[/quote]

Iiiiiiiiiiiiiiii, Matjažko – Katenjka se resnično res zate boji…..hm, ni tako vse nedolžno, kot se bere 😉

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

No, in mehiška nadaljevanka, z glavno vlogo Matjažka in Katenjke se nadaljuje :))).

A ni to bolj štajerska limonada ? :-))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Kaj morem, če me peca ves čas? Imaš kak nasvet? S čim se naj namažem, da bom odganjal ženske? :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj morem, če me peca ves čas? Imaš kak nasvet? S čim se naj namažem, da bom odganjal ženske? :))))[/quote]

Odvisno, če ti pije(jo) kri ali ne…Pravijo, da je lavanda za te reči naravno sredstvo, torej se odpravi na Hvar, Brač..:).

Kaj morem, če me peca ves čas? Imaš kak nasvet? S čim se naj namažem, da bom odganjal ženske? :))))[/quote]

Odvisno, če ti pije(jo) kri ali ne…Pravijo, da je lavanda za te reči naravno sredstvo, torej se odpravi na Hvar, Brač..:).[/quote]

Ali pa se skrijem v omaro, tam imam razobešene paketke sivke? Samo je malo zadušljivo v tej vročini. 🙂

Matjažko, moški, ki je visok 182 cm, pa se res ne sme bati nobene ženske. 🙂 Saj si sam rekel, da te ne moti, če ženska leta za tabo. Angleži pravijo “Be careful what you wish for”. Enkrat, ko vržeš ribiško mrežo v morje, se lahko ujame tudi nezaželena ribica, ali celo morski pes ;))).

Ali pa morsko deklico ven potegneš in si jo daš lepo preparirat kot trofejo, da visi iz stene dol. :)))

Če matjazko vrže mrežico v morje se zna ujeti tut kakšna morska klubasa 🙂

Saj tudi za nadangela Gabriela nikjer na piše, da je 😉

Saj tudi za nadangela Gabriela nikjer na piše, da je ;-)[/quote]Mah za funkcijo, ki jo je ima, ne vem če je važno da je fraj… sicer pa ni to malo beyond human imagination… ti s svojimi špekulacijami…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Saj tudi za nadangela Gabriela nikjer na piše, da je ;-)[/quote]Mah za funkcijo, ki jo je ima, ne vem če je važno da je fraj… sicer pa ni to malo beyond human imagination… ti s svojimi špekulacijami…[/quote]

Saj res ni. Konec koncev se vedno najde kje še kakšen Jožef :-)))

Mah za funkcijo, ki jo je ima, ne vem če je važno da je fraj… sicer pa ni to malo beyond human imagination… ti s svojimi špekulacijami…[/quote]

Saj res ni. Konec koncev se vedno najde kje še kakšen Jožef :-)))[/quote]Ti bi se enkrat skoraj poistovetil z njegovo vlogo, si pisal, če me spomin ne vara… mogoče vseeno kdaj to sprobaš?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Saj res ni. Konec koncev se vedno najde kje še kakšen Jožef :-)))[/quote]Ti bi se enkrat skoraj poistovetil z njegovo vlogo, si pisal, če me spomin ne vara… mogoče vseeno kdaj to sprobaš?[/quote]

A ne, to pa ne bo šlo.

Dokler boš samo ti postavljala pogoje, boš še kar ob svojem znanju in sposobnostih!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Radnička te ruka stvorila.
..

uz frulicu kad zasvira 🙂

Seveda sksamo. Sem trenutno samska, ampak imam 2 kolega za sex, prav tako oba samska. Pa ne vesta en za drugega, pač ni razloga zakaj bi. To sta moja prijatelja, s katerima se lahko vse pogovorim, jima zaupam težave, lahko se nažuram z njima do onemoglosti, sex je super, se pa z nobenim od niju ne vidim v zvezi, onadva z mano prav tako ne. Manjka tisto nekaj. Kljub temu da sem samska seksam dosti pogosteje kot marsikatera moja prijateljica, ki je v srečni zvezi. 🙂

zakaj pa da ne bi?-a uporabljaš kondome pri teh 2 “fu* frendih” s katerima spiš?

VEDNO!!!! Plus da jem tableteke.Nočem tvegat ne nosečnosti, niti kake bolezni.

Zelo dobro, sam to sem hotla vedeti:)

sine … čisto mimo si usekal, ko si se dal križati zato, da bibilo ubogim bolje, da bi bili “svobodni”
vse se je samo poslabšalo in ljudje so postali “ubogi” še na duhu ☻
Še grehov jim ne morem odpuščati, ker jih ne delajo (ampak delajo in tipkajo traparije) … pa toliko veselja imajo grešniki in jaz, ko se z odpuščanjem vsakič osmislim ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close