Samski – a kaj seksate?
Hahaha…končno nekaj res duhovitega od tebe ;)[/quote]Zdaj je končno dobil potrdilo od ledeno hladne kraljice, iz vzhičenosti en vem če bo še lahko pisal, to je menda konec njegovega poslanstva tu na teh straneh, zabavati ženske, sebe in svoje želje pa potlačevati nekje v nezavedni koncept subjektivnega nadjaza, ko se z jungovim čtivom rešuje v dolgih samotnih nočeh…[/quote]
Iiiiiiiiiiiiiiii, Matjažko – Katenjka se resnično res zate boji…..hm, ni tako vse nedolžno, kot se bere 😉
Kaj morem, če me peca ves čas? Imaš kak nasvet? S čim se naj namažem, da bom odganjal ženske? :))))[/quote]
Odvisno, če ti pije(jo) kri ali ne…Pravijo, da je lavanda za te reči naravno sredstvo, torej se odpravi na Hvar, Brač..:).[/quote]
Ali pa se skrijem v omaro, tam imam razobešene paketke sivke? Samo je malo zadušljivo v tej vročini. 🙂
Saj tudi za nadangela Gabriela nikjer na piše, da je ;-)[/quote]Mah za funkcijo, ki jo je ima, ne vem če je važno da je fraj… sicer pa ni to malo beyond human imagination… ti s svojimi špekulacijami…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Mah za funkcijo, ki jo je ima, ne vem če je važno da je fraj… sicer pa ni to malo beyond human imagination… ti s svojimi špekulacijami…[/quote]
Saj res ni. Konec koncev se vedno najde kje še kakšen Jožef :-)))[/quote]Ti bi se enkrat skoraj poistovetil z njegovo vlogo, si pisal, če me spomin ne vara… mogoče vseeno kdaj to sprobaš?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Seveda sksamo. Sem trenutno samska, ampak imam 2 kolega za sex, prav tako oba samska. Pa ne vesta en za drugega, pač ni razloga zakaj bi. To sta moja prijatelja, s katerima se lahko vse pogovorim, jima zaupam težave, lahko se nažuram z njima do onemoglosti, sex je super, se pa z nobenim od niju ne vidim v zvezi, onadva z mano prav tako ne. Manjka tisto nekaj. Kljub temu da sem samska seksam dosti pogosteje kot marsikatera moja prijateljica, ki je v srečni zvezi. 🙂
sine … čisto mimo si usekal, ko si se dal križati zato, da bibilo ubogim bolje, da bi bili “svobodni”
vse se je samo poslabšalo in ljudje so postali “ubogi” še na duhu ☻
Še grehov jim ne morem odpuščati, ker jih ne delajo (ampak delajo in tipkajo traparije) … pa toliko veselja imajo grešniki in jaz, ko se z odpuščanjem vsakič osmislim ☺
Forum je zaprt za komentiranje.