Samski – a kaj seksate?
Ja vem kaj misliš Katenjka, mislim dobro je da starši mogoče omenijo kondome in te stvari. Sedaj prevelkega vtikanja tudi ni dobro in soočanja mladih s spolnostjo pri zgodnji letih zna mogoče biti za nekatere otroke moteče. Aja da mtke dons vlečejo s sabo otroke h ginekologu da z njimi sedijo, zanimivo.
Tole me je spomnilo na eno sramotno izkušnjo, saj moj foter ni mislil slabo. Pri 17 smo šle s sošolkami žurati v nek club, in moj fotr nas je peljal z avtom do tja. In potem reče na ves glas če rabim kondome in mi jih pol tam pokaže da naj jih vzamem aaaaaaaa lol Še sedaj imam nočno moro, ko so sošolke začele umirati od smeha v avtu. Sam ok, fotr ni mislu to iz zajebancije pač z resnim glasom mi je reku, ampak lahko bi mi osebno ne pa tam v avtu pred vsemi, sramota 🙂 že zarad tega ker se res nismo še dol dajali takrat (late bloomer syndrom:)
Koliko je teh spolnih bolezni, ki poškodujejo rodila. Pri moških, ki so prenosniki, se pogosto niti ne pokažejo sekundarni znaki. http://www.zurnal24.si/zahrbtna-klamidija-clanek-35322
Dandanes je velik delež deklet spolno aktivnih že pri 14, do 20 pa imajo takšne bolj “žive”, za kar so dejansko bolj kot otrok starši odgovorni, ker ne dajejo vzgleda in ustrezno vzgajajo, že itak cel bataljon fantov za sabo.[/quote]
Rak materničnega vratu recimo; dolgo sploh nisem vedela, da je povezan z večjim številom partnerjev.
Poznam žensko srednjih let, ki so ji zagovorniki moškega varanja v njenem tradicionalnem, patriarhalnem okolju čisto oprali možgane in je mnenja, da njen mož lahko varam ona seveda ne sme in je ponižne in pokorne narave … Ok njena stvar, se ne vtikam, ampak nikakor je ne morem prepričati, da lahko zboli za rakom materničnega vratu zaradi varanja njenega moža … Trdi si, da to nima vpliva.[/quote]Mislim, da to s kolikimi njen mož spi, res nima veze s tem, da bi ona zbolela za rakom na materničnem vratu, to vpliva samo na število partnerjev, s katerimi spi ženska brez kondoma, kar pa še ne pomeni, da ona ne more nobene spb dobiti,
dalje kolikor vem, tudi stroka, torej ginekologi sami ne prevzgajajo razmerij, torej se ne spuščjo v podrobnosti, ki jih imata partnerja, da bi prali glavo ženski, da jo njen mož zagotovo vara, če se ona redno pojavlja tam zaradi bolezni in vnetij, pač zdravijo samo simptome, kar je prav in ni prav, če mene vprašaš, te stvari so občutljive in niso enoznačne.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ja Alexis eni so resnično neizobraženi. V srednji šoli sem še z nekaj sošolkami smo poskušali prepričati eno drugo sošolko da ona lahko zanosi tudi če sexa s tipom brez kondoma pa da ga da tip ven pred izlivom. Ker ona je bila prepričana da če “pazi” da ni šanse da lahko pride do zanositve, full neumna. Skoraj do prepira je prišlo to so eni ljudje ki imajo ne vem oprane možgane ali so pa toliko nevedni kot ta ženska ki jo ti poznaš, ki je prepričana da ne more fasati bolezni če se ji tip goni okoli.
Zadnjič smo pa imeli 10 letnico mature. In vam lahko povem da vse tiste bivše sošolke, ki so se pri 15, 16 okoli petljale s tipi in sexale na veliko in se šle že “zakonce”, imajo sedaj že po 1, 2, 3 otroke stare po 6, 7 let pa vse izgledajo zmahane in starejše kot so v resnici. Me ki smo bile pa late bloomerji in piflarji pa zdj delamo ali poskušamo delati kariero in tut bolje vizualno tut izgledamo, pa ne da se hvalim. Očitno to zgodnje gonjenje in preveč žuranja v mladih letih ne vpliva ravno dobro na videz:)
Glej, če 3x rodiš, jasno, da se to nekje pozna. Ne vem, kaj je zdaj napačnega, če so prej postale mamice? Če so srečne tako in jih materinska vloga izpolnjuje, je to čisto v redu.
In tiste, ki imajo veliko partnerjev, po tvoje pomeni tudi, da prej in veliko rojevajo!? V tem tudi ni logike, saj je to odvisno le, kako kdo poskrbi za zaščito.
Morda – je pa res, ko imaš otroka oz celo več otrok, imaš tudi manj časa in nekako sebe porivaš na “zadnje” mesto; lasten videz ne igra bistvene vloge oz ni več ena od prioritet, morda le malo bolj paziš na zdravje kakor na videz 😉
Včasih študiram, kaj ima kdo od tega, da sem samska, da grem sama spat in se sama zbujam.. sploh zdaj ko je toplo in hodim po hiši brez modrčka in drugače bolj malo oblečena… potem pomislim na nadangela gabriela in se mi zdi vse hkrati prav in fajn, naj vsaj nekdo ima nekaj od punc, ki ne grešijo cccc
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Glej, če 3x rodiš, jasno, da se to nekje pozna. Ne vem, kaj je zdaj napačnega, če so prej postale mamice? Če so srečne tako in jih materinska vloga izpolnjuje, je to čisto v redu.
In tiste, ki imajo veliko partnerjev, po tvoje pomeni tudi, da prej in veliko rojevajo!? V tem tudi ni logike, saj je to odvisno le, kako kdo poskrbi za zaščito.[/quote]
Hm, jaz pa opažam podobno kot princess, pa naj izgleda še tako posploševalno. Ponavadi se jim res mudi prej odrasti. Prej so zrelost dokazovale s tipi in alkoholom in vse ostale zmerjale z nunami, kasneje se jim mudi imeti otroka s ta prvim, ki pride mimo (pa če so dejansko zrele za otroka ali ne; če je moški primeren oče ali ne) in začnejo dajati nasvete bivšim “nunam, ki so še brez otrok”. Ne vem, kot da bi se jim venomr mudilo odrasti in dokazovati svojo zrelost in grozno razčiščeno v glavi.
Ja, katenjka, kot kemičarki je tudi medicina tvoja domena … Ne zamerim, če si me popravila 🙂
Se strinjam. Tiste, ki imajo grozne slabosti, pa se jim logično že samo to slabo počutje pozna na obrazu.
No, meni priznam, je čisto vsaka lepša, ko ni noseča in ne razumem tega mita, da naj bi nosečnost žensko polepšala (vsaj večina, ki jih poznam, so se jim v nosečnosti grozno poslabšali lasje in koža), po nosečnosti pa se jim je stanje znormaliziralo in sem si mislila no, končno si spet ista, ti privoščim.
Se strinjam. Tiste, ki imajo grozne slabosti, pa se jim logično že samo to slabo počutje pozna na obrazu.
No, meni priznam, je čisto vsaka lepša, ko ni noseča in ne razumem tega mita, da naj bi nosečnost žensko polepšala (vsaj večina, ki jih poznam, so se jim v nosečnosti grozno poslabšali lasje in koža), po nosečnosti pa se jim je stanje znormaliziralo in sem si mislila no, končno si spet ista, ti privoščim.[/quote]To sploh ni nujno, ampak je možno ja…
Mene drugače bolj fascinira dejstvo, da v temo, ki ima v naslovu samski, na sončno nedeljo popoldne, pišejo samske punce ter alexis in matjažko, ki sta deklarirano srečno vezana :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Se strinjam. Tiste, ki imajo grozne slabosti, pa se jim logično že samo to slabo počutje pozna na obrazu.
No, meni priznam, je čisto vsaka lepša, ko ni noseča in ne razumem tega mita, da naj bi nosečnost žensko polepšala (vsaj večina, ki jih poznam, so se jim v nosečnosti grozno poslabšali lasje in koža), po nosečnosti pa se jim je stanje znormaliziralo in sem si mislila no, končno si spet ista, ti privoščim.[/quote]To sploh ni nujno, ampak je možno ja…
Mene drugače bolj fascinira dejstvo, da v temo, ki ima v naslovu samski, na sončno nedeljo popoldne, pišejo samske punce ter alexis in matjažko, ki sta deklarirano srečno vezana :))))[/quote]
To te fascinira? Joooj, kako si ti skromna :-)))))
To sploh ni nujno, ampak je možno ja…
Mene drugače bolj fascinira dejstvo, da v temo, ki ima v naslovu samski, na sončno nedeljo popoldne, pišejo samske punce ter alexis in matjažko, ki sta deklarirano srečno vezana :))))[/quote]
To te fascinira? Joooj, kako si ti skromna :-)))))[/quote]Ja saj skromnost je lepa čednost jaz ne rabim neke visoke literature, berem kar vse po vrsti :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] To te fascinira? Joooj, kako si ti skromna :-)))))[/quote]Ja saj skromnost je lepa čednost jaz ne rabim neke visoke literature, berem kar vse po vrsti :))))[/quote]
No ja, kot želiš, ne bi ti pa škodovalo, če bi si pričela svoj literarni okus piliti :-)))))))
Mene pa sploh ne fascinira dejstvo, da na sončno nedeljo, da se na forumu znajdejo eno črnogledo dekle, v tem primeru Katenjka, ki drugim zavida srečo in je nevoščljiva, kot pa da bi poskrbela za svojo lastno zadovoljstvo in si že 1x našla fanta, ker potem te zasebno življenje drugih načeloma ne zanima, če si sam s sabo zadovoljen in imaš partnerja, ki te osrečuje. Drugače pa zavist zna povzročati resne preglavice. :)) 😉
Pa menda me ne maraš, Alexis, mi je Katenjka nekaj prišepnila? Katenjka je nadgradila (“upgrejdala”) intucijo 0.001 na 0.002 verzijo, ki pa ima še več računalniških hroščev kot prva verzija.. :))
Ja saj to sem hotela reči, pogršale so se tudi tiste, ki so imele grd karakter in tiste, ki so že mamice. Ne vem od mojega bratranca punca je lani rodila pri 38 in je full lepa, postavo ima kot manekenka. Tele moje bivše sošolke so pa tako grde sedaj, to je sigurno duša+telo zopet. Če ima nekdo nasty karakter se ti to začne poznati sčasoma tudi na obrazu.
Hja ne vem, kaj mi katenjka zadnje čase omenja toliko fanta 🙂
Matjažko: no commnet. Noben na forumu mi ni apriori simpatičen ali antipatičen, bi morala vsakega v živo spoznati,da bi sodila. Ker je v živo slika lahko povsem druga kot na netu; na netu deluješ nekako premilo, filozofsko in pocukrano, v živo je pa čisto možno, da si pravo nasprotje.
Mene pa sploh ne fascinira dejstvo, da na sončno nedeljo, da se na forumu znajdejo eno črnogledo dekle, v tem primeru Katenjka, ki drugim zavida srečo in je nevoščljiva, kot pa da bi poskrbela za svojo lastno zadovoljstvo in si že 1x našla fanta, ker potem te zasebno življenje drugih načeloma ne zanima, če si sam s sabo zadovoljen in imaš partnerja, ki te osrečuje. Drugače pa zavist zna povzročati resne preglavice. :)) 😉
Pa menda me ne maraš, Alexis, mi je Katenjka nekaj prišepnila? Katenjka je nadgradila (“upgrejdala”) intucijo 0.001 na 0.002 verzijo, ki pa ima še več računalniških hroščev kot prva verzija.. :))[/quote]Ne zavidam pa res nikomur, presneto da imam razlog da ne zavidam ne alexis ne tebi prijatelj, kar se tiče partnerstva ni to vse v življenju, ne rečem, ljubezen, ampak po vse sili imeti partnerja…tu se verjetno strinjava z alexis, ti pa si že enkrat pisal, da se moraš prizmljiti če ne drugače s partnerjem (partnerko) vsaj to je kolikor mi je znano tudi jungovo prepričanje, od freuda pa še samo bolj radikalno, jaz ne mislim tako, prepričana sem, da si lahko srečen tudi če si sam(ski). Trenutno so moje okupacije drugje kot v iskanju partnerja, mi je prav žal, kot kaže bom še dolgo samska, ker domov pride samo poštar, ki pa ni fraj, vsaj naš ne…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Hahaha…končno nekaj res duhovitega od tebe ;)[/quote]Zdaj je končno dobil potrdilo od ledeno hladne kraljice, iz vzhičenosti en vem če bo še lahko pisal, to je menda konec njegovega poslanstva tu na teh straneh, zabavati ženske, sebe in svoje želje pa potlačevati nekje v nezavedni koncept subjektivnega nadjaza, ko se z jungovim čtivom rešuje v dolgih samotnih nočeh…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Katenjka
Ne, jaz sem rekel, da sem bolj “zračen tip”, torej “miselno-razmišljajoč-filozofski”, kar je očitno, a ne. Ti si bolj težka, bi me lahko prizemljila s svojim težkim karakterjem. :)))
Katenjka
Po Jungu ne. Samskost je v nasprotju “s težnjami” nezavednega.
Jung se mi zdi, da je videl smisel vse v jing-jang principu združevanja nasprotij, dvojice, sinteza, “hermafrodizem” psihe…
Dr. Harville Hendrix (imago terapevt) je zapisal:
“Dolgotrajan samskost prepričuje rast, saj zanika temeljne potrebe nezavednega.
Samskost je potrebna zgolj kot razvojna stopnja, ne pa kot trajen način življenja.”
Ves čas imam občutek, ko toliko razpravljaš o meni, mogoče lahko govorimo že o preokupiranosti z mano?:)), da bi ti srčno rada bila moja odrešenica, ki bi me odreševala v samotnih nočeh v mehki pernici. :)))[/quote]No pač razštelana intuicija, kaj se tu more, in potem to meni pripisuješ; nimam jaz ponoči časa zate, čeprav sem samska, sem v dobri družbi s prizemljenim čtivom in suhoparnimi enačbami… spati je zdravo na trdem ležišču :)))))
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.