Samske tridesetletnice
Poznam eno, sicer je 40 letnica, pa vseen. Ful v redu ženska, luštna, fit, veliko pomaga drugim.
Sama zase pravi, da sicer ni vedno srečna, je pa zadovoljna sama in sprijaznjena. Priznava, da ima za partnerja previsoka merila in ga pač ni našla. Da ji ni lahko ob praznikih in dopustih, ampak si jih pač naredi zanimive na drugačen način.
Pa bi drugače rekel na prvi pogled, da se ima super dobro.
gwer4g, 17.09.2021 ob 09:02
Poznam eno, sicer je 40 letnica, pa vseen. Ful v redu ženska, luštna, fit, veliko pomaga drugim.
Sama zase pravi, da sicer ni vedno srečna, je pa zadovoljna sama in sprijaznjena. Priznava, da ima za partnerja previsoka merila in ga pač ni našla. Da ji ni lahko ob praznikih in dopustih, ampak si jih pač naredi zanimive na drugačen način.
Pa bi drugače rekel na prvi pogled, da se ima super dobro.
Torej živi normalno življenje, tako kot večina ljudi. Saj menda ja ne trdite da so poparčkani pa cel čas srečni? Nihče ni 24/7 srečen. Pač potegneš iz tistega kar imaš najboljše. TO je največ kar lahko narediš.
normalno življenje, 17.09.2021 ob 09:43
Torej živi normalno življenje, tako kot večina ljudi. Saj menda ja ne trdite da so poparčkani pa cel čas srečni? Nihče ni 24/7 srečen. Pač potegneš iz tistega kar imaš najboljše. TO je največ kar lahko narediš.
Nikjer nisem trdil, da je to slabo. Napisal sem samo svojo izkušnjo, ker nekateri tukaj na vsak način poskušajo prikazat takega človeka kot nekega čudaka. Se strinjam, živi normalno, čeprav me je rahlo presenetila njena izjava o občasni osamljenosti, ker tega ne kaže na ven.
včasih, 16.09.2021 ob 15:52
Kakšne se mi pa res. Tako kot se mi samski moški, ki imajo neznansko potrebo tuliti in bevskati kaj vse je narobe z ženskami, zato ker jih pač nobena ne povoha. Ne vem zakaj se ne spravijo skupaj z tistimi ženskami, ki sovražijo moške ker so vsi isti pa to. Zakaj se ne poparčkate? Mislim šansa da se taki zagrenjenci najdete z normalnimi ljudmi v vezi je praktično nula. Zakaj ne poberete pač en drugega in javkate do smrti v družbi? Ne bi bilo to bolj zabavno kot pa javkati in bevskati neznancem na internetu?
In zdaj si predstavljaj, da si otrok takih staršev – če si ženska, te fotr sovraži, če si moški, pa mati.
Forum je zaprt za komentiranje.