Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Samske tridesetletnice

Samske tridesetletnice

Se vam kaj smilijo samske 30-in-več-letnice, ki trdijo, da so srečne?

Meni se ne

??

Sploh ne razmisljam o njih. ?kaj pa ti?

Če je to visoko izobražena in samostojna ženska, se mi to ne zdi nič čudnega.    Če pa je to ena frizerka, se pa vprašam, kaj je narobe z njo.

Ne razmisljam o tem sploh.

Kakšne se mi pa res. Tako kot se mi samski moški, ki imajo neznansko potrebo tuliti in bevskati kaj vse je narobe z ženskami, zato ker jih pač nobena ne povoha. Ne vem zakaj se ne spravijo skupaj z tistimi ženskami, ki sovražijo moške ker so vsi isti pa to. Zakaj se ne poparčkate? Mislim šansa da se taki zagrenjenci najdete z normalnimi ljudmi v vezi je praktično nula. Zakaj ne poberete pač en drugega in javkate do smrti v družbi? Ne bi bilo to bolj zabavno kot pa javkati in bevskati neznancem na internetu?

Odgovor na objavo uporabnika
Pinokio, 16.09.2021 ob 14:34

Če je to visoko izobražena in samostojna ženska, se mi to ne zdi nič čudnega.    Če pa je to ena frizerka, se pa vprašam, kaj je narobe z njo.

Povej ji to ko te striže ne se tukaj razbohotit v prazno

včasih, 16.09.2021 ob 15:52

Kakšne se mi pa res. Tako kot se mi samski moški, ki imajo neznansko potrebo tuliti in bevskati kaj vse je narobe z ženskami, zato ker jih pač nobena ne povoha. Ne vem zakaj se ne spravijo skupaj z tistimi ženskami, ki sovražijo moške ker so vsi isti pa to. Zakaj se ne poparčkate? Mislim šansa da se taki zagrenjenci najdete z normalnimi ljudmi v vezi je praktično nula. Zakaj ne poberete pač en drugega in javkate do smrti v družbi? Ne bi bilo to bolj zabavno kot pa javkati in bevskati neznancem na internetu?

@v
časih

Jaz sem ženska. Kot vidim, si ti tudi. Te je resnica zabolela?

Je pa res, da sem se poročila že pri 19ih letih. Pač ne čakam kot ti na nekoga, ki ga nikoli ne bo. Si sploh ne predstavljam, kakšna tuga mora to bit.

Ze ja. Samo kakorkoli, kar nekaj, na vrat na nos tudi ne gre. Il kako treba il nikako.

Anonimno 4406, 16.09.2021 ob 16:16

Je pa res, da sem se poročila že pri 19ih letih. Pač ne čakam kot ti na nekoga, ki ga nikoli ne bo. Si sploh ne predstavljam, kakšna tuga mora to bit.

Srečni ljudje se ne obremenjujejo z drugimi. Niso ti samske 30 letnice krive da že od najstniških let gledaš poleg sebe nekoga, ki ga očitno ne maraš najbolj. Verjamem da si večina njih ne predstavlja kakšna tuga mora to bit se zjutraj zbudit in zagledat poleg sebe nekoga ob katerem se nakremžiš.

Immo nekaj takih v firmi. So v glavnem zafrustrirane in nesrečne. Pa čeprav govorijo, da fajn živijo. A v resnici ne. Ko smo si med sabo razdeljevali poletne dopuste, se mi je ena razjokala. Ker nima s kom kam iti.

dobra, 16.09.2021 ob 17:25

Srečni ljudje se ne obremenjujejo z drugimi. Niso ti samske 30 letnice krive da že od najstniških let gledaš poleg sebe nekoga, ki ga očitno ne maraš najbolj. Verjamem da si večina njih ne predstavlja kakšna tuga mora to bit se zjutraj zbudit in zagledat poleg sebe nekoga ob katerem se nakremžiš.

Prav podobno sem jaz prej razmisljal. Res. Samo nisem hotel.

Pa raje sem sam kot pa z nekom ki ze v startu vidim da “nema nista od toga”

Sem prav prej hotel vprasat. Ok pri 19. Lepo super. Res. Ampak… Bi se enkrat naredila isto ce bi imela izbiro? Z istim?

Pa se nekaj je. Rajs pocakam kot pa se nekaj zaletavam. Ker kaj ce pa pride naokoli nekaj kar bi res bilo primerno jaz pa npr z druzino, porocen itd… Prakticno ne bom mogel.

Itd itd itd…

Svakom svoje. In noben nima kaj bit za obsojan.

Leopold Poldi, 16.09.2021 ob 17:28

Immo nekaj takih v firmi. So v glavnem zafrustrirane in nesrečne. Pa čeprav govorijo, da fajn živijo. A v resnici ne. Ko smo si med sabo razdeljevali poletne dopuste, se mi je ena razjokala. Ker nima s kom kam iti.

Ja seveda, samske 30letnice ti obupano jokajo na ramenih ker nimajo s kom kam it :). Daj ne seri no. Še stene se ti smejejo. Tudi če so kakšne take, ki nimajo prijateljev ali pa potujejo same…..zagotovo ne jokajo eni starini v šihtu o tem.

Ja čestitam. Mora biti res višek sreče 60+ let preživeti ob nekom ki ga sploh ne maraš.

Haha, v tej temi se že oglašajo odurne egoistične kuzlice, ki so ‘samske po izbiri’, v resnici pa noben normalen tip ne zdrži v njihovi družbi. Zvečer se zjokajo v blazino, naslednji dan pa na netu pljuvajo čez moške. Res pravi biseri, le zakaj ne najdete pravega???

Sama bom očitno ena izmed teh.. in kaj naj?

Korona je, leto in pol ni dogodkov, vsi v družbi so mlajši/starejši/poročeni/vezani, za spletne portale mi ni.. Hodim v službo in v trgovino, drugam ne, ker nimam kam ..

Lahko sprejmeš in si srečen ali pa ne in si ves depresiven.. Ne razumem, zakaj se tako obremenjujete s samskimi ljudmi

Đ_Ana, 16.09.2021 ob 18:16

Sama bom očitno ena izmed teh.. in kaj naj?

Korona je, leto in pol ni dogodkov, vsi v družbi so mlajši/starejši/poročeni/vezani, za spletne portale mi ni.. Hodim v službo in v trgovino, drugam ne, ker nimam kam ..

Lahko sprejmeš in si srečen ali pa ne in si ves depresiven.. Ne razumem, zakaj se tako obremenjujete s samskimi ljudmi

ko sem prebral tvoj zapis se mi je dvignil daj pusti mail bova kakšno rekla

Anonimno 4406, 16.09.2021 ob 14:31

Se vam kaj smilijo samske 30-in-več-letnice, ki trdijo, da so srečne?

Meni se ne

Za enkrat pustimo detajle, pa ti raje odgovorim s splošnim vprašanjem zakaj vraga bi se mi smilil nekdo, ki trdi, da je srečen? A tebe sreča boli?

Kje ti je logika, 16.09.2021 ob 20:39

Za enkrat pustimo detajle, pa ti raje odgovorim s splošnim vprašanjem zakaj vraga bi se mi smilil nekdo, ki trdi, da je srečen? A tebe sreča boli?

Mislim da jo bolj boli dejstvo, da so nekatere zmožne same živeti in nimajo potrebe na prvega ki jih povoha se prilepit. Jaz kar nekaj žensk poznam, ki jim je nedoumljivo kako grem recimo sama na kavo, kosilo, izlet, celo na dopust včasih. Pa sem poročena. Ena je celo tako “odrasla” da niti v trgovino ne gre brez moža. Nekaterim je pač to da si zmožen sam s sabo živeti totalno nedoumljivo. Se celo življenje “trogajo” na nekoga. Na starše, na prijatelje, na partnerja….meni je to za zjokat žalostno. Da sam s sabo nisi zmožen bit. In raje iz tega strahu svoje življenje delijo z nekom, ki ga sploh ne marajo, kot pa da bi si ustvarile življenje kot ga želijo. Mislim da je strah en glavnih krivcev zakaj je toliko ljudi nesrečnih, pa nič ne naredi zato da bi bilo drugače.

Za vsaku žensku je najbolj pomebno da se poroči (najbolje okoli 20. leta) in da ima otroke. Ko je že enkrat 30, je u večini primerov že prepozno. Takrat že začenja biti grda in začenja že rahlo smrdeti. Mogoče se je lahko še usmili kakšen obupan ata. Če ima sreću. Drugače pa bo žal ženski ostanek in suha veja. In to je objektivno velika nesreća pa tudi sramota za celu familiju.

Pa ravno to je za cin ciiin v glavi – samostojna, izobražena, samska – ponavadi zajebana zagrizena karieristka,  ril bič tudi do možkih, sploh če ni ravno všečnega izgleda in iskrenega spontanega nasmeha.

Samska frizerka pri 30ih je pa dosti bolj moralna, pa ponavadi imajo svoj salon ali pa najet stol v salonu in svoje stranke, vedno biznisa dovolj dovolj denarja in srečne so – nezategnjene, tudi če so samske

Kaj pa samski 30-letniki?

Zakaj se vedno udriha po ženskah. One so samske pri 30-ih luzerke, tipi pa največji šefi?

Tipična slovenska teleta, vsak dan mi je bolj jasno zakaj so stvari tukaj kot so.

Vukašin, 16.09.2021 ob 20:59

Za vsaku žensku je najbolj pomebno da se poroči (najbolje okoli 20. leta) in da ima otroke. Ko je že enkrat 30, je u večini primerov že prepozno. Takrat že začenja biti grda in začenja že rahlo smrdeti. Mogoče se je lahko še usmili kakšen obupan ata. Če ima sreću. Drugače pa bo žal ženski ostanek in suha veja. In to je objektivno velika nesreća pa tudi sramota za celu familiju.

ti imaš mišljenje srednjega veka. upam da ostaneš sam, ker si  enostavno gnida

Ljudje so samski, ker niso bili pripravljeni na življenje. V tem kontekstu je vzgoja najbolj šibka točka, ta pa je pogojena tudi s tem, kako družba funkcionira. Ni pa enega načina, kako otroke pripraviti na življenje. Vsak ima svoje potrebe in hibe. Tudi največje lenobe in nesposobneži si najdejo družico in imajo otroke, med tem, ko imamo cel kup visoko izobraženih ljudi, ki veliko obetajo, pa nikoli ne bodo imeli partnerke in otrok. Torej lahko sklepamo, da naravi niso prva prioriteta pametni in delavni ljudje. Obstaja tendenca, da je življenje čimbolj pestro, človek pa bi rad vse po svoje popredalčkal, spravil eno sem, ono tja. A stvari niso tako preproste.

Ne, ker to je material ravno taprav za moje okuse, ki ga je potrebno obdelati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close