samske nad 30
Ja normalno , da sem avanturist. Kako pa naj kakšno spoznam, če bom sam doma na kavču sedel pa čakla , da pride kakšna in se mi usede v naročje. Nek je treba počet. Pravim pa v kolikor bi bila oseba prava bi se hotu ustalit. Ne da se mi več zapravljat časa pa energije za spoznavanje neresnih oseb, ki bi pa ne bi.
No vidiš Samski, pa te je zaznamovala preteklost. Ni pošteno a ne. Človek bi se rad spremenil, potem pa ne dobi priložnosti. 🙂
To me pa spominja na tipa, ki mi je pred leti rekel, da potrebuje žensko kot sem jaz, ob kateri bi se spremenil. Sem mu rekla, naj se on najprej spremeni, potem pa naj se javi.
Glede na to kako se je njegova zgodba nadaljevala, ne verjamem, da bi ga lahko spremenila. Večja verjetnost je, da bi on spremenil mene oziroma moj tok življenja.
Ne verjamem v teorijo, da se človek, ki je že dolgo polnoleten, lahko bistveno spremeni. Lahko drugače zaživi. V svojem bistvu pa ostane isti. Nekdo, ki živi nepošteno, ki živi v laži, bo težko kdaj velik poštenjak. Tudi če se bo trudil.
To me pa spominja na tipa, ki mi je pred leti rekel, da potrebuje žensko kot sem jaz, ob kateri bi se spremenil. Sem mu rekla, naj se on najprej spremeni, potem pa naj se javi.
Glede na to kako se je njegova zgodba nadaljevala, ne verjamem, da bi ga lahko spremenila. Večja verjetnost je, da bi on spremenil mene oziroma moj tok življenja.
Ne verjamem v teorijo, da se človek, ki je že dolgo polnoleten, lahko bistveno spremeni. Lahko drugače zaživi. V svojem bistvu pa ostane isti. Nekdo, ki živi nepošteno, ki živi v laži, bo težko kdaj velik poštenjak. Tudi če se bo trudil.[/quote]
Čisto možno, ne vem. Verjetno je res, da starejši kot je človek, težje spreminja svoja prepričanja, saj ima zanje vse preveč “dokazov”, ki pa ni nujno, da so merodajni. Odvisno, kako nekdo opazuje svet in sebe v njem.
Človek lahko to, da se je pripravljen spremenit, uporabi le kot vabo ali pa neko obljubo, ki je ne bo znal izpolnit. To se mi ne zdi pošten način in verjamem, da bi marsikoga odvrnil.
Jaz ne vem točno. Mislim, da si to vsak po svoje drugače predstavlja. Zate to pomeni, da človek podira kar “vse po vrsti” in ko slišiš to besedo, ZBEŽIŠ preden sploh človeku daš možnost, da ti pojasni. S tem le sama izgubljaš.
Forum je zaprt za komentiranje.