samske nad 30
Glede na to, kakšen nivo debat je na tem forumu – res misliš, da se bo nekdo, ki je zrel, izpostavil?
Moški, ki je samostojen, si pa družice tudi ne bo po forumih iskal…
A si resna?[/quote]Eh, družico se najde še na kakem bolj nenavadnem kraju, zakaj jo ne bi na forumu? 😉
OK, če bi bila jaz samska, in bi tu gor opazila nekoga, ki bi mi deloval zanimiv, bi se najprej registrirala, saj bi si s tem omogočila pošiljanje in prejemanje zasebnih sporočil, nato pa bi taki osebi brez kakšnega pompa ZS tudi poslala.
Ko prebiram tale forum (pa tu gor pravzaprav nisem dolgo), opažam ogromno nezaupanja – ljudje ne verjamejo, da je nekdo srečen v zvezi, nekomu ne verjamejo niti tega, da sploh je v zvezi, za tiste, ki se hvalijo, koliko seksajo, predvidevajo, da so impotentni, pa večen boj med (nekaterimi) samskimi in (nekaterimi) vezanimi… Ma, ni šans, da se bo kdo prostovoljno izpostavil in dovolil, da ga raztrgajo!
Tu je greh že to, da se nekdo okliče za normalnega, kamoli, da bi si drznil zapisati še, da je zrel, resen in samostojen…
Glede na to, kakšen nivo debat je na tem forumu – res misliš, da se bo nekdo, ki je zrel, izpostavil?
Moški, ki je samostojen, si pa družice tudi ne bo po forumih iskal…
A si resna?[/quote]Eh, družico se najde še na kakem bolj nenavadnem kraju, zakaj jo ne bi na forumu? ;)[/quote]
Mogoče na kakem drug(ačn)em forumu, tule je pa atmosfera pogosto preveč strupena, da bi omogočala prijeten klepet, kjer bi se dva lahko spozna(va)la…
No, je pa res, da sem tukaj precej frišna, pa ne vem, kako je bilo pred mojim prihodom sem… 🙂
Tudi, če si še ne vem kako zrel in resen, tega nekateri nikoli ne opazijo, ker pač v vsakem najdejo nekaj slabega. Prav žalostno je opazovat, koliko nezaupanja je v njih in sploh se ne zavedajo, kako s tem odbijajo ljudi od sebe, dobre ljudi. Tudi sami so dobri, ampak problem je, ker s svojim vedenjem drugim niti ne dovolijo, da jim to kdo pokaže, ker prej že vse odženejo od sebe.
Hja, strah je zajebana stvar – veliko lažje je rušiti mostove, kot pa jih graditi in vzdrževati…
Eh, družico se najde še na kakem bolj nenavadnem kraju, zakaj jo ne bi na forumu? ;)[/quote]
Mogoče na kakem drug(ačn)em forumu, tule je pa atmosfera pogosto preveč strupena, da bi omogočala prijeten klepet, kjer bi se dva lahko spozna(va)la…
No, je pa res, da sem tukaj precej frišna, pa ne vem, kako je bilo pred mojim prihodom sem… :)[/quote]….no, pred tvojim prihodom je bilo tu prijetno ozračje…. 😉 :))))))))
Isto velja pa za tipe, ki bi od ženske radi kaj več kot priložnostni seks…[/quote]
Če malce prečekiraj MON, boš opazila, da tipi tu gor iščejo samo priložnostni seks, ne resne veze. Ženske pa resne veze. Potem pa ne gre skupaj.[/quote]
Saj se tud najde kak bolj “resen”, pa ga prav tako “raztrgajo”, zato se takšni še toliko manj izpostavljajo, saj v tem ne dobijo nič dobrega zase.
Če malce prečekiraj MON, boš opazila, da tipi tu gor iščejo samo priložnostni seks, ne resne veze. Ženske pa resne veze. Potem pa ne gre skupaj.[/quote]
Saj se tud najde kak bolj “resen”, pa ga prav tako “raztrgajo”, zato se takšni še toliko manj izpostavljajo, saj v tem ne dobijo nič dobrega zase.[/quote]
Marko , se popolnoma strinjam.
Saj se tud najde kak bolj “resen”, pa ga prav tako “raztrgajo”, zato se takšni še toliko manj izpostavljajo, saj v tem ne dobijo nič dobrega zase.[/quote]Marko, če si resen te neresni ne morejo raztrgat, ker so enostavno prešvoh….. 😀
Nedaj se Ines….pravi ena pesem 😉
Jaz pa mislim, da so, ampak ko ti moški preberejo taiste komentarje, ki jih omenjaš ti, kaj hitro odidejo srečo iskat kam drugam…
Saj se tud najde kak bolj “resen”, pa ga prav tako “raztrgajo”, zato se takšni še toliko manj izpostavljajo, saj v tem ne dobijo nič dobrega zase.[/quote]
Marko, napiši nike. Razen, če si neskromno imel v mislih sam sebe. Še razen Markota kak samski in resen?
Marko, napiši nike. Razen, če si neskromno imel v mislih sam sebe. Še razen Markota kak samski in resen?[/quote]
Jaz tudi samski in resen. Pa na žalost označen kot avanturist ????????
….no, pred tvojim prihodom je bilo tu prijetno ozračje…. 😉 :))))))))[/quote]
No, potem se pa vi vezani bunite, ko vas imajo samski za copate – ena ženska pride, pa cel kažin naredi… 😉 😀
….no, pred tvojim prihodom je bilo tu prijetno ozračje…. 😉 :))))))))[/quote]No, potem se pa vi vezani bunite, ko vas imajo samski za copate – ena ženska pride, pa cel kažin naredi… 😉 :D[/quote]Nooooo, če je pa toliko dima in nas sili na kašelj in namesto da bi kdo pomagal še bolj podpihujejo dim….. 😉 😀
Marko, napiši nike. Razen, če si neskromno imel v mislih sam sebe. Še razen Markota kak samski in resen?[/quote]Jaz tudi samski in resen. Pa na žalost označen kot avanturist ????????[/quote]Sam si si kriv, kaj si pa tako…. štorasto napisal. 😉
Napisal bi raje, da te ni nikoli strah če želi katera še kaj več…… in bi se steple zate…. 😉 :))))
No, potem se pa vi vezani bunite, ko vas imajo samski za copate – ena ženska pride, pa cel kažin naredi… 😉 :D[/quote]Nooooo, če je pa toliko dima in nas sili na kašelj in namesto da bi kdo pomagal še bolj podpihujejo dim….. 😉 :D[/quote]
Kdo rabi pomoč? 😮
Forum je zaprt za komentiranje.